oğlum 2.5 yaşınd ahiç konuşmuyor anne baba falan demek yok.çok sakın bütün gün bir odanın içinde vakıt geçirebiliyor.ağlamaz bağırmaz.hiç bir şey istemez.oyuncaklarla falan oynamaz yüzüne bakmaz.hiç ısrarcı değil en sevdiği şeyi elinden al döner arkasını başka şeyle ilgilenir .hiç mucadele etmez.endişeliyim açıkcası.2.5 yaşındaki çocuk bu kadar vurdum duymaz nasıl olur...
adını söylediğiniz zaman size bakıyormu?
göz teması kuruyormu?
korkutmak istemem ama otizm başlangıcı olabilir
fakat hemen bir uzmana götürürseniz erken tedavi herşeyi çözera.s
oğlum 2.5 yaşınd ahiç konuşmuyor anne baba falan demek yok.çok sakın bütün gün bir odanın içinde vakıt geçirebiliyor.ağlamaz bağırmaz.hiç bir şey istemez.oyuncaklarla falan oynamaz yüzüne bakmaz.hiç ısrarcı değil en sevdiği şeyi elinden al döner arkasını başka şeyle ilgilenir .hiç mucadele etmez.endişeliyim açıkcası.2.5 yaşındaki çocuk bu kadar vurdum duymaz nasıl olur...
Öncelikle merhaba siz konuyu açalı 10 yıl olmuş oğlunuz ne zaman konuşmaya başladı ve nasıl bir yol izlediniz bilgilendirseniz sevinirim oğlum 2,5 yaşında sadece meme mama baba diyor ama heceleyerek söylüyor çok karakter yapısı tam olmasada siZinkine benziyor ama bizim itiraz olayımız abartı yerden yere vuruyor kendını istediği olmadığında şimdiden teşekkür ediyorumoğlum 2.5 yaşınd ahiç konuşmuyor anne baba falan demek yok.çok sakın bütün gün bir odanın içinde vakıt geçirebiliyor.ağlamaz bağırmaz.hiç bir şey istemez.oyuncaklarla falan oynamaz yüzüne bakmaz.hiç ısrarcı değil en sevdiği şeyi elinden al döner arkasını başka şeyle ilgilenir .hiç mucadele etmez.endişeliyim açıkcası.2.5 yaşındaki çocuk bu kadar vurdum duymaz nasıl olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?