- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
isteme elbisen güzelmiş önünün kapalı olması da uygun olmuş kahve verirken falan eğileceksin ya rahat olur
nişanı evde mi yapcaksınız
Kesinlikle ben de öyle düşündüm sade şık bir şey olsun dedim, evet evde yapıcaz inşallah ardından canlı müziğe gidecez gençlerlee..
Hiloşum herşey mükemmel fuşyasına bayıldım demişsin beyaz tenli olduğun için sana yakışır bunu değerlendir derimm
Hep söylüyorumm yine söylüyorum bir ömür boyu mutluklar gülücükler hiç eksik olmasın hayatından
hepsi çok güzel mutluluklar dilerim inşallah kalbinden geçtiği gibi sorunsuz hepsi hallolur güzel heyecanlar bunlar
Hilal canım elbiseyi beğendim sade ama tanışmadaki elbise çok daha güzell ama birdaha giyemezsinbende ekliyim bende böyle bir şeyler düşünüyorum çünkü
Eki Görüntüle 824355 Eki Görüntüle 824356 Eki Görüntüle 824357
Forewer New hepsi çok pahalı butiklerde bu modellerden çok uyguna bulursun...ayrıca boyunada dikkat etmek lazım tabi
Aa doğru canım sizin arası zaten kısa olacak dimi bzm isteme söz birlikte olucak ondan bakıyorum böyle...doğru nişan elbisesi pahalı oluyor ama erkek tarafı alıyor zaten
Evett fuşyası çok hoş oldu gerçektenn yakıştı banaadeğerlendircem kesinn daha güzeli karşıma çıkamzsa hem eve de daha uygun oldu sankimm..
Amin Seroşumm darısı başınıza inşallahh
Çok teşekkür ederim aminn
Canım elbiseler çok güzel ama hepsi alıp o gün giyip bir kenara koyacağım elbiseleri bir de nişana alcağım elbise de 1400 tl falan, tabi onu alırsam ama beğendiklerim genelde aynı fiyatlarda, o yüzden de istemede falan daha sade bir şeyler giyip sonra da giyeyim istedim, nişanla da arası çok uzamaz inşallah zaten, annem de benm gibi düşünüyordu ben de tamam dedim, içimde kalacak bir şey değil nişanda giyeceğim çok dhaa mühimmmAllah sana da nasip ederse giy inşallah yavrumm..böyle günlerde herkes istediğini giymeli bence dee
Aa doğru canım sizin arası zaten kısa olacak dimi bzm isteme söz birlikte olucak ondan bakıyorum böyle...doğru nişan elbisesi pahalı oluyor ama erkek tarafı alıyor zaten
o zaman seçtiğini giy canım tabiikiiiii bolbolfoto çek az kalmış kız
İnş canm bizde askerden geldikten sonra düşünüyoruz 4-5 ay içinde olur bizimde söz....hayırlısı....
hiloş isteme tarihiniz hayırlı uğurlu olsunnişan için tekrar gelinmeyecek sanırım :44: istemede giyeceğin elbiseyi çok beğendim; ama diğeri için aynı şeyi söyeleyemiiicim maalesef, kızma lütfen :26:
elbıseler cok guzelmısAllah agız tadıyla gıymeyı guzel gunler gormeyı nasıp etsın
Aynen tatlım bizim kız isteme sadece isteme olcak verme bile yoko yüzden sakin geçecek, ardından söz-nişan birlikte olcak o zman daaa coş coş coş hayırlısı olsn canım içinde söz de olursa tabi ki giyeceğin elbise çok daha mantıklı
Elbiseyi kim alırsa alsın da bana alsın biiiinşallah canım bu sfeer bikaç kız arkadaşımı çağıraym diyorum tuzlu kahve olayı falan çekerz yani hehehe
Askerden döndükten sonra olmaması içinn hiçç sebep yokk
anladım canım sizin prosedür niyetine olucak hahaha
çağır tabi canım yakın 1-2 arkadaşını...kuzenler falanda vardır bnmki sanırm bi 60 kişi olur isteme bile
tuzlu kahve şart !
Aynen canım Allahın izniyle gelsinde bir...5 senenin acısını çkartırız
Yok ya kuzen falan istemem ayrıca yakın kuzenlerim burda değil zaten biz memleketeten ayrıyız bizimki olmaz o kadarhem de olamsın da yaa alt tarafı kız isteme dermişim
İnşallah olur canım olurr hepsi zamanı gelince ben de çok şaşırıyorum meselaa...hey gidi günlerr diyorum
Amın Insallah banada nasıp etsın
Çok teşekkür ederimm Allah herkese gönlündekini nasip etsinn
24 Ağustos 2013,Cumartesi: Tanışmada bu elbiseyi giymiştimmm bu aksesuarlarla hatırlarsanız
Eki Görüntüle 824307 Eki Görüntüle 824311
Sonra 28 Eylül 2013,Cumartesi: Evlilik teklifimi aldımm
Eki Görüntüle 824319 Eki Görüntüle 824323 (inşallah gelecekte yaşayacağımız ev)
Eki Görüntüle 824324 (tam aynısını bulamadım bu ikisine çok benziyor,klasik bir yüzük)
Veee kız isteme tarihini belirledik, sevgilimin babası aramış babam da dün döndü cevap olarak; 19 Ekim Cumartesiiiiiçok heyecanlıı ve dün de elbise aldım kendime sade bir şey, mor renkli, adl de gördüm yapıştım Aha da buuu Altına da siyah topuklu ayakkabımı giyecem evdee..
Eki Görüntüle 824308
Ve (evde olacak diye ekliyimm) nişan kıyafeti bakıyordum ya bir yandan daa...onun için de hep bu tarz elbiseleri ve hatta bunun fuşyasına bayıldım, deneidm de çok yakıştııJovanide buldumm...alınca net olarak yine paylaşırımm, ama burdaki fuşya gibi sönük durmuyo etekleri hafif havalı duruyor böyle havalandı havalancak gibi, prenses kol yaptırcam alırsam ama acayip hoşuma gittiii
Eki Görüntüle 824309 Eki Görüntüle 824310
Canım ne kızmasıı saçmalamaa, söyle tabi daha almadım yani hemm..ama inanki üstümde çok farklı durdu da foto çekmeme izin vermediler
Nişan için ayrı gelcekler Nilüü..bu sferki sadcee kız isteme yani, sonra nişan tarihi belirlenir sanırım tekrar gelcekler nişan yapacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?