- Konu Sahibi antalyali077
Evet bende 2,5 litre içiyorum şuan için sağlıklı besleniyorum ilaçları saatinde alıyorumBen ishal veya kabız olmadım baya dikkat ettim suyu bol içiyorum bence klimayla alakası yoktur ya zannetmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende 2,5 litre içiyorum şuan için sağlıklı besleniyorum ilaçları saatinde alıyorumBen ishal veya kabız olmadım baya dikkat ettim suyu bol içiyorum bence klimayla alakası yoktur ya zannetmiyorum
Evet şişkinlik illa ki ilaçlardan da oluyorSürekli kendimi dinlemedeyim istemsizce benimde bir gaz problemim var o da kasıklarımda baskı oluşturuyor gibi hissediyorum.
Onun dışında dikkate alınacak bir belirtim yok şimdilik
Benim de test günüm 14 ağustosAynı tarih test günümüz benimde 5. Gün embriyosu. Sol kasıgımda ara ara batma var ve yol geldim klimadan mı bilmiyorum ama ishalim sizde durum nedir
Benim de gaz sorunum.varSürekli kendimi dinlemedeyim istemsizce benimde bir gaz problemim var o da kasıklarımda baskı oluşturuyor gibi hissediyorum.
Onun dışında dikkate alınacak bir belirtim yok şimdilik
Güzel haberlerinizi bekliyoruz o zamanmEvet bende 2,5 litre içiyorum şuan için sağlıklı besleniyorum ilaçları saatinde alıyorum
21.gunumde transfer oldumArkadaşlar reglinizin kaçıncı günü transfer oldunuz acaba
İnşallah sabırsızlıkla bekliyoruzAsiri heyecanlıyım benim 4.gun embriyosu inşallah pozitif goruruz
Anladım benimde 23. Gününe denk geliyor reglinin 6. Günü ilaçlara başlamıştım soğan kürü yapmıştım erken regli oldum normalde ayda bir bu sefer 15. Gün tekrarladı ve gittimki transfer için başladıık ve 23. Günüde transfer bakalım21.gunumde transfer oldum
dondurulmuş embriyo doğal transfer
Benim ağrım var her yer de ama transfer gunu ovitrelle bugünde 2 tane gonapeptyl oldum ondandırReglimin 20. Gününde transfer oldum.
Ancak belim ağrıyor gibi hissediyorum, sizde de var mı böyle bir durum?
benım ayın 14 u bubun sabah test yaptım ama dun gonapeptyl vurmustum 2 tane ondan kopkoyu cıktı ben erken ogrenemıcem bellı oldu yıne de her gun test yapcam bi yerden sonra artarsa sevınırımtest günlerimiz aynı mı benim cuma
Benim de erken gebelik testim var 2 tane çekmecemde şimdilik yapmayacağım dedim inşallah dayanabilirim moral bozmak istemiyorum kendi kendime hiç benim gonapeptyl falan yok çünkü tedavidebenım ayın 14 u bubun sabah test yaptım ama dun gonapeptyl vurmustum 2 tane ondan kopkoyu cıktı ben erken ogrenemıcem bellı oldu yıne de her gun test yapcam bi yerden sonra artarsa sevınırım![]()