2 Ağustos 2023 Tüp Bebek Transferi Olanlar

Ama siizn değeriniz maşallah çok güzel yükselmiş ben biraz buruk hissettim ama inşallah devam eder yükseliş sağlıkla.

Ama siizn değeriniz maşallah çok güzel yükselmiş ben biraz buruk hissettim ama inşallah devam eder yükseliş sağlıkla.
Ya baskalarına bakonca benımkı de az kalabılıyor bence degısıyor kısıye gore insallah sonunda kucagımızda olurlar saglıklıca hayırlıca saglamca amin🤲🏻🤲🏻🤲🏻

benımde 649 oldu masallah hepımıze tup bebek doktorum baska sehırde pazartesı ya da salı doktora git dedı salıya randevu aldım hayırlısı olsun sız tup bebek doktoruyla mı devam edeceksınız benı keseden 2hafta sonra cagırdı dedım ora cok uzak burda gıtsem olur mu ıste ilaçları azaltcak yavas yavas doktor dedı ordaki doktorda ayarlayabılır dedı ama tedırgın oldum yıne de burda gıdıcem bakalm

Ben Bursa Uludağ Üniversitesi araştırma hastanesinde oldum tedavimi o yüzden kendime bir doktor bulmam gerekiyor inşallah her şey yolunda giderse bi süre sonra zaten ilişiğimi kesmem gerekir.
Bu süreçte zaten uzak git gel çok yoruldum yakın içime sinen birisini bulup devam edeceğim.

Back
X