Amiin isteyen herkese Allah nasip etsin bizlere deMerhaba cnm teşekkür ederim aallah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..nasıl hissediyorum biraz tuhaf 1. Tutmadı zaten..2. de olmacak galiba diyerek girdim çok beklenti de değilim tüp bebeği araştırıyorum şimdiden. İnşallah gerek kalmaz ama kısmet artık rabbim biliyor.
Tek farkı daha rahattım başıma ne geleceğini biliyorum çünkü. Ortak yönü de ikisindede zorlandım kanal darlığı olduğu için. Canım.cokyandıAmiin isteyen herkese Allah nasip etsin bizlere deöyle deme hic belli olmaz bu defa olumlu sonuçlanır inşallah. İlkinden farki var mi sana gore mesela. Bende ilk aşılamamım henüz sonucunu alamadim bakalim
Emeklerinin karşılığını alırsın umarim canım. Geçmiş olsunTek farkı daha rahattım başıma ne geleceğini biliyorum çünkü. Ortak yönü de ikisindede zorlandım kanal darlığı olduğu için. Canım.cokyandı
Sağol cnm benim sen ne gibi tedavidesin peki cnm. Varmı bebeginEmeklerinin karşılığını alırsın umarim canım. Geçmiş olsun
Bende ilk aşılamamı yaptırdım henüz sonuçlanmadı beklemedeyim. Bende pek umutlu degilim 2.yi yapsam mi ara mi versem diye düşünüyorumSağol cnm benim sen ne gibi tedavidesin peki cnm. Varmı bebegin
Hayırlısı olsun cnm kaçıncı günün ne kadar zamanın kaldi .ben beklemedim cnm. Yaşını bilmiyorum ama benim yaş faktörü olduğu için zaman kaybetmedim. Çatlatma iğnesi etkilerini sende hissediyormusun bana baya yapıyor.Bende ilk aşılamamı yaptırdım henüz sonuçlanmadı beklemedeyim. Bende pek umutlu degilim 2.yi yapsam mi ara mi versem diye düşünüyorum
15.günümHayırlısı olsun cnm kaçıncı günün ne kadar zamanın kaldi .ben beklemedim cnm. Yaşını bilmiyorum ama benim yaş faktörü olduğu için zaman kaybetmedim. Çatlatma iğnesi etkilerini sende hissediyormusun bana baya yapıyor.
AA 15. Gündeysen bellidir cnm ya15.günümsanırım insan yoruluyor biraz mola vermek istiyor ama kararsizliklar zor.. bende igne etkisi kalmamıştır diye düşünüyorum artik. Ama başlarda baya tüm etkilerini yaşadım. Şişkinlik agrilar bel kasık ağrıları. Ama ignenin etkisi gecince normallesmeye başladı. Başta tüm o agrilari belirti sayiyordum ama igneden oluyormus.
Bir defa negatif gördüm evdeki testte acikcasi cekiniyorum artik. Zor gerçekten. Anca birbirimizi anlayanlar biziz işte. Bende de olmuştu sisme hassasiyet falan. Ama zamanla geciyor dedigin gibi ılacin etkisi büyük ihtimalle. Küçücük bi igne ama hormonlarimizi alt üst ediyor vallahiAA 15. Gündeysen bellidir cnm yatest yapmaya korkuyorsun değilmi cnm. Hiç kolay değil seni çok iyi anlıyorum. Peki aşılamadan 3.4 gün önce göğüs hassaslığı başlamişmiydi uçları özellikle. Ben geçen aşılama da da öyle olmuştu 4. Gün göğüs ağrısı başlamıştı bak yine başladı bugün hassaslık. Sanırım çatlatma iğnesinin etkisi. Öyle olmasa 1. De tutardı belirti olsaydi
Cnm sen progestan kullanıyor musun fitil? Onu birakmadigin sürece adetin gelemeyecek zatenBir defa negatif gördüm evdeki testte acikcasi cekiniyorum artik. Zor gerçekten. Anca birbirimizi anlayanlar biziz işte. Bende de olmuştu sisme hassasiyet falan. Ama zamanla geciyor dedigin gibi ılacin etkisi büyük ihtimalle. Küçücük bi igne ama hormonlarimizi alt üst ediyor vallahi
Kullanıyordum ama bitti. Onu biraktiktan sonra mi başlıyor reglCnm sen progestan kullanıyor musun fitil? Onu birakmadigin sürece adetin gelemeyecek zaten
Onu bıraktım ben geçen aşılamamda 3 .güne geldi adetim. Kesin gebe değilsen bırakacaktın cnm. 2 paket veriyor doktor 30a yakın 60 adet yapıyor bitmemesi lazım cnmKullanıyordum ama bitti. Onu biraktiktan sonra mi başlıyor regl
Bana 1 kutu verdi sabah aksam kullan dedi. Sabah aksam kullandim son 2 adet kaldi hatta onlari da kullanmadim dun aksam ve bu sabahlikti onlar da. Sanırım gebelik tutar devam ederse ona göre yeniden yazabilir. Ama bilmiyorum tabi. Zaten bende baya regl sancisi var. Sanırım gelmek üzereOnu bıraktım ben geçen aşılamamda 3 .güne geldi adetim. Kesin gebe değilsen bırakacaktın cnm. 2 paket veriyor doktor 30a yakın 60 adet yapıyor bitmemesi lazım cnm
Test yapsan ya cnm 15.gun madem bı cesaretini topla da yap kafandan gitsin başka yollar düşünürsünBana 1 kutu verdi sabah aksam kullan dedi. Sabah aksam kullandim son 2 adet kaldi hatta onlari da kullanmadim dun aksam ve bu sabahlikti onlar da. Sanırım gebelik tutar devam ederse ona göre yeniden yazabilir. Ama bilmiyorum tabi. Zaten bende baya regl sancisi var. Sanırım gelmek üzere
Test yapsan ya cnm 15.gun madem bı cesaretini topla da yap kafandan gitsin başka yollar düşünürsün
Çıktı malesef negatif. Hcg 2.30 ÇıktıHadi inşallah cnm benim noldu çıktı mı güzel haberler bekliyorum
AyyyÇıktı malesef negatif. Hcg 2.30 Çıktı
Amiiin inşallah ikincide hayallerimiz gercek olur canimAyyyhadi ya tüh ama ilk aşılama tutmasi çok küçük bir ihtimall cnm benim de tutmadı..ben yılmadım bidaha başladın zanan kaybettlneden sende başla cnm durumun müsait se. Allah 2. De nasip etsin inşallah bize.. hatta isteyen herkese inşallah
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlısı olsun cnm birlikte sohebt edip paylaşırız herşeyi cnmAmiiin inşallah ikincide hayallerimiz gercek olur canimöyle oluyormus sonraki asilamalarda sans yükseliyor diyolar ama ne kadar dogru bilemiyorum. Baslamayi düşünüyorum tekrar bakalim doktorla görüşmedim henüz yarin gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?