2 Aralık 2020 Günlük Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.732
2.659

2 Aralık 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu​

Koç burcu günlük yorumu hayat deneyimlerinizin son sürat devam edeceği bir zamanda olacaksınız. Bu kadar hızlı gelişen durumlar olması bedensel yorgunlukları beraberinde getirebilir. Eğer sağlık ön planda tutulmazsa, ufak çaplı da olsa sorunlar ile yüzleşmeniz muhtemel. Uzaklardan beklenen bir telefon ve bu telefon ile güzel haberler olacağını eklemek isterim.

Daha çok maddi konularda yüzlerinizi güldürecek haberin çok az bir vakti var. Bu ara çevrede dost gözüken iki yüzlü insanları işaret eder. Çevrenizde olan insanlara karşı biraz dikkatli olmalı, onlara karşı kendinizi korumak için daha mantık çerçevesinde hareket etmelisiniz. Uzun zamandır aklınızda gerçekleştirmek istediğiniz planlar var gibi. Eğer dinlenmek için bir fırsat açmak ya da ayarlanabilirse tatil düşüncesiyse biraz daha var. Unutmuş olduğunuz bir alacağınız ya da miras durumları hayatınızda yer alabilir. Kısa süre içerisinde gelecek bir para olabileceği her şeyi ile kendini belli ediyor. Mutlu anlar kapıda, sabırlı olun.


2 Aralık 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu​

Boğa burcu günlük yorumu hayatının standartlaştığı bu dönemlerde kendine biraz zaman ayırıp bazı şeyleri düşünmelisin. İçinde bulunduğun durum seni epey etkilemiş. Bu durumun üstesinden gelmek için sabırlı bir şekilde başka şeylere yönelmelisin hayatında değişiklikler yapmak senin kendine gelmene yardımcı olacaktır.

Birkaç zaman daha buraya gelene kadar zorlu yolların var. Eğer pes etmezsen sonucun da rahata ulaşacaksın. Karşında duran iki tane insan var olabilecek, ikisi de senin seçimini bekliyor. Biri elini sana doğru uzatmış ama sen eli tutmayacaksın bu seçimde verdiğin karar senin maddi ve manevi hayatını en kısa zaman da etkileyecek seçimini doğru yapmalısın. Yakın çevrenizde gözünü senden alamayan insanlar olduğunu görüyorum onlara çok dikkat etmelisin insanlardan biraz uzaklaş ve kendine dön. Bu ara başladığın her şey senin hayallerini temsil ediyor. Bu uçurtma oldukça yüksekte bu gerçekleşecek olan hayallerinin habercisi. Her an bir telefon çalabilir ve sana güzel bir haber gelebilir. Kendine biraz zaman ayırıp hayallerinin peşinden koşmaya devam et sonunun güzel olacağını göreceksin.

2 Aralık 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu​

İkizler burcu günlük yorumu yaşam standartlarının gerilediği bu dönem içerisinde birçok alanda güzel haberler sizi beklemekte. Bu süreç boyunca ne yaparsanız yapın şans yanınızdan ayrılmayacaktır. Tabi her güzel başlangıca son verecek keskin dönüşlerden uzak kalmak şartıyla. Yakında gelecek bir haber var ve bu da maneviyat açısından gözle görebilecek bir değişikliğe uğrayacağını belirtmektedir. Aile içerisinde bilgin ve asaletinle göz dolduracaksın sevdiklerinden güzel latifeler duyup kendini daha huzurlu bir ortamda hissederek bakış açını zirveye taşıyacaksın.

Bu hissiyat hem iş ortamına hem de aile yaşantına sıcak bir rüzgâr esintisi katacak. Bu olumlu etki beraberinde arkadaş ortamında kıskançlıklar doğuracak. Bu konudaki olumsuz etkiyi hafife almamanı tavsiye ediyorum. Aslında attığınız adımın içinde bulunduğun maddi sıkıntıların son bulmasına ve gelecekteki sıkıntılarının da kısa sürede son bulacağına işaret etmekte. Bunu bir nevi sonsuzluğun başlangıcı olarak görebilirsin. Bolluk beraberinde farklı iş olanakları sağlayacak bunlardan bir tanesi seçip güzel yaşantına devam edeceksin. Mutlu yarınlar seninle olacak sabırlı olun.

2 Aralık 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu​

Yengeç burcu günlük yorumu her geçen gün hayatın daha derinleştiğine şahit olacaksınız. Gün geçtikçe günlerin daha zor olduğu, umut bağlarının tükendiği durumlar söz konusu olabilir. Her insan gibi sizlerin bu buhran dolu dönemleri merak etmeyin çok yakında geri kalacak. Yakında bir süre de olsa üzüntülü anlardan sonra gelen mutluluk, huzur ile yeşeren bahara işaret eder. Sadece sizlerin sabırlı ve sakin kalması gereken dönemler..

Maddi konularda para beklediğiniz yerler dikkatimi çekiyor. Belirli bir süre sonra miras, alacak gibi durumlar sayesinde elinize para geçmesi muhtemel. Beklenenden daha fazla bir miktar olacak, rahat nefes alınmasında büyük ölçüde rol oynayacak. Sağlığınız ile ilgili hafif belirsizlikler söz konusu. Ufak çaplı grip, eklem ağrıları ya da nefes darlığı... Ufak bir dinlenme ile geçecek bu sorunların hayatınızda uzun süre kalmayacağını bilmelisiniz. Aileye yeni katılacak bir birey... Yeni bir bebek olabileceği gibi çevrenizde olan evlilik çağındaki insanlardan nişan ya da düğün gibi haberler de olabilir.

2 Aralık 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu​

Aslan burcu günlük yorumu hayatınızda dost görünümlü düşmanları gösterecek günler gelecek. Eğer çevrenize karşı daha dikkatli olursanız bu kişilerin kim olduklarını bulmak pek de zor olmayacak. Bir derdiniz olması muhtemel. Bunu gerçekten dürüstlüğünden ve sırdaşlığından emin olduğunuz dostlarınızda paylaşmak ilerleyen süreçlerde sorun yaşamanıza engel olacak. Maddi konularda almak istediğiniz çok şey var.

Fakat her sahip olmak istediğiniz şeye anında sahip olmanız mümkün olmayabilir. Bu yüzden harcamalarınızda dikkatli olmanız ilerleyen süreçlerde maddi sıkıntı çekmenize engel olacak. Uzaklardan gelen bir misafir ve bereketi ile evinize yayılan huzur dikkatimi çekti. Bu gelen kişi sayesinde birçok konuda merak ettiğiniz soruların yanıtlarını bulabileceksiniz. Beklediğiniz bir haber var ve işte bu noktada sizlerin kulağına gelecek. Eğer adli konulardan bir mahkeme durumunuz varsa bu ara sonuçlanması söz konusu. Merak etmeyin sonuçlar istediğiniz gibi sizlerin lehine olacak. Biraz yeme içme durumlarınıza dikkat etmiyorsanız özen göstermenizde fayda olacak. Sağlığınızın olumsuz bir şekilde etkilenmesine izin vermeyin.

2 Aralık 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu​

Başak burcu günlük yorumu aklını karıştıran birçok düşünce ve insan var. Çevrendeki insanlar seni ve kararlarını çok fazla etkilemiş ama bazı şeylerin farkına varmışsın. Genellikle karar alırken çok zorlanıyorsun ve etrafındaki insanların fikirlerini fazla önemsiyorsun. Kararlarını artık tek başına almalısın ve aldığın kararların arkasında durmalısın. Hayatında bir gemi gelecek gibi anlar olacak. Bu gemi bir limana yaklaşmakta bu sana gelen kısmeti ifade ediyor ancak bunun için biraz beklemelisin bu süre zarfında aklındaki düşünceleri netleştirip kendine yönelmelisin.

Hedefine odaklanmış gitmeye çalışıyor yani artık hedeflerine ulaşmak için adım atacağın zamanlar yakında. Gerek iş gerekse aşk hayatında yenilikler güzellikler seni bekliyor önüne gelen fırsatlarını artık görmelisin bu fırsatları kullanmalısın bunları yaparken ailenin varlığını desteğini üstünde hissedeceksin bu seni daha da güçlü yapacak. Artık kendin için bir şeyler yapmanın vakti gelmiş görünüyor sabırlı bir şekilde hedeflerine ulaşmak için yola çıkmalısın yolun sonu senin ve sevdiklerin için aydınlık.

2 Aralık 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu​

Terazi burcu günlük yorumu hayatın zorlu geçtiği bu dönemde sende epey sıkılmışsın maddi zorluklar seni epey yormuş ve yıpratmış. Gelecek kaygısında olacağınız zamanlardasınız. Bunun yanı sıra aklında olan birisi var bu kişi üzerine fazla yoğunlaşmışsın. O kişinin senin varlığından haberi var sadece olayları biraz zamana bırakmalısın. Bir haber gelecek ve bu haber ev halkından birinin kısmeti, bu kısmet hepinize maddi ve manevi iyi gelecek.

Sadece biraz sabırlı olmalısınız. Bir anda oluşan durumlar karşısında bu kalp kırıklıklarla dolu aşk hayatında beklenmedik bir gelişme seni epeyce üzmüş. Bu durumda sessizliğini korumalısın istediğin sonunda gerçekleşecek. Çevrende çok insan var hepsi sana imrenerek bakıyor. Bu durum sana tedirginlik getirmiş ancak tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok kendinle daha fazla ilgilenip zihnini rahatlatmalısın çünkü yakın zamanda çevren değişecek. Aile ilişkilerini şu dönemlerde sıkı tutmalısın semin yaklaşımın onlarında motivasyonunu etkileyecek. Güzel günler senin ve ailen için çok yakında kendi inan ve hedeflerin doğrultusunda ilerlemeye devam etmelisin.

2 Aralık 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu​

Akrep burcu günlük yorumu içinde bulunduğumuz şu dönemde oldukça gergin bir ruh haline bürünmüşsün bunu gün içine göreceksiniz. Bu senin çevrendeki insanlara ve sorunlarına olan tutumun gösteriyor. Artık harekete geçme vaktin gelmiş çevrendeki insanlarla ve sorunların yüzleşmelisin. Bunu yapabilecek gücün var. Bir haber alacaksın ve bu ailendeki otoriter, tecrübeli ve yaşça büyük olan birini temsil ediyor.

Bu olaylar karşısında adeta o kadar çok meyve var ki o meyveler bütün ailenize yetebilir. Yakın zamanda bu kişi dolayısıyla maddi bir bolluğa erişeceksiniz. Ailen kendi içinde gelen bu bollukla manevi olarak da rahatlayacak. Üzerinizdeki kara bulutlardan kurtulacaksınız. Pencereden bakan birini görüyorum uzakları seyrediyor ve derin düşüncelere dalmış uzaklardan gelecek bir haberi bekliyor gibi olacaksın. Bu beklediği haberin gelmesine artık çok az kalmış o kişinin beklediği haber seninle ilgili kısa zamanda ummadığın bir olay karşına çıkabilir. Biraz daha sakinliğini koruyup soğukkanlı bir şekilde hareket etmelisin eğer böyle yaparsan o haberin sonucunda mutluluğuna fazlasıyla ulaşan sen olacaksın.

2 Aralık 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu​

Yay burcu günlük yorumu şu dönemlerde negatiflikten kurtulup kariyerinin üzerine yoğunlaşmış bir şekilde hedeflerin üzerine yoğunlaştığın her halinden apaçık belli. Bu enerjin her zaman devam etmeli. Bu şekilde devam ederken senin önüne yakın zamanda çıkacak bir engeli, bir zorluğu temsil eden onlarla karşılaşacaksın. Bu engeli aştıktan sonra senin için maddi manevi çok güzel olaylar kendiliğinden gelişecek. Bu süre zarfında sevdiklerin senin yanında olacak fakat biraz sinirli ve gergin olabilirsin bu süre zarfında sevdiklerini kırmamaya özen göster.

Bu süreci sabır ve çabalarınla aşmalısın. Çok farklı insanlar var ve sana gelmekte olan bir haberi bir kısmeti temsil ediyor. Bu durum gelmesi biraz zaman alabilir. Bu yüzden sıkılıp bunalmamalısın. Yakın çevrende seni gözetleyen her hareketi izleyen biri var olabilir. Bu kişinin sana zarar vermesinden kurtulmak için çok dikkatli olmalısın. Kimsenin seni ve aileni üzmesine izin verme. Ailen ve sevdiklerinle geçireceğin bolluk içerisindeki güzel günler çok yakında adımlarını sağlam atmaya devam et.

2 Aralık 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu​

Oğlak burcu günlük yorumu bol kahkahalı günler kapıda. Bir süredir dertler ile boğuştuğunuz gün içinde karşınıza çıkan durum olacak. Ama merak etmeyin. Yakın zamanda bu dertlerden kurtulacak ve hayatınızda baharın ne kadar güzel açtığını göreceksiniz diyebilirim. Maddi konularda beklemediğiniz yerden gelecek bir miktar olduğunu ve eviniz için almak istediğiniz eşyayı alacağınızı görüyorum. Bir misafiriniz gelebilir. Bu misafir aile büyüklerinden biri olabileceği gibi, kuzen gibi yakın birisi de olabilir. Gelen kişi her kim olursa olsun evinize huzur getireceğini de eklemek isterim.

Kişisel bakımız için bir türlü vakit ayıramamış ve artık bu durumdan rahatsız olmanız da söz konusu olabilir. Yakın bir zaman içerisinde bu noktada kendinize vakit ayırabilir, öz güveninizin yeniden yerine gelmesi konusunda önemli adımlar atabilirsiniz. Bu spora başlamak olabileceği gibi, saç şeklinde bir değişiklik yapmakla da değişiklik gösterebilir. Hayatın merkezine artık kendinizi almayı öğreneceğiniz ve mutluluk kapılarını daha hızlı aralayacak olduğunuz zamanlardasınız.

2 Aralık 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu​

Kova burcu günlük yorumu bu aralar evde kalmak seni epey yıpratmış olmalı. Öyle ki kendinle ilgilenmeyi bırakmışsın. Biraz boş vermişlik almış başını gidiyor. Bu duruma biran önce son vermelisin. Yaptığın her iş senin kalbinin temizliğini gösteriyor insanlar hakkında kötü düşünmüyorsun. Fakat çevrendeki inşalara dikkat etmelisin arkadaşlarının arasında mutlu olmanı istemeyen insanlar var.

Bu insanların farkında değilsin ama o kişiler çok yakında kendini belli edecek dikkatli olmalısın. Hayatında farklı kişiler var ve aralarında sana sadık olan birini gösteriyor bu kişinin değerini iyi bilmelisin o senin için gözü kapalı her şeyi yapabilecek biri. Yakın zamanda sana gelecek iyi haber var. B u haberler sana ve ailene maddi ve manevi anlamda iyilikler getirecek. Hayatınız bazı konularda değişebilir buna ayak uydurmalısınız. Ancak bu haberlerin gelmesi biraz zaman alabilir bu yüzden sen ve sevdiklerin bu haberi sabırlı bir şekilde beklemelisin güzel günler senin ve ailen için çok yakında.

2 Aralık 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu​

Balık burcu günlük yorumu hayatın sıradanlaştırıp evinde kendine ilgi göstermeyen negatif insanların yanında senin ne kadar pozitif ve kendiyle ilgilenen birisi olduğun herkes tarafından fark edilmiyor. Ama aile içindeki bireylere de bunu yansıtmalısın böylece bu zamanları sen ve ailen basit bir şekilde atlatabilirsiniz. Yaptığın birçok iş olacak. Kısa zamanda beklemediğin bir seyahat yapacaksın bu seyahat hiç hesap olmadan birden gelişecek. Senin için iyi bir fırsat bunu iyi değerlendirmelisin bu seyahatte ummadığın şeyler olabilir. Seninle ilgilenen biri var.

Ama sen bunun farkında değilsin. Etrafındaki kişilere dikkat etmelisin. Seninle ilgilenen kişi er ya da geç kendini belli edecek o zaman şaşırdığını çok belli etmemelisin. Sakin bir şekilde bu konuda tavrını ortaya koymalısın. Ama bu kişiye bir şans vermeni tavsiye ederim çünkü bu insan senin ve ailenin hayatına huzur getirecek insan. Bu kişiye evet demen sana ve ailene bolluk getirecek. Biraz sabredip olacakları beklemelisin. Artık bazı konularda talih yüzüne gülmüş gibi bu fırsatları geri çevirmemeye dikkat et her şeyin çok güzel olacağını zamanla göreceksin.
 
KOÇ BURCU 2 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Aşk hayatınızda mutlu olacağınız bir döneme giriyorsunuz ve bu mutluluk hayatınızda her döneme yansıyacak hatta uzun süredir aradığınız mutluluğu sonunda buldunuz. Son zamanlarda dikkatinizi yersiz olduğunu düşündüğünüz bazı tesadüfler çekiyor kafanızı böyle şeyler için fazla yormamalısınız. Hayatı oluruna bırakmak bazen iyi gelir.

BOĞA BURCU 2 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün güne enerjiniz düşük başlayabilirsiniz. Özel hayatınızda ilişkiniz, sorunsuz ve olağan akışıyla devam ediyor ancak bu size yetmiyor ve daha fazlasını istiyorsunuz. Tüm bunları isterken de partnerinizi zor durumda bırakıyorsunuz çünkü siz sürekli kaygılı ve tedirginsiniz. Biraz rahatlayın ve hayatın tadına varmaya çalışın.

İKİZLER BURCU 2 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İnsan ilişkilerine önem veriyorsunuz çevrenize karşı ılımlı davranıyorsunuz ve ancak kimi çevrelerden aldığınız tepkiler bütün motivasyonunuzu bozuyor. Herkes sizi sevsin istiyorsunuz ancak bunun mümkün olmadığını artık kabul etmelisiniz. Herkesin değil değer verdklerinizin sevgisi sizin için yeterli olmalı. Kilolarınıza dikkat, sizi üzecek sonuçlar doğurabilir.

YENGEÇ BURCU 2 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Herşey hemen ve istediğiniz gibi olsun istiyorsunuz. Ancak biraz daha sabırlı olmalısınız aksi halde her istediğinizi hemen elde edemezsiniz ve bunu fark etmelisiniz. İlişkilerinizi birçok açıdan değerlendiriyorsunuz ancak bazı şeyler nedensiz bir şekilde hoşunuza gitmiyor. Aklınıza takılan şeylerin olması hayatınızı yavaşlatıyor ve siz onları çözmeden rahat etmiyorsunuz.

ASLAN BURCU 2 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)



Bugün enerjiniz çok yüksek Sabah saatlerinde ailenizin size güzel sürprizleri olabilir. Önemsenmek sizin en büyük mutluluğunuz. Sevginin kıymetini biliyorsunuz ve çevreniz de sizin kıymetinizi biliyor. Parasal konularda kimi sorunlar önümüzdeki günlerde canınızı sıkabilir ama bugünden bunu düşünerek moralinizi bozmayın. Çünkü güzel haberler yakın zamanda gelecek.


BAŞAK BURCU 2 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugünlerde özellikle parasal konular nedeniyle bir hayli gergin ve sinirlisiniz. Ancak bu durumun size daha fazla zarar vermekten başka faydası yok. Sakin olmalısınız aksi takdirde sevdiklerinizin kalbini kırıp hem kendinizi hem onları üzeceksiniz. Yakın çevrenizin size desteği sorunların hızla çözülmesini sağlayacak. Şimdiden kaygılanmanız gereksiz.

TERAZİ BURCU 2 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Söz konusu aşksa oldukça gözü kara birisiniz ancak buna rağmen yine de bazı şeyleri riske atmıyor ve cesurca davranmıyorsunuz. Doğru kişinin kim olduğunu düşünüyorsunuz şimdilik bilinmez ancak şu bir gerçek ki bu kişi sizin için ne ifade ediyor buna henüz karar vermiş değilsiniz. Aklınızda uzun uzun projeler var ve bunun için elbette hesaplamalar ve projeler yaptınız ancak adım atmayınca bunların hepsi boş biliyorsunuz.

AKREP BURCU 2 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün tatil artık işinizle ilgili konuları hayatınızın merkezi olmaktan çıkarmalı ve iş ile özeli ayırmalısınız. Kendinize ve ailenize zaman ayırmak hem size iyi gelecektir hem de daha verimli çalışmanıza yardımcı olacaktır. Bugün önemli bir ödeme için güzel haber alabilirsiniz. Hesapta olmayan bu haber gününüzü daha da güzel kılabilir.

YAY BURCU 2 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Aslında siz girişken ve samimi bir kiiliğe sahipsiniz. Ancak özel hayatınızda içinize kapanık ve kaygılı günler geçebilirsiniz. Bir süre kendinize zaman ayırıp düşünmenizde fayda var, daha ılımlı olursanız çözebilirsiniz aksi halde bu iki taraf için kayıp olurdu. Bugün sosyal hayatınızda hareketli saatler yaşayabilirsiniz ve önemli bir konunun çözümünde rol oynayabilirsiniz.

OĞLAK BURCU 2 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Son günlerde takındığınız kuşkucu, güvensiz tavırları bir an evvel terk etmeniz gerekiyor. Yakında yapacağınız önemli bir görüşmede bırakacağınız son derece kendinden emin bir izlenim, size çok şey kazandırabilir. Özel hayatınızla ilgili yakın çevrenizden alacağınız kimi haberler canınızı sıkabilir. Ancak aslını öğrenmeden bir karar vermemelisiniz.

KOVA BURCU 2 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Özel hayatınızda aslında işler yolunda ancak kıskançlıklarınıza bir son verirseniz birlikte daha uyumlu bir çift olabilirsiniz. Oldukça kararlısınız ancak bu sizi bazen çekilmez yapabiliyor özellikle aşk hayatınızda kararlı olmak isterken bazen kıskanç olabiliyorsunuz. Kişisel zevklerinizden önce sorumluluklarınız geliyor bunun için daha dikkatli harcamalar yapmalısınız.

BALIK BURCU 2 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Bugün küçük ama sizi bir o kadar büyük bir sevince boğan bir hediye alacaksınız bu sizi oldukça mutlu edecek aşkınız adeta kat ve kat artacak. İş hayatınızda ise oldukça sabırsızsınız bu imajınız sizin için iyi bir izlenim olmasa da şimdilik yapabilecek bir şeyiniz yok. Maddi konularda yeniden durum değerlendirmesi yapmanın tam zamanı.
 
Koç ve Yükselen Koç: Bugün…Mutfakta olabilirsin… Beslemek isteyebilirsin kendini ve aileni şefkatle, merhametle, sevgiyle… Anneyle daha ilgili olabilirsin… Ya da anneliğin getirdiği sorumlulukları daha fazla hissedebilirsin… İçinde büyütebilirsin sevgiyi… Yuvanla, evinle daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsin… Ve evden dışarı adım atmak bile içinden gelmeyebilir.

Boğa ve Yükselen Boğa:Bugün…Vefa senin için değerli bir kelime… Fedakarlık gibi… Kendini anlatırken, ifade ederken, iletişim dilini kullanırken daha sevecen, sıcak, duygusal kelimelerin hakimiyetinde olabilir… Vefa duygun, merhametin ön plana çıkabilir… Bir de daha fazla ilgi çekmek isteyebilirsin… Seninle daha fazla ilgilenilmesini… Ve çok özleyebilirsin kardeşinin seni korumasını tüm karanlıklardan…

İkizler ve Yükselen İkizler:Bugün…Galiba hepimiz görünen taraflarımızla uğraşıyoruz ağırlıklı olarak… Oysa içimiz, özümüz hep ihmal ediliyor… Hazır bugün özdeğerinin üzerinde Ay dolaşıyorken, bir iyilik yap kendine ve özüne giden yolda keşiflere çık… Mesela düşün neden vefasız davrandığını…

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bugün… Ev sahibisin yine… Kapıyı açan taraftasın ve içeri kabul ediyorsun herkesi… Ama hayır öyle yapma bu sefer. Biliyorsun Ay 28 günde bir kendini yenilemen için fırsatlar getiriyor sana… Yeni şeyler yapmak, kendine yeni yatırımlar yapmak gibi konularda desteklerini sunuyor… Sen de bu sefer öyle değerlendir günlerini… Sana hayrı dokunmayanlara açma kapıyı… Yeni, yepyeni başlangıçlara hazırla kendini…

Aslan ve Yükselen Aslan:Bugün…Korkulu düşlerin mi var yine? Yine mi kaybetmekten korkuyorsun? Yine mi annenin nefesini dinliyorsun uyurken? Yine mi annelikle ilgili, çocuklarla ilgili kaygıların artıyor? Şimdi biraz bu korkuların altını eşele istersen… Derin kaz mesela… Bu kadar çok kaygılı ve korkulu ruh hali sana bir şey kazandırmaz. Aksine kaybettirir.

Başak ve Yükselen Başak:Bugün…Bu kadar çalıştın o zaman güzel bir zamanı hak ettin dostlarınla geçirmek için… İhmal etme arkadaşlarını… Belki de bugün öyle bir konumda bulabilirsini ki kendini… Arkadaşlarına ebeveynlik yaptığını hissedebilirsin… Arkadaşlarına daha sevecen ol, merhametli ol, vefalı ol… Ve en önemlisi onları dinle… Ne dediklerine kulak ver…

Terazi ve Yükselen Terazi:Bugün…Hayat amacınla ilgili daha duygusal kararlar verebilirsin… Gitmek istediğin yolda hedefi belirlerken anne etkisini fazlasıyla hissedebilirsin… Ve biraz durup geçmiş bak istersen… Geçmişteki hangi duyguların seni açmaza soktu? Ya da hangi duyguları terk etmen senin için kazanç oldu? Mesela, sadece konuşmadan, anlatmadan alıp başını gitmelerin sana kazanç getirdi mi?

Akrep ve Yükselen Akrep:Bugün… Kendini yeni bir eğitim dalgasına kaptırabilirsin… Biraz fazla konuştuğun için bu aralar, iç sesini duyamıyorsun… O yüzden biraz kendi kabuğuna çekil ve ruhunun fısıldadıklarını dinle… Ve bunun için de belki bir eğitim ya da meditasyon sana iyi gelebilir… Zaten gerginsin bir hayli… Bu sinirlilik halini belki de alman gereken derslerle yok edebilirsin.

Yay ve Yükselen Yay:Bugün…Bütçe değerlerini koruman gereken 48 saatlik zaman dilimi var önünde… Zaten para harcamaya meyillisin… Ama bu sefer savunma mekanizman hazır… “Ev için alıyorum” deyip kendine haklı bir sebep oluşturmaya çalışıyorsun… Ve bir de vicdanına yönelebilirsin bugün… Vicdanlı olabilene zaten ne mutlu…

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bugün…Ana gündem madden “eşin”… Eşinin duygusal inişleri ve çıkışları seni zorlayabilir… Onun dalgalı ruh hali, senin de ses ayarının artmasına neden olabilir… Ve hatırla daima… Gökyüzü, 28 günde bir eskileri terk etmemiz, karanlıkta kalan noktaları aydınlatmamız için dolunay hazırlar bize… Ve sen de öyle yap… İlişkine dair geçmişe ait kırıklıkları, kuruntuları ve kaygıları halı altına süpürmekten vazgeç… Yüzleş ve kurtul vesvese çukurundan.

Kova ve Yükselen Kova:Bugün… Beslenmene dikkat etmelisin… Ve bir de bir bak neleri gereksiz tüketiyorsun… Belki de doymadan kalkman gerekiyor sofradan… Ve sen çok fazla sağlıksız şeyleri tüketiyorsun… Sadece doymak amacıyla yiyorsun, beslenmek değil senin istediğin. Ve dolayısıyla da her zararlı şey midene oturuyor… Susup konuşamadıkların gibi…

Balık ve Yükselen Balık:Bugün… Evet sevmek herkesin yaşayabileceği bir duygu değil… Nice insanlar var ki, sevmenin tadına varamadan yaşıyorlar… Sen şanslısın ki sevmeyi biliyorsun… Hesapsız, karşılıksız sevmek hem de… Ama dikkat etmelisin… Sen sevgili olmalısın, sevgiline “anne” değil… Bu çizgiyi çekebilmek adına bugün ve yarın yaşayacaklarına dikkat et, olur mu?
 
KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

2 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 06.33'te Ay İkizler burcundan ayrılıp Yengeç burcuna geçiş yapıyor olacak. Ailevi ilişkiler sabah saatlerinden itibaren önem kazanıyor olacak.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Ay’ın Yengeç burcuna geçeceği çarşamba günü özel ilişkilerindeki görüşmeler öne çıkıyor. Ailevi konularda önemli gelişmeler akşam saatlerinde söz konusu olabilir.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Parasal konularda fazla tutucu davranabilirsin. Sabah saat 06.33’e kadar yeni bir iş başlatmamaya özen göstermelisin.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Fiziksel sağlığın ile ilgili konularda önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Daha çok kendinle ilgili konulara yöneleceğin Çarşamba günü hassas enerjiler altında olabilirsin.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Ay arka alanında ilerliyorken geçmişte kalan günlere olan özlemin artabilir. Duygusal açıdan hassas bir günündesin. Akşam saatleri görüşmelerin adına uygun enerjiler var.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Sosyal çevre ile ilişkilerinin sıcak bir şekilde seyredeceği gün içerisinde aşk hayatında gerçeklerden kaçmaya meyilli olabilirsin. Ayın burç değiştirmesinden ötürü değişken enerjiler altında olabilirsin.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Sosyal statünü ilgilendiren konularda önemli bir teklif alabilirsin. Ailevi konuları da çok fazla önemsediğin bir gündesin.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Yurt dışı ile ilgili konularda önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde enerjin hayli yerinde. Önemli görüşmelerini akşam saatlerine almalısın.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Miras veya benzeri bir konuda beklediğin bir haber gelebilir ve beklenmedik bir gelişme yaşanabilir. Hassas enerjilerin yüksek olduğu bugün bir erkekten alacağın haber seni sarsabilir.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Çarşamba günü saat 06.33’te Ay karşıt burcun olan Yengeç burcuna geçiş yapıyor olacak. İkili ilişkilerindeki görüşmelerini akşam saatlerine alman iyi olacaktır.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Günlük işlerinin öne çıktığı bugün evcil hayvanlarının bakımı ile ilgilenmen gerekebilir. Akşam saatlerinde görüşmelerini düzenleyebilirsin.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIKLAR

Romantik ve hassas bir günündesin. Bilhassa aşk hayatın ile ilgili konularda karşı tarafla olan görüşmelerini akşam saatlerine alman iyi olacaktır.
 
KOÇ: Abartılı insanlardan uzak kalın. Boş konuşmalardan rahatsız oluyor ve konsantrasyonunuzun bozulduğunu hissediyorsunuz. Oysa ilgi duyduğunuz konuda kendinize yetecek bilgi ve tecrübeye sahipsiniz.

BOĞA: Ailenizin tepkileri bazen atmanız gereken adımlara engel oluyor. Onlara karşı sorumluluklarınızın bilincinde olmak sizin için önemli. Ama başarısız olduğunuzda tek başınıza kaldığınızı unutmayın.

İKİZLER: Partnerinizin size karşı sorgulayıcı tavırlarından rahatsız oluyor ve çok ciddi sonuçlara mal olacak aksi tavırlar içine giriyorsunuz. Daha yumuşak şekilde olaya yaklaşarak, ona hak verebilirsiniz.




YENGEÇ: Duygusal konularda daha cesaretli olmaya ihtiyacınız var. Partnerinizden gelen istekler sizi bazen çaresizlik içinde bırakıyor. Size arkadaş gibi davranan, en yakın büyüğünüzden alacağınız destek önemli olacak.

ASLAN: Bir an önce işinizle ilgili konuyu aceleye getirmeden ifade etmeye çalışın. Hızlı davranmanın getireceği riskleri kaldırmayacak kadar dikkatli davranın. Düzenli bir sistem size kazandıracak.

BAŞAK: Bitirilmesi gereken işleriniz sizi geriyor. Basit atlamalar, güçlüklerin üstesinden gelmenizi sağlayacak. Planladığınız adımları gerçekleştirmek zorunda değilsiniz. Çevreniz titizliğinizi biliyor.

TERAZİ: İş çevrenizde doğru kişilerin olması sizin için önemli. Aksi taktirde olumsuz etkileniyor ve günlük iş akışına bunu yansıtıyorsunuz. Bir konuda gereksiz şekilde destek arayışlarına girebilirsiniz.

AKREP: Güzel ve etkili konuşmalarınızla geçici aşkları çağırabilirsiniz. Hep karşı karşıya kaldığınız durumlardan biri. Bu konuda nerede daha ciddi davranacağınızı biliyor ve gerekeni yapıyorsunuz. Bazıları yanlış anlıyor.

YAY: Çevrenize gösterdiğiniz ilgiyi en yakınlarınıza göstermiyorsunuz. Onların hatalarını tartışma konusu yapıyor, kırıcı davranıyorsunuz. Kendinizi kontrol etmelisiniz. Mantıkla duygu arasında kalmayın.

OĞLAK: İşle ilgili sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Başına buyruk davranışlar bazen riskli anlar yaratsa da sonuca ulaşıyorsunuz. Duygusal anlamda bastırdığınız arzularınız ve değişen koşullar sizi farklı birine yöneltebilir.




KOVA: Ailenizi etkileyecek özel durumlar söz konusu. Bu konuda yol gösterici bir rol oynayabilir, herkes tarafından kabul görecek anlaşma koşullarını uygulayabilirsiniz. Karşı taraftan gelebilecek uyarılara değer verin.

BALIK: Değişimlere karşı hazır olun. Karşılaştığınız kişilerin sözlerinden ve beden dilinden çabuk etkileneceksiniz. Duygusallığınızı bir kenara bırakın. Mantığın gerektirdiği şekilde gelişmeleri değerlendirin.
 
2 Aralık 2020 Çarşamba Koç Günlük Burç Yorumları

Bugün Ay Yengeç burcuna geçiyor. Ailenizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Onlara vakit ayırıp alttan almanız gerekiyor.

2 Aralık 2020 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Ay Yengeç burcunda ilerlerken aşk hayatında önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aileniz ile akşam saatlerinde sohbet edeceksiniz.

2 Aralık 2020 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

Ekonomik konularda tutumlu olacaksınız. Sabah saatlerinde yeni kararlar almamalısınız.

2 Aralık 2020 Çarşamba Yengeç Burç Yorumları

Sağlığınıza dikkat etmelisiniz, özellikle fiziksel konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün hassas enerjilerin etkisi altında olacaksınız.

2 Aralık 2020 Çarşamba Aslan Burç yorumları

Geçmişe özlem duyacaksınız, anılarınız yeşerecek. Duygusal olarak hassas gündesiniz, akşam saatlerinde enerjinizi toparlayabilirsiniz.

2 Aralık 2020 Çarşamba Başak Burç yorumları

Sosyal çevrenizle ilişkilerde mutlu olabilirsiniz fakat aşk hayatında sorunlar olacak. Ay burç değiştirecek ve enerjiniz sürekli değişecek.

2 Aralık 2020 Çarşamba Terazi Burç Yorumları

Sosyal hayatınızda gelişmeler olacak, bir teklif tüm hayatınızı değiştirebilir. Bugünü ailenizle geçireceksiniz.

2 Aralık 2020 Çarşamba Akrep Burç Yorumları

Yurt dışı konuları ön planda olacak. Enerjiniz düzenli bir şekilde bugünü bitirmenizi sağlayacak. Akşam saatlerinde önemli ve gerekli görüşmeler yapacaksınız.

2 Aralık 2020 Çarşamba Yay Burcu Yorumları



Miras ya da benzeri konular ön planda olacak. Beklenmedik haberlere tadınız kaçacak. Hassas enerjiler var.

2 Aralık 2020 Çarşamba Oğlak Burç Yorumları

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. İkili ilişkilerle ilgili görüşmelerinizi ertelemelisiniz.

2 Aralık 2020 Çarşamba Kova Burç Yorumları

Günlük işler ön planda, hayvanlarla ilgili bakım konuları gündeme gelecek.

2 Aralık 2020 Çarşamba Balık Burç Yorumları

Romantik ve duygusal bir gündesiniz. Aşk hayatınız karışacak.
 
Bugün ilk iki günden sonra daha rahat olacağımız bir gün. Duygusal zamanlar mantıklı düşünmekte zorlanabiliriz.

KOÇ

Ailevi konular ön planda olabilir. Güzel haberler gelebilir. Gayrimenkul işleri, alım-satım için ideal zamanlar. Hasta birinin şifa haberi gelebilir.

BOĞA

Eğitimde pozitif etkiler hakim. Akrabalarla, kardeşlerle ilgili haberler gelebilir. İletişim trafiğiniz yoğun olabilir.

İKİZLER

Maddi olarak mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Harcama yapmak yerine elinezde parayı tutmalısınız. Bugün herkese güvenmeyin.

YENGEÇ

Sizlerin günü! Enerjiniz, keyfiniz yerine geliyor. Dış görünüşte değişimler için ideal. Aşkta sürprizler olabilir.

ASLAN

Sert etkiler düzeliyor ama sizin enerjiniz azalıyor. Halsizlik hissedebilirsiniz. Geçmişteki konular karşınıza gelebilir. Rüyalara dikkat.

BAŞAK

Günün en şanslılarından birisiniz. Ne yapacaksanız bugün adım atın. Beklediğinizden daha iyi sonuçlar elde edeceksiniz.

TERAZİ

İş hayatında şansınız açık. Yeni teklifler gelebilir. Borçlarınızla ilgili yapılandırmalara gidebilirsiniz.Parayla ilgili sevinç yaşayabilirsiniz.

AKREP

Pozitif ruh haliniz geri geliyor. Sevineceğiniz haberler gelebilir. Akademide de başarı sizinle. Seyahatler düşünebilirsiniz.

YAY

Parayla ilgili şansınız açık. Elinize geçen paralarla borçlarınız kapatabilirsiniz. Miras davanızdan sonuç gelebilir. Yatırım düşünebilirsiniz.

OĞLAK

İlişkide mutlu bir gün. Sevdiğinizin bir anda yaptığı sürprizler sevindirebilir. Ortaklıkla işiniz varsa yeni maddi fırsatlar kapınızı çalabilir.

KOVA

Sağlığınız bugün daha iyi. Ofis ortamında da mutlu eden gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin.

BALIK

Şansınız her konuda açık ama en fazla aşkta! Duygusal hayatınızda karamsarken bir anda tersine dönebilir. Romantik bir gündesiniz.
 
X