2 Ağustos 2023 Tüp Bebek Transferi Olanlar

Hoşgeldiniz ben orta kalite transfer oldum ama harfleri bilmiyorum çık ilgilenip kafa bulandırmak istemedim açıkçası. Test tarihi cuma benim sizin?
Merhaba Şansımız bol olsun yok ben test gününe kadar yapmayı düşünmüyorum Canım şanslı olsun hepimizinki pozitif olsun
Çok Aminnn🙏
Birde benim kafama takıldı sarımsak ama pişmiş tabi mesela etin sosu gibi düşünün sonra pişicek bi sakınca yoktur sanırım değilmi çünkü bakıorum dikkat etmeyen edende insanların poizitif çıkan var ne diyorsunuz 🙏🐬
Sarımsağın ne gibi zararı varmış ki ilk defa senden duydum canım

Bugün 6. Günüm 3. Transferim olduğu için test yapmayı düşünmüyorum açıkçası diğer ikisinde 6. Günden başlayıp kaset, kan ne varsa yapmıştım 🤣 negatifti sonuçta negatif oldu. Bunda ortadayım 14 ü test günüm ama 13 ünde eşim yanımda olduğu için o gün gider öğlen gibi kan veririm ben kızlar

Bugün 6. Günüm 3. Transferim olduğu için test yapmayı düşünmüyorum açıkçası diğer ikisinde 6. Günden başlayıp kaset, kan ne varsa yapmıştım 🤣 negatifti sonuçta negatif oldu. Bunda ortadayım 14 ü test günüm ama 13 ünde eşim yanımda olduğu için o gün gider öğlen gibi kan veririm ben kızlar
Hayırlısı olsun ınsallah

bi benim test yapasım varmış benımkı de şuphelı ıgnelıyım çünkü şansa gel

Sarımsağın ne gibi zararı varmış ki ilk defa senden duydum canım
Sarımsağın zararı yoktur canım doktor olsa söylerdi die düşümüyorum özellikle Adaçayı ot tarzı beslenme dedi mesela
Ama kan sulandırıcı kullandığım için acaba dedim bi sıkıntı yaparmı ama onuda eledim yapmaz sonuçta herkes bu kadar dikkat etmiyor ve etmeyenler daha mutlu

3. Gün embriyosu 2 Ağustos transferim. Bugün kaset yaptım tabiki çıkmadı 😂 ama moralim bozulmadı çünkü sonuçta erken davranan ve kaşınan benim. İlk çocuğumda erkenden öğrenmiştim öyle olur diye düşündüm

Kızlaaaar iç çamaşırımda kan lekesi gördüm sildiğimde peçeteye pembelik geldi korktum böyle bir şey yaşayan var mı ?

Back
X