2 adet cocuk :)

Süt bozulmadı mi benim bozuldu ve bide çok zor geçiyor hamileliğim hiç yiyemiyorum sürekli kusuyorum 3 kişilik beslenmeyi bırakın tek kişi bile yemiyorum zayıfladım da iyice oğlumda bıraktı zaten çok uzulmustum:KK43:
Süt bozulması batıl bir inançmıs. Baya arastırdim. Hormonların değisimi yüzünden tuzlu bir tadi olabilir deniliyor o kadar. Kendi bıraktıysa yapılacak birsey yok aslında üzülmeyin.

Bakabilmek ya da maddi açıdan yorum yapmicam.onun dışında bende şunu söyleyeyim ben ve abim arasında yaklaşık 1 buçuk yaş var.okula başlayana kadar arkadaşım oydu.hiç yanlız kalmadim.sonra kardeşlerim de var.yaş farkımız pek yok.iyi ki annemler bizi böyle yapmış diyorum her zaman:KK49:başkasına ihtiyaç duymuyorum.bende çocuk yaparsam ve imkanım olursa pes peşe olsun istiyorum

Maşallah benim de tam böyle olacak 22 ay olacak aralarında nasıl oluyo biraz anlatır mısınız lütfen..
Çok zorlanmadım ikisi de kız olunca daha güzel oldu abla kardeş yemek yapıyorlar şu an :) dışardan göründüğü kadar zor değik hiç gözün korkmasın aksine 3 ve 5 yaşlarına gelince ben bunları nasıl büyüttüm diyorsun:)))

bizim anne babalarimiz cocuga bi gorev olarak bakiyor o yuzden yaşi kucukken yap rahatla diyor.ya biz cocugu aradan cikartmak icin mi yapiyoruz.ben o cocuktan her anindan keyif almak istiyorum.başa donup ayni duygulari ayni zorluklari yasamak istiyorum.neden ikinci cocuga sanki aman olsun da aradan ciksin gozuyle bakiliyor anlamis degilim.anneligi her ikisindede tatmak istiyorum.belki zor olacak ama sirf ben rahatlayacam diye ikisinide bunu yapmak cok buyuk hata.ayrica kardesiyle buyusun demesi de bahane bence o kardesiyle buyuyecek diye butun hayatinizi ona gore degistiremezsiniz ki insanlarin kolayina geldigi icin yapiliyo.kim bi bebek icin kardesi olsun diye cocuk yaparki
Bende öyle düşünmüştüm insan kaç defa hamile kalıyor ki hayatta güzel geçirmek ister kaza ile olmasaydı bi kaç sene beklerdim ama olunca nasip böyleymiş ikisi bir buyur diye düşünüyorsun ben çok üzülmüştüm vicdanen hala öyle bide sabir kalmamış onu anladim oğlum çok çok zor bi bebekti daha 40 günlükken yatağında dönüyordu 9 10 aylıkken yürüdü gece hiç uyumaz ve çok şey gerçekten tek bakınca insan anlıyo ben burda yengemi demistim şuan 3 e hamile ve araları kısa kısa evleneli 4 yıl oldu 3 çocuk annem bakıyo yani biri yardım ediyorsa yapılabilir hiç ilgil3nmemekle gece gündüzünü bir etmek ayrı eşim de bana diyor sınırlı olmuşum çok üzülüyorum ağlıyorum hamilelik erken olduğundan hormonlar çok değişmiş bi hormon çok yüksek ve o da aşırı sınır yapıor elimde değil yani ben herkesten çok üzülüyorum ağlıyorum ama anlatamıyorum :(

Süt bozulması batıl bir inançmıs. Baya arastırdim. Hormonların değisimi yüzünden tuzlu bir tadi olabilir deniliyor o kadar. Kendi bıraktıysa yapılacak birsey yok aslında üzülmeyin.
Evet kendi bıraktı yinede mahvoldum ama zordu zaten gerçi hala zor daha 12 haftaligiz ama perişan etti beni sürekli kusuyorum bulantı bide oğlumla uğraşınca daha çok yoruluyorsun bend3 araştırmıştım emebilirdi emzirdim ama süt rengi ve tadı değişince birakti:(

Çok zorlanmadım ikisi de kız olunca daha güzel oldu abla kardeş yemek yapıyorlar şu an :) dışardan göründüğü kadar zor değik hiç gözün korkmasın aksine 3 ve 5 yaşlarına gelince ben bunları nasıl büyüttüm diyorsun:)))
Inşallah öyle olur tebrik ediyorum sizi inşallah bende başarabilirim ama korkuyorum ve ağlıyorum sürekli çünkü hastalıklarda pesimizi bırakmıyor ve sabir azalmis zor bi hamilelik zor bi bebek doğunca inşallah herşey düzelir.

Inşallah öyle olur tebrik ediyorum sizi inşallah bende başarabilirim ama korkuyorum ve ağlıyorum sürekli çünkü hastalıklarda pesimizi bırakmıyor ve sabir azalmis zor bi hamilelik zor bi bebek doğunca inşallah herşey düzelir.
Rabbim bi yerden kolaylık veriyor bi kızım griple uğraşırken diğer kızım sağlıklı ve sakin oluyor ikisinin hasta olduğunu ya da aynı anda uykusuz bıraktıkları 1 ya da 2 defa olmuştur :)

Benim ablamin iki kizinin arasi 21 ay. Ablam calismiyor annem kayinvalidesi gorumcesi herkes yaninda. En cok annemden fayda gordu cunku buyuk kizi cogu zaman bizdeydi. Ablamin destekcisi coktu kafaya huni takma durumu hic olmadi. Su an buyuduler ikisinin oyle bir dostlugu varki kimseye ihtiyaclari yok ama su bir gercek ki ablam kucuk dogdugunda buyuge daha az ilgi gosterebildigi icin (bu ablamin tespiti) kucuk daha yirtici buyuk cok pasif yapili oldu der.
Bense istanbul'da gurbette çalisan bir anne olarak sifir yardimla kizimi buyutup 3.5 yasina getirdim simdi ise ikinci cocugumu bekliyorum. Esim olmasa kesinlikle çildirirdim oyle bir destek oluyorki her konuda, sirf ona guvenip ikinci bebege ikna olabildim. Özetle ablam gibi destekciniz coksa hic korkmayin cocuk dogurmaya ya da aralari az oldu diye streslenmeye ama benim gibi tekseniz ve herseyle tek basiniza mucadele edecekseniz en az 3 yas. Bence dogru yetistirilmis ozen gosterilmis ilgilenilmis her cocuk size bir hediye oluyo akillari erdikce.

Şimdiki aklım olsa oğlum 1 yaşındayken yeniden doğururdum.ama işte zamanı geriye saramıyoruz malesef.çocuk 11 yaşına geldi bende hiç cesaret yok istek de yok açıkcası.

Back
X