arkadaşlar bu ay 2. aşılamamı olucam,2. aşılamada tutma şansı 1.ye göre yüksek diyolar,sizler ne diyosunuz?
teşekkür ederim,peki siz normal yolla mı hamıle kaldınız,tüp bebek mi yaptınız?bir ilaç var sonu pulus ile biten ama almadık yan etkısı olurmu yada daha kotumu yapar diye korktuk kullanmaktan.Ama actisperm bunu yenı duydum.siz kaç ay kullandınız acaba?canım oncelikle gecmiş olsun... ben daha once de burda yazmıstım. bize de doktorlar degil asılama tüp bebek demislerdi. asılama icin bile yeterli sayı ve hareket yoktu ama actisperm diye bisey kullandım internetten gordum. ve su anda 3,5 aylık hamileyim...gercvekten tavsiye ediyorum herkese.
ürün zaten bazı televizyon kanallarında da cıkıyomus ama biz ilk defa gorduk internette. spermhareketleri.com dan aldık ve gercekten ise yaradı. haberin olsun. umarım asılama da tutar senin icin ama herseyden once bunu bir dusun derim.
arkadaşlar bu ay 2. aşılamamı olucam,2. aşılamada tutma şansı 1.ye göre yüksek diyolar,sizler ne diyosunuz?
marhaba canım ben de geçen sene ilk aşılamamı yaptırdım olmadı geçtiğimiz aylarda soğan ve incir kürü yaptım bi sonuç alamadım hafta içi doktora gidecem ve muhtemelen 2 aşılama yapıcaz kurban olduğm rabbim yadımetsin hepimize
selam canım inş.ikinci aşılamanda hayırlı haberler verirsin ben bi tane yaptım nedense ikincisini hiç düşünmüyorum benim dr.da tüp bebek diyo gelecek aya yapabiliirimde süreçler zor allah yardım etsin bizlere
selam canım,amin işallah tutarda hayırlı haberler veririm.dr. bizede tüp bebek önermişti ama aşılamada yapabilirsiniz azda olsa şansınız var demişti,tutmadı malesef tekrar denemekte fayda var diye düşünüyorum,dediğin gibi çok zor ,yıpratıcı bir süreç..2. aşılamada Allah yüzümüzü güldürür işallah..
selam canım,amin işallah tutarda hayırlı haberler veririm.dr. bizede tüp bebek önermişti ama aşılamada yapabilirsiniz azda olsa şansınız var demişti,tutmadı malesef tekrar denemekte fayda var diye düşünüyorum,dediğin gibi çok zor ,yıpratıcı bir süreç..2. aşılamada Allah yüzümüzü güldürür işallah..
bende bi kez aşılama daha denerim sonra bekliycem biraz tüp bebek için birde şöyle birsey var bende sendede oluyomu bilmiyorm ama ara vermek istemiyorum hiç tedavi zor olsada boş geçen aylarımdan farklı en azından beklentim oluyor
canım doktor aşılama için neye göre şansınız çok ya da az diyor
bende 1. aşılama tutmayınca tüp bebek bari yapalım demiştim ama gördümki 2.yi 3.yü deneyen çok var birkez daha deneyelim dedim eşime, buda olmassa doktoru mu değiştirelim derken kafamız karıştı,çevremde kimin aşılaması tutsa onun doktoruna gitmek istiyorum:)evet bende ara vermek istemedim ama bir yandanda yumurta için kullandığım iğneler bazen kist yapabiliyormuş,doktorum 1 ay ara verelim diye ondan dedi sanırım..evet acaba bu ay oldumu ki,tutumu ki diye umutlanmak bile güzel..bundan 2 sene önceye kadar ısrarla bebek isteyeceğim aklımın ucundan geçmezdi,nasıl bir özlem bu kendime mani olamıyorum...
evet yumurta kisti bende de bi kaç kez oldu senin neyin var benim çikolata kistimi sebep olarak gösteriyolar tabi allah istedimi kist mist bahane
benim bir sorunum yok Allaha şükür,dr 1 ay arayla yapalım dedi.kistte oluştumu oluşmadımı bu gittiğimde bakız artık.kist oluşunca bellii oluyomu? ağrı ,akıntı gibi işeyler yapıyor mu acaba?
aslında ben öksürünce çıkartırım alt karın sızlaması oldumu birde regl zamanı yine alt karın kasık ağrısı olur
bende regli zamanı ağrı olmuyor kist oluşmadı sanırım..birde sen folik asit kullanıyomusun canım?doktorum bana vermedi ama çocuk düşünen herkes 3 ay önce kullanmaya başlıyor.
canım 5 ovitrelle 1 aşılama yaptım hiç vermdi vitamn ilacı dimi kendimizde alabilirz
canım sormadan da kullanmak doğru olur mu ki, danışmakta yarar var bence.Bende gonalf iğne kullanmıştım sadece..folikasit kullanayım mı diye kesin sorucam bu sefer, her gittiğimde unutuyorum sormayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?