2. Ameliyat yine hüsran fotolu

Merhaba arkadaşlar inanın böyle hayal kırıklıklarını okuyunca çok üzülüyorum ben Ali Mezdeği ye oldum 5 hafta oldu sonuç mükemmel 10 ay öncede çift çene ameliyatı oldum araştırıp değerlendirin derim
Canım geçmiş olsun çok sevindim ameliyatının başarılı olmasına. Birkez daha olursam eğer umarım bende böyle bir mesaj yazabilirim

Kesinlikle bende İzmir deki doktorlara burnumu emanet etmem.. İzmir de olmuş ne kadar insan varsa çevremde hiçbirinin kini beğenmedim. :KK43: Bekir Sivri'yi düşünüyorum şuan ben..
İnşallah en iyi kararı verirsin ve güzel bi sonuca ulaşırsın canım. Bana şehirdışında ameliyat olmak çok zor geliyor imkanım olsaydı keşke burda olmasaydım.

İnşallah en iyi kararı verirsin ve güzel bi sonuca ulaşırsın canım. Bana şehirdışında ameliyat olmak çok zor geliyor imkanım olsaydı keşke burda olmasaydım.
Canım bakacak biri varsa pek bir farkı yok aslında..Sadece ekstra 1200 masraf çıkıyor oda ileride revizyon için 10 bin çıkacağına şimdiden 1200 fazladan vereyim daha iyi. İnşallah canım Amin, hepimizin istediği gibi olsun.

Canım bakacak biri varsa pek bir farkı yok aslında..Sadece ekstra 1200 masraf çıkıyor oda ileride revizyon için 10 bin çıkacağına şimdiden 1200 fazladan vereyim daha iyi. İnşallah canım Amin, hepimizin istediği gibi olsun.
Çoook çok haklısın. Başta dikkat etmek gerekiyordu işte yok bu doktor uygun şu şöyle indirim derken burun böyle oluyor. Sonra hem 3 katı para hem 3 misli eziyet :KK14:o_O

Back
X