- 3 Ağustos 2023
- 176
- 44
- 13
- 29
- Konu Sahibi antalyali077
Tabiyki haberleşeceğizSiz de 2 Ağustosta transfer oldunuz dimi kaçıncı gün embriyosuydu ?
Benim pzt günü test tarihim
Lütfen haber verin test sonucunuzu merakla bekliyoruz:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiyki haberleşeceğizSiz de 2 Ağustosta transfer oldunuz dimi kaçıncı gün embriyosuydu ?
Benim pzt günü test tarihim
Lütfen haber verin test sonucunuzu merakla bekliyoruz:)
Tabi haber vereceğim buradan mutlakaMerhaba hayırlı olsun bende 31 Temmuzda transfer oldum pazartesi test günüm ikinci transferim inşallah istediğimiz sonuçlara ulaşırız
Ya ben başka test aldım silik çizgi çıkmadıBenım de pazartesı 2 sınde oldum 4.gun szın kacıncı gun
Hıc mı bısı cıkmadıYa ben başka test aldım silik çizgi çıkmadıanlamadım bu işi
Hayır ya marka marka mı farkediyor anlamadım neyse yarını beklicem artıkHıc mı bısı cıkmadı
Benimde productor gibi bi şeydiBen sadece kaset tes yapıyorum laboquık baska almıyorum
O zaman o erken gebelıl testı aman en ıyısı kanBenimde productor gibi bi şeydi
Sen yarın mı yapıcan kan testiO zaman o erken gebelıl testı aman en ıyısı kan
Evet artık verdım bır kere devam ederım test gunu de doktor a gore harelet ederımSen yarın mı yapıcan kan testi
Vallahı benım 14 u catlıyom benBenim test günüm 13 Ağustos acaba acile gidince çıkar mu sonuç pazartesiyi mi beklesem? O güne kadar test yapmamaya karar verdim sonucu ne olursa olsun razıyım.
Evet artık verdım bır kere devam ederım test gunu de doktor a gore harelet ederım
Evet 36.5 cıktı ama ıgne oldum transfer gunu etkısı vardır belkı umutsuzum ondan kaset test te hep aynı cıkıyor koyulasmıyo ama silikte degil anlamadım gittiAnlamadım sen kan testi vermiş miydin
Bence var iğnenin etkisi geçmiştir ama tabi sen sevinme hemen sonra daha çok üzülüyor insanEvet 36.5 cıktı ama ıgne oldum transfer gunu etkısı vardır belkı umutsuzum ondan kaset test te hep aynı cıkıyor koyulasmıyo ama silikte degil anlamadım gitti
Insallah bugun goruruz var mı aksama kan vercem hayırlısı olsun hepımız ıcınBence var iğnenin etkisi geçmiştir ama tabi sen sevinme hemen sonra daha çok üzülüyor insan