Cnm dün oldum daha asilamayi 2 gündür hafif Pembe kanama kahve lekelenme yaşıyorum şuan belirtim yok çok erken zaten. Ama zordu asilamamAmin inşallah. Sizin sonuç ne zaman belli olacak bi belirtiniz var mı
Merhaba cnm teşekkür ederim aallah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..nasıl hissediyorum biraz tuhaf 1. Tutmadı zaten..2. de olmacak galiba diyerek girdim çok beklenti de değilim tüp bebeği araştırıyorum şimdiden. İnşallah gerek kalmaz ama kısmet artık rabbim biliyor.Merhaba, hayırlı olsun canim bu aşılamada nasılsın nasil hissediyorsun
YaaaCnm dün oldum daha asilamayi 2 gündür hafif Pembe kanama kahve lekelenme yaşıyorum şuan belirtim yok çok erken zaten. Ama zordu asilamam
İnşallah cnm aydın kadın doğum da yaptırdım devlet Hastanesi'nde cnm. Herkes te aynı olmuyo benim kanal azcik darmis ondan tahriş olduğu için kanama oldu zorlandi doktor bende zorlandım. Normalde kolay 2 dk işlem. Normal vajinal muayene gibiYaaainşallah sonu güzel olur. Nerde yaptırdın peki? Ben acıbademe gidiyorum haddiden fazla ilgililer. Acı kısmını bilmiyorum onu da haftaya öğreneceğim
Peki ne zaman beta bakabilirsin dediler ( bu arada her soruya cevap verdiğin için teşekkürler çok tatlısınİnşallah cnm aydın kadın doğum da yaptırdım devlet Hastanesi'nde cnm. Herkes te aynı olmuyo benim kanal azcik darmis ondan tahriş olduğu için kanama oldu zorlandi doktor bende zorlandım. Normalde kolay 2 dk işlem. Normal vajinal muayene gibi
Ne demek cnm hepimizin derdi ortak burda yeri geliyor arkadaş dost aile oluyoruz baskasinaa anlatamadıgimis seyelri anlatıp dertlerimizi sevinçlerimisi paylaşıyoruz. Tabiki cvp vereceğim. Yeterki stres olmayalım fikir alışverişinde bulunup kafamızı rahatlatalim.ayin 11 de gel dediler cnm işte 14. Gün çağırıyorlar cnm bakmaya. Ama tabi dayanamayıp onun öncesi idrar testi yapiyoruZ heyecan danPeki ne zaman beta bakabilirsin dediler ( bu arada her soruya cevap verdiğin için teşekkürler çok tatlısın)
Yaa çok güzel duygular aslında bu heyecanlar bile güzel. Çok inanıyorum burada güzel şeyler paylaşacağımıza. Benim de yarın kontrolüm car çok heyecanlıyımNe demek cnm hepimizin derdi ortak burda yeri geliyor arkadaş dost aile oluyoruz baskasinaa anlatamadıgimis seyelri anlatıp dertlerimizi sevinçlerimisi paylaşıyoruz. Tabiki cvp vereceğim. Yeterki stres olmayalım fikir alışverişinde bulunup kafamızı rahatlatalim.ayin 11 de gel dediler cnm işte 14. Gün çağırıyorlar cnm bakmaya. Ama tabi dayanamayıp onun öncesi idrar testi yapiyoruZ heyecan dan
Ne kontrol u cnm aşılama ilaçları için değil mi yumurta kontrol u için miYaa çok güzel duygular aslında bu heyecanlar bile güzel. Çok inanıyorum burada güzel şeyler paylaşacağımıza. Benim de yarın kontrolüm car çok heyecanlıyım
Ben aşılama sürecine başladım zaten gnolf kullanıyorum yarın 5.günüm muhtemelen yumurtalara bakacakNe kontrol u cnm aşılama ilaçları için değil mi yumurta kontrol u için mi
Evet cnm yarın aşılama günün belli olacaktır. Muhtemelen 2 gün daha kullan diyecek sonra çatlatma iğnesi yapılacak. Şu gün gel aşılama diyecek. Yarın büyük günün aslında herşey belli olacakBen aşılama sürecine başladım zaten gnolf kullanıyorum yarın 5.günüm muhtemelen yumurtalara bakacak
AyyyEvet cnm yarın aşılama günün belli olacaktır. Muhtemelen 2 gün daha kullan diyecek sonra çatlatma iğnesi yapılacak. Şu gün gel aşılama diyecek. Yarın büyük günün aslında herşey belli olacak
Benim kadar tedirgin olamazsın cnm hem yaş 40 hemde eşim de sıkıntı var.. doktor acil tüp bebek dedi ama.maddi olarak hazır değiliz valla yildim artık nolursa olsun moduna girdim sen kaç yaşındasınAyyyneden bilmiyorum ama bu ay çok umutlandım çok farklı bir heyecan var içimde. Ben yaştan dolayı tedirginim o yüzden acele ediyorum yoksa daha 1 yıllık evliyim. Normal yolla da gebelik olabiliyor bi sıkıntı yok çok şükür ama beklemek istemiyoruz
Ben de 34 yaşındayım bize normal yolla deneyin omur dediler ama biz beklemek istemedik. Önce klomen ve ovitrelle denedik onda 6 haftalık düşük oldu. Sonra tekrar denedik negatif oldu. Şimdi de aşılamaya başladık inşallah güzel haberler alırız. Ben çok stres yapıp çok panik yapan biriyim.Benim kadar tedirgin olamazsın cnm hem yaş 40 hemde eşim de sıkıntı var.. doktor acil tüp bebek dedi ama.maddi olarak hazır değiliz valla yildim artık nolursa olsun moduna girdim sen kaç yaşındasın
Gel bana sor cnm ağlama krizleri ne giriyor lum. Ama stres bu işte çok etkiliyor sakın girme stres e cnm aşılama zor.degil normal muayene gibiBen de 34 yaşındayım bize normal yolla deneyin omur dediler ama biz beklemek istemedik. Önce klomen ve ovitrelle denedik onda 6 haftalık düşük oldu. Sonra tekrar denedik negatif oldu. Şimdi de aşılamaya başladık inşallah güzel haberler alırız. Ben çok stres yapıp çok panik yapan biriyim.
Tahmin edebiliyorum çok iyi anlıyorum sizide. O kadar çok stres yapmıştım ki düşükten sonra prolaktinim hep yüksek kaldı ilaçlara düşürdük. Doktor stresten oluyor prolaktin stres hormonu ve gebe kalmanı engelliyor dedi. Ama elimde değil. Şimdi de heyecanla yarını bekliyorum.Gel bana sor cnm ağlama krizleri ne giriyor lum. Ama stres bu işte çok etkiliyor sakın girme stres e cnm aşılama zor.degil normal muayene gibi
Kıyamam ya seni çok iyi anlıyorum inan aşılama da bayilacaktim dayanamıyorum dedim soğuk soğuk terledim tansiyon düştü doktor bırakayım mi dedi. O derece yani. Bende 1 dk verin kendime geleyim deyip güçlü oldum bitene kadar dua ettim.sen neler çektin bu ne ki atlatabiirsin deyip kendi kendime moral verdimTahmin edebiliyorum çok iyi anlıyorum sizide. O kadar çok stres yapmıştım ki düşükten sonra prolaktinim hep yüksek kaldı ilaçlara düşürdük. Doktor stresten oluyor prolaktin stres hormonu ve gebe kalmanı engelliyor dedi. Ama elimde değil. Şimdi de heyecanla yarını bekliyorum.
Benim de hsg çektirirken tansiyonum düştü herkes acısız dedi ama benim normalde regl sancımda çok olur. Hsg hiç dayanamadım ama o kadar çok istiyorum ki bebeğimin olmasını hep onu düşündüm dayandım. İnşallah bu ay güzel haberler veririz birbirimizeKıyamam ya seni çok iyi anlıyorum inan aşılama da bayilacaktim dayanamıyorum dedim soğuk soğuk terledim tansiyon düştü doktor bırakayım mi dedi. O derece yani. Bende 1 dk verin kendime geleyim deyip güçlü oldum bitene kadar dua ettim.sen neler çektin bu ne ki atlatabiirsin deyip kendi kendime moral verdim
Hsg anestezi li yapıyorlar genelde cnm. Ben anestezi li çektirdimBenim de hsg çektirirken tansiyonum düştü herkes acısız dedi ama benim normalde regl sancımda çok olur. Hsg hiç dayanamadım ama o kadar çok istiyorum ki bebeğimin olmasını hep onu düşündüm dayandım. İnşallah bu ay güzel haberler veririz birbirimize
Ben anestezisiz çektirdimHsg anestezi li yapıyorlar genelde cnm. Ben anestezi li çektirdim
Hadi inşallah cnm Allah yardımcımiz olsun gönlümüzdekileri versin burda sevinçlerimizde paylaşalımBen anestezisiz çektirdimolsun onu da atlattık şimdi hazirandan çok güzel beklentilerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?