- 2 Ocak 2014
- 979
- 616
- 158
ne guzel canim insallah allah emeklerini bosa cikartmaz melegin seninledir insallahEvet ben dun transfer yaptirdim yatiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne guzel canim insallah allah emeklerini bosa cikartmaz melegin seninledir insallahEvet ben dun transfer yaptirdim yatiyorum
Amin hepimiz mutlu sona uyaniriz ins birgunne guzel canim insallah allah emeklerini bosa cikartmaz melegin seninledir insallah
selam canimMrb canım bende 16 aylık evliyim, senin aşılamadan önce iğnemi kullandın yoksa ilaç mı? Bende bu ay ilk aşılamı yaptırcam 7 gündür iğne yaptırıyorum cuma kontrole gitcem heralde haftayada aşılama yapılır.
Ankaradan canım, umudunu yitirme bidaha aşılama yaptır ama bunu iğne tedavisiyle yaptır iğneli de tutma ihtimali daha yüksek deniliyo geçen doktoruma muayneye gittigimde bi arkadaşla tanıştım o da ilk aşılamayı klomenle yaptırmış, 2. Aşılamayıda iğneli tedavi ile yeni hamileyim dedi inşallah bebeklerimize tez zamanda kavuşuruz sen hangi şehirdesin?selam canim
ben klomen kullandim 4 buyuk yumurtam olunca doktorum asilama yapalim sansin yuksek demisti ama malesef olmadi.
insallah senin basarili olur asilaman hangi sehirdesin
Cnm kesinlikle asilamayla vakit kaybetme o hatayi maalesef ben yaptim ve cok pismanim hem maddi hem manevi acidan yiprandik ve sadece zaman kaybi oldu..simdi tup bebege baslicam suanki aklim olsaydi tek asilama ardindan hemen tup bebege gecerdim...arkadaslar merhaba
26 yasindayim 15 aydir bebegimiz olmuyor pko var seneleeerdir esimde hic bi sorun yok. 3 ay klomen catlatma ignesi denedik olmadi 1 kez asilama yapildi ama negatif. bu ay rahim filmi cekildim tuplerim acik. adet olucam bi iki gune sizce yeniden asilama mi denemeliyim ama % 15 sans veriyo doktorum ozelde yaptirsigim icin asilamaya para vermeyip bi kac ay sonra direk tup bebek mi yaptirsak diyorum. lutfen bir akil verin bilgilerinizi deneyimlerinizi benden esirgemeyin
bende ankaradayim canim burda ozel hastanenin tup bebek merkezine gidiyorum sen hangi doktora gidiyosun?Ankaradan canım, umudunu yitirme bidaha aşılama yaptır ama bunu iğne tedavisiyle yaptır iğneli de tutma ihtimali daha yüksek deniliyo geçen doktoruma muayneye gittigimde bi arkadaşla tanıştım o da ilk aşılamayı klomenle yaptırmış, 2. Aşılamayıda iğneli tedavi ile yeni hamileyim dedi inşallah bebeklerimize tez zamanda kavuşuruz sen hangi şehirdesin?
evet canim doktorumda oyle dedi bi kac ay daha klomenle deneyip sonra tup bebege gecicezCnm kesinlikle asilamayla vakit kaybetme o hatayi maalesef ben yaptim ve cok pismanim hem maddi hem manevi acidan yiprandik ve sadece zaman kaybi oldu..simdi tup bebege baslicam suanki aklim olsaydi tek asilama ardindan hemen tup bebege gecerdim...
Hacettepe üni. Hastanesine, Gürkan bozdağa gidiyorum canım sen hangi hastaneye gidiyosun?bende ankaradayim canim burda ozel hastanenin tup bebek merkezine gidiyorum sen hangi doktora gidiyosun?
ben etimed tup bebek merkezine gidiyorum canim hacettepeden memnunmusun??Hacettepe üni. Hastanesine, Gürkan bozdağa gidiyorum canım sen hangi hastaneye gidiyosun?
Etimesgutta dimi canım o hastane benim yengemde bu ay oraya gidiyor, evet ben çok memnunum gürkan hocadan senin tüp bebekmi aşılamamı?ben etimed tup bebek merkezine gidiyorum canim hacettepeden memnunmusun??
evet canim etimesgutta. 1 asilamam negatif suanda klomen catlatma ignesi bikac ay boyle deneyip sonra tup bebekEtimesgutta dimi canım o hastane benim yengemde bu ay oraya gidiyor, evet ben çok memnunum gürkan hocadan senin tüp bebekmi aşılamamı?
Hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz, klomen çatlatma iğnesi tedavisini aşılamadan önce yapması lazımdı neden öyle oldukievet canim etimesgutta. 1 asilamam negatif suanda klomen catlatma ignesi bikac ay boyle deneyip sonra tup bebek
oncesinde de yapildi zaten araya asilama girdi bi kac ay sonra tup bebege gecicez o yuzden bikac ay bos gecmesin dedikHayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz, klomen çatlatma iğnesi tedavisini aşılamadan önce yapması lazımdı neden öyle olduki
Anladım canım hayırlısı olsunoncesinde de yapildi zaten araya asilama girdi bi kac ay sonra tup bebege gecicez o yuzden bikac ay bos gecmesin dedik
canim benimde ilk asilamam klomenle olmustu hemde 4 buyuk yumurtam vardi acaba klomenle olsugu icinmi tutmadi diye düşünmüştüm doktorumda alakasi yok demisti sendende duymak beni mutlu etti canim doktorum 2. asilamayida deniyelim tupten once dedi bi dahaki ay bakicaz artik insallah senin bebisin seninledirde bana umut olursunKızlar bugün 2. Aşılamamı oldum. İlk aşılamamda hem Femara hemde iğne kullandım olmadı. Bu ay sadece Femara ile yumurtalarım gelişti. İğneye gerek kalmadı. Ctesi akşamk çatlama iğnemi oldum bugünde aşılama oldu. Doktorda 2 si arasında fark yok dedi. İlaçla gelişmeyen yumurtalara iğne veriliyor. Bu aslında iyi bişey demekki yumoşlar gelişti sağlıklıli iğneye gerek kalmıyor. İnş bu sefer benm tutar. Şuan hıcbir belirti yok. İlk aşılamada çok ağrım olmuştu.
Canım inş ya guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım. Bugun tam 1 gun oldu 5 ocakta test yapılacak sonucu mutlaka yazarım. Benım doktorumda tup bebekten once asılama yapalım dedı 2. olmazsa tup bebek yaparız dedı ıns gerek kalmaz da bu asılamam tutmus olurcanim benimde ilk asilamam klomenle olmustu hemde 4 buyuk yumurtam vardi acaba klomenle olsugu icinmi tutmadi diye düşünmüştüm doktorumda alakasi yok demisti sendende duymak beni mutlu etti canim doktorum 2. asilamayida deniyelim tupten once dedi bi dahaki ay bakicaz artik insallah senin bebisin seninledirde bana umut olursun
insallah gerek kalmaz canim durumunu yaz bana mutlaka merak ederim :)Canım inş ya guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım. Bugun tam 1 gun oldu 5 ocakta test yapılacak sonucu mutlaka yazarım. Benım doktorumda tup bebekten once asılama yapalım dedı 2. olmazsa tup bebek yaparız dedı ıns gerek kalmaz da bu asılamam tutmus olur![]()