- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi antalyali077
Yok kız kese 5 6 bınde gorunmuyor mu169 benim inşallah bu şekilde devam eder sen bi kaç güne keseyi görürsün bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız kese 5 6 bınde gorunmuyor mu169 benim inşallah bu şekilde devam eder sen bi kaç güne keseyi görürsün bence
Evet bence senin ikiz gibi yükseliyorAy çok guzel masallah sevındım![]()
Saglıklı olalımda ben ısterım ıkızde:) hayırlısı olsun hepımız içinEvet bence senin ikiz gibi yükseliyor
Yok kız kese 5 6 bınde
Kese sanki 1000 de görünüyor gibi hatırladım yanlış da olabilir bilmiomSaglıklı olalımda ben ısterım ıkızde:) hayırlısı olsun hepımız içi
Ben de bılmıyorum valla ogrencez ınsallah:)Kese sanki 1000 de görünüyor gibi hatırladım yanlış da olabilir bilmiom![]()
Senin süreç nasıldı kaçıncı gün embriyosu ve transferin kaçıncı günü kusaca özet geçer misinBenim 88.5 çıktı sonucum nasıl sizce?
Evet benim 169 çıktı ama önemli olan artışı bence güzel ya katlanarak devam eder inşallah çünkü ilk değer 45 ti önemli olan artış5. Gün embriyosu 12. Gün test günüm bugün ve sonucum 88.5 çıktı.
Siz verdiniz mi kan ?
Hayırlısı olsun hepımız ıcın beklemekten baska care yok her sey olabılır güzel seyler bızı bulsun ınsallah5. Gün embriyosu 12. Gün test günüm bugün ve sonucum 88.5 çıktı.
Siz verdiniz mi kan ?
İnşallah hepimiz için hayırlısı ile sonuçlanırEvet benim 169 çıktı ama önemli olan artışı bence güzel ya katlanarak devam eder inşallah çünkü ilk değer 45 ti önemli olan artış
Ya baskalarına bakonca benımkı de az kalabılıyor bence degısıyor kısıye gore insallah sonunda kucagımızda olurlar saglıklıca hayırlıca saglamca aminAma siizn değeriniz maşallah çok güzel yükselmiş ben biraz buruk hissettim ama inşallah devam eder yükseliş sağlıkla.
369 bugün senin canımKızlar yeniden kan verdiniz mi?
264 çıktı çok şükür endişe etmiştim ama 88.5 dan güzel yükselmiş dimi? Cuma tekrar vereceğim.369 bugün senin canım
Sizin değerinizde çok güzel maşallah369 bugün sizin kızlar?