Konuyla ilgili yazacak bişi bulamadım
Sadece başınız sağolsun demek için geldim
Ya oyle birşey mümkün mu bilmiyorum ama çocuğa neden korktun mu vs gibi şeyler soruyorsunuz... korkunun anlamını bilecek yasta değil,birde karşınızda ki bebek daha abine uf oldu vs. Anlatamaya gerek var mı, yani ne olduğunu anlayamayacak çocuğa korku, kaza gibi olgulari beynine yerleştiriyorsunuz.. birde abine uf oldu ya bu cok yanlış bence uf genel olarak yanlis ya neyse
Başınız sağolsun((
ileriden bu yaşlarda yaşadığı şeyleri hatırlayamaz zaten diyip sakın üzerinde durmamazlık yapmayın lütfen
travma yaratabiliyor, bir uzmana danışın
bağırış çağırış ağlamalar... çocuğu etkilemiş olabilir, üzerinde durun arkadaşım
Dini boyutu hakkında yorum yapmak yasak, başınız sağolsun çok gençmiş çok üzüldüm.. Hiç pedegog'a götürmeyi düşündünüz mü? Belki gittiğini idrak etmiştir, özlediği için hayal ediyordur? Kuzeni yattıkça Allah oğlunuza uzun ömür versin
evet maalesef yanlış yaptık
ama evde tuhaf bir olay var ve bunu anlayabilecek yaşta bir kere 2 daireninde kapısı açık ve şimdiye kadar hiç görmediği karmaşa, aşırı kalabalık insan var, gelenler gidenler- ağlayanlar bağıranlar- feryat figan durumu çünkü yaşanılan şey kolay değil Rabbim kimseye yaşatmasın çocukta alıştığı ortamı ilgiyi bulamayınca onda açıklama yapmak zorundaydık belki uff oldu yanlış bir anlatım şekli ama ölümü acıyı yada en basiti amcasını yengesini ağlarken görüyor onunla ilgilenmiyorlar ki bu mümkün değil bunun sebebi olduğunu bilmeli diye düşündüm bilmiyorum belkide yanlış yaptım
Acele edin lütfen. Cami hocası da sallamış.Amin Allah razı olsun pedagoga henüz gitmedim ama düşünüyorum endişeliyim
bence kalabalik etkilemistir ağlayan insanlarin yaninda durmasin bu süreçte surekli uzak tutun.
başınız sağolsun. korktun mu diye sormayin pekistirmeyin.
abisiyle konuştuğunda normal tepki verip ilgisini dağıtın.
kizim da 2.5 yasinda uykuya goturdugumde tavana bakar dalmadan once ozledigi uzakta olan anneannesine lala der lala geldi der opucuk atar oda uyumuş kizim yat hadi derim tavana iyi geceler yapip el sallar..
gormek olarak dusunmeyin de aklina geliyordur hayalinde canlaniyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?