2. Ameliyat yine hüsran fotolu

Bunun hukuki bi yaptırımı yok mu acaba?? Yaptığı kötü operasyonun yanlış olduğu raporlanip mahkemeye verilemez mi acaba para pul neyse de psikolojik boyutu var bide bunun
İnan düşündüm zaten aramıZda ufak bi tartışmada yaşandı ama uğraşmaya deyeceğini sanmıyorm. Psikolojik yönden hiç faydası olmaz gibi geliyor bilakis daha da sıkıntı olacağını düşünüyorum.. :KK14:

Sağol canım benim Can Kopal'a yaptırdım ve 2.si daha beter Oldu çektiğim acı ve eziyette aynı şekilde psikolojim bozuldu inanki indikçe sislikler daha da belli oluyor gibi yandan okadar düşük dururuyor ki gülünce dudağıma kadar geliyor resmen lafta ameliyat olduk iştee.. Senin belli olmaması iyi benimkini herkes farkediyor çok üzülüyorm
Çok geçmiş olsun. Kafam karıştı bu Dr.isminden övgüyle bahsediyor buradaki birkaç üye iyice araştırmak gerekiyormuş demekki

Kızlar ben ilk ameliyattan 1 senden sonra eğrilik şikayetiyle tekrar ameliyat oldum sonuca bakar mısınız böyle bi saçmalık olamaz eski burnumu arıyorm resmen. Şuan 6. Ay biticek yorumlarınızı bekliyorum

Burnunuz benimkisine çok benziyor. Bende 3üncü ameliyat olacam. Durumumuz zor. Seneler araştırıyorum hala kafama kimse yatmadı. Çok zor kalın derili burun. Sizde kalın derilisiniz galiba.

birşey sorucam bazı kişiler insanın burun yapısıyla alakalı diyor aslında olabilir çünkü can kopaldan memnun onca insan var gerçi reklamda olabilir hiç bilemiyorum :(

Burnunuz benimkisine çok benziyor. Bende 3üncü ameliyat olacam. Durumumuz zor. Seneler araştırıyorum hala kafama kimse yatmadı. Çok zor kalın derili burun. Sizde kalın derilisiniz galiba.
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Aslında ben ince deriliyim yani öyleydim ilk ameliyatta 2.snde kalın derilisn ve revizyon olduğu için daha geç inecek dedi hangisine inanayım bilemedim. Siz ne yaptınız peki hangi doktorları düşünüyorsunz ?

Öyle mi çok geçmiş olsun neydi arkadaşınızın problemi ne yaptı peki ??:110:
Burnunun şeklini beğenmemişti arkadaşım..Sonra başka bir doktora revizyon oldu gerçi oda pek güzel yapamadı ama o doktorun ismini hatırlamıyorum. Yalnız arkadaşımın çok büyük ve kalın derili bir burnu vardı. Zor bir burundu yani. Bende İzmirliyim ve sırf bu yüzden İzmir de olmayı düşünmüyorum. İstanbulda olacağım ameliyatımı.

birşey sorucam bazı kişiler insanın burun yapısıyla alakalı diyor aslında olabilir çünkü can kopaldan memnun onca insan var gerçi reklamda olabilir hiç bilemiyorum :KK43:
Benim orjinal burnumda eğrilik yoktu hafif kemer vardı sadece kemer gitsin diye oldum ve tamamen doktora bıraktım daha iyi anlar diye hiç bi isteğimi söylemedim. Normal yapımda eğrilik düşüklük yokken nasıl şimdi olabilir ki anlamadım :110: alçıdan ilk çıktığın hafif eğrilik vardı ama yinede beğenmiştim kibar düşüklüğü olmayan bi burundu şiştikçe ve indikçe tekrar kötü halini almata başladı :KK14: offf off.

Burnunun şeklini beğenmemişti arkadaşım..Sonra başka bir doktora revizyon oldu gerçi oda pek güzel yapamadı ama o doktorun ismini hatırlamıyorum. Yalnız arkadaşımın çok büyük ve kalın derili bir burnu vardı. Zor bir burundu yani. Bende İzmirliyim ve sırf bu yüzden İzmir de olmayı düşünmüyorum. İstanbulda olacağım ameliyatımı.
Üzüldüm arkadaşınıza gerçekten insanın psikolojini çok etkiliyor. Benim çok sorunlu değildi burnum keşkr güzrl bi sonuç alabilseydim ayrıca bencede izmir de olmayın.. İyi bi doktor olduğuna inanmıyorum burda ben.

Üzüldüm arkadaşınıza gerçekten insanın psikolojini çok etkiliyor. Benim çok sorunlu değildi burnum keşkr güzrl bi sonuç alabilseydim ayrıca bencede izmir de olmayın.. İyi bi doktor olduğuna inanmıyorum burda ben.
Kesinlikle bende İzmir deki doktorlara burnumu emanet etmem.. İzmir de olmuş ne kadar insan varsa çevremde hiçbirinin kini beğenmedim. :( Bekir Sivri'yi düşünüyorum şuan ben..

Merhaba arkadaşlar inanın böyle hayal kırıklıklarını okuyunca çok üzülüyorum ben Ali Mezdeği ye oldum 5 hafta oldu sonuç mükemmel 10 ay öncede çift çene ameliyatı oldum araştırıp değerlendirin derim

Back
X