2. Aşılama

Amiin isteyen herkese Allah nasip etsin bizlere de öyle deme hic belli olmaz bu defa olumlu sonuçlanır inşallah. İlkinden farki var mi sana gore mesela. Bende ilk aşılamamım henüz sonucunu alamadim bakalim

Amiin isteyen herkese Allah nasip etsin bizlere de öyle deme hic belli olmaz bu defa olumlu sonuçlanır inşallah. İlkinden farki var mi sana gore mesela. Bende ilk aşılamamım henüz sonucunu alamadim bakalim
Tek farkı daha rahattım başıma ne geleceğini biliyorum çünkü. Ortak yönü de ikisindede zorlandım kanal darlığı olduğu için. Canım.cokyandı

Bende ilk aşılamamı yaptırdım henüz sonuçlanmadı beklemedeyim. Bende pek umutlu degilim 2.yi yapsam mi ara mi versem diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun cnm kaçıncı günün ne kadar zamanın kaldi .ben beklemedim cnm. Yaşını bilmiyorum ama benim yaş faktörü olduğu için zaman kaybetmedim. Çatlatma iğnesi etkilerini sende hissediyormusun bana baya yapıyor.

15.günüm sanırım insan yoruluyor biraz mola vermek istiyor ama kararsizliklar zor.. bende igne etkisi kalmamıştır diye düşünüyorum artik. Ama başlarda baya tüm etkilerini yaşadım. Şişkinlik agrilar bel kasık ağrıları. Ama ignenin etkisi gecince normallesmeye başladı. Başta tüm o agrilari belirti sayiyordum ama igneden oluyormus.

AA 15. Gündeysen bellidir cnm ya test yapmaya korkuyorsun değilmi cnm. Hiç kolay değil seni çok iyi anlıyorum. Peki aşılamadan 3.4 gün önce göğüs hassaslığı başlamişmiydi uçları özellikle. Ben geçen aşılama da da öyle olmuştu 4. Gün göğüs ağrısı başlamıştı bak yine başladı bugün hassaslık. Sanırım çatlatma iğnesinin etkisi. Öyle olmasa 1. De tutardı belirti olsaydi

Bir defa negatif gördüm evdeki testte acikcasi cekiniyorum artik. Zor gerçekten. Anca birbirimizi anlayanlar biziz işte. Bende de olmuştu sisme hassasiyet falan. Ama zamanla geciyor dedigin gibi ılacin etkisi büyük ihtimalle. Küçücük bi igne ama hormonlarimizi alt üst ediyor vallahi

Cnm sen progestan kullanıyor musun fitil? Onu birakmadigin sürece adetin gelemeyecek zaten

Kullanıyordum ama bitti. Onu biraktiktan sonra mi başlıyor regl
Onu bıraktım ben geçen aşılamamda 3 .güne geldi adetim. Kesin gebe değilsen bırakacaktın cnm. 2 paket veriyor doktor 30a yakın 60 adet yapıyor bitmemesi lazım cnm

Onu bıraktım ben geçen aşılamamda 3 .güne geldi adetim. Kesin gebe değilsen bırakacaktın cnm. 2 paket veriyor doktor 30a yakın 60 adet yapıyor bitmemesi lazım cnm
Bana 1 kutu verdi sabah aksam kullan dedi. Sabah aksam kullandim son 2 adet kaldi hatta onlari da kullanmadim dun aksam ve bu sabahlikti onlar da. Sanırım gebelik tutar devam ederse ona göre yeniden yazabilir. Ama bilmiyorum tabi. Zaten bende baya regl sancisi var. Sanırım gelmek üzere

Test yapsan ya cnm 15.gun madem bı cesaretini topla da yap kafandan gitsin başka yollar düşünürsün

Çıktı malesef negatif. Hcg 2.30 Çıktı
Ayyy hadi ya tüh ama ilk aşılama tutmasi çok küçük bir ihtimall cnm benim de tutmadı..ben yılmadım bidaha başladın zanan kaybettlneden sende başla cnm durumun müsait se. Allah 2. De nasip etsin inşallah bize.. hatta isteyen herkese inşallah

Amiiin inşallah ikincide hayallerimiz gercek olur canim öyle oluyormus sonraki asilamalarda sans yükseliyor diyolar ama ne kadar dogru bilemiyorum. Baslamayi düşünüyorum tekrar bakalim doktorla görüşmedim henüz yarin gidicem

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlısı olsun cnm birlikte sohebt edip paylaşırız herşeyi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…