2.asilama ??

Vatanimsensin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
640
545
53
Arkadaslar dun 2. Asilamam yapildi. Benimle ayni durumlari yasayan varsa yorumlarinizi bekliyorum ya da hamile kalan varsa cok mutlu olucam hepimiz icin hayirlisi.

Selam benimde bugün asilamam yapildi inş iyi sonuç alırım gün sayar oldum Rabbim inş bebeğimizi verir kucağımiza hergun Meryem süresi okuyorum Rabbim hepimizin muradıni versin 30martta belli olacak birbirimize dua edelim

Bende bugün ikinci aşılamayı oldum sizde adetin kaçıncı günü yapıldı birbirimize destek olalım eğer buda tutmazsa tup bebeğe geçecez

Benim bugun 14. Günümdü. Senin kaçinci gündü? Yaş kaç
27 yaşındayım 4 yıllık evliyiz nerdeyse son bir yıldır bebek için uğraşıyoruz 16 gününde yapıldı asilama bu seferki yumurtalar yavaş gelişti geçen ayda çok hızlı anlamadım artık siz peki yas kac ve nerde yaptirdinix

27 yaşındayım 4 yıllık evliyiz nerdeyse son bir yıldır bebek için uğraşıyoruz 16 gününde yapıldı asilama bu seferki yumurtalar yavaş gelişti geçen ayda çok hızlı anlamadım artık siz peki yas kac ve nerde yaptirdinix
Bende 29 yaşındayım. 1,5 senelik evliyim. İlk ay korunduk sadece. Yani yaklaşik 1,5 senedir bizimde olmuyor. İstanbul Çapa da yaptirdik biz. Tek yumurtam oldu Sizin nerde oldu? Kaç yumurta oluştu

Bende 29 yaşındayım. 1,5 senelik evliyim. İlk ay korunduk sadece. Yani yaklaşik 1,5 senedir bizimde olmuyor. İstanbul Çapa da yaptirdik biz. Tek yumurtam oldu Sizin nerde oldu? Kaç yumurta oluştu
Ankara başkent yaptırdık üç tane oluştu ins tutmuştur ikimizinkide:KK200::anneadayı:

Kızlar benim 2016 yılında denediğimiz ilk aşılamam tutmuştu. Ne yazık ki 8 haftalıkken kalp atışlarımız durduğu için kürtaj ile bebeğimizi aldırmak zorunda kaldık. Şimdi dinlenme süremiz doldu ve bu ay yeniden aşılama yaptıracağız şu anda bir sorun yok gibi görünüyor muhtemelen haftaya pazartesi ya da salı aşılamam olur. Dualarım sizinle :dua: Allah hepimize hayırlı gebelikler nasip etsin :)

Back
X