- 21 Aralık 2016
- 640
- 545
- 53
- Konu Sahibi Vatanimsensin
Arkadaslar dun 2. Asilamam yapildi. Benimle ayni durumlari yasayan varsa yorumlarinizi bekliyorum ya da hamile kalan varsa cok mutlu olucam hepimiz icin hayirlisi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 2.asilamam dün yapildi ins olumlu sonuclar alirizArkadaslar dun 2. Asilamam yapildi. Benimle ayni durumlari yasayan varsa yorumlarinizi bekliyorum ya da hamile kalan varsa cok mutlu olucam hepimiz icin hayirlisi.
insallah canm seninde hayrlsi olsun benm 9.gunum bugunBenimde 2.asilamam dün yapildi ins olumlu sonuclar aliriz
Rabbim tamamina erdirir ins benimkisi ilacsiz yapildi o yüzden kafam biraz karistiinsallah canm seninde hayrlsi olsun benm 9.gunum bugun
amin canim cok sagol insallah. Nasil ilacsz anlayamadmRabbim tamamina erdirir ins benimkisi ilacsiz yapildi o yüzden kafam biraz karisti
Ilkinde klomen kist yaptigi icin doktorum ikincisinde hic ilac vermeden dogal yumurtamla yapti o yüzden çok umutlu degilim ama nasipamin canim cok sagol insallah. Nasil ilacsz anlayamadm
Kaç yumurtan olmuştu? Boyutları neydi?kızlar benim ilk aşılamam tutmadi
Benim bugun 14. Günümdü. Senin kaçinci gündü? Yaş kaçBende bugün ikinci aşılamayı oldum sizde adetin kaçıncı günü yapıldı birbirimize destek olalım eğer buda tutmazsa tup bebeğe geçecez
27 yaşındayım 4 yıllık evliyiz nerdeyse son bir yıldır bebek için uğraşıyoruz 16 gününde yapıldı asilama bu seferki yumurtalar yavaş gelişti geçen ayda çok hızlı anlamadım artık siz peki yas kac ve nerde yaptirdinixBenim bugun 14. Günümdü. Senin kaçinci gündü? Yaş kaç
Bende 29 yaşındayım. 1,5 senelik evliyim. İlk ay korunduk sadece. Yani yaklaşik 1,5 senedir bizimde olmuyor. İstanbul Çapa da yaptirdik biz. Tek yumurtam oldu Sizin nerde oldu? Kaç yumurta oluştu27 yaşındayım 4 yıllık evliyiz nerdeyse son bir yıldır bebek için uğraşıyoruz 16 gününde yapıldı asilama bu seferki yumurtalar yavaş gelişti geçen ayda çok hızlı anlamadım artık siz peki yas kac ve nerde yaptirdinix
Ankara başkent yaptırdık üç tane oluştu ins tutmuştur ikimizinkideBende 29 yaşındayım. 1,5 senelik evliyim. İlk ay korunduk sadece. Yani yaklaşik 1,5 senedir bizimde olmuyor. İstanbul Çapa da yaptirdik biz. Tek yumurtam oldu Sizin nerde oldu? Kaç yumurta oluştu
ay inşallah ya :)Ankara başkent yaptırdık üç tane oluştu ins tutmuştur ikimizinkide![]()