arkadaşlar bu ay bende ilk defa aşlama yapıcam çok heycanlıyım acaba tutacak mı allah en kısa zamanda isteyen herkeze bebek nasip etsin
selam 2. asilamasi tutan yok mu arkadaslar umut olun bana(
Amin canım seninde aşılaman tutar işallah,Allah yardımcınız olsun..doktorum bana hiç düşünme kafana takma aşılama olmamış gibi kimseye söyleme demişti ama bunu yapabilen var mı acaba:)
inşallah canım bu gün gonal f iğnelerine başladım bakalım hayırlısı sen denedn mi hç kaçıncı denemen bu
evet canım bende 2 kutu gonaf kullanmıştım 1. aşılamamda.4-5 yumurtam oluşmuştu,75 ml kullandım..2. aşılamaya başlıcaktık bu ay adet olmadım henüz, günüm 2 gün geçti bakalım olmasasam kendiliğinden hamile kalmışta olabilirim:)
inşallah canım aşılama yapmadan hamle kalmşsndr belki bende 2 kutu aldım brini şimdi kullanyorum bu günden itibaren 4 gün kullancm çarşamba yne gidcem eğer yumurtalarım oluşmazsa ikincye başlıycam benim dozum 112 ml dedi dktrum kendim yapyorum evde sendemi kendin yaptın bu arada test yaptın mı
Benim iğnelerimi eşim yaptı canımı, ben cesaret edemedim.ama 1. kutuyu 4 gün kullandım kontrole gittim ,2. kutuyu öyle verdi.test yapmadım hala 3 - 4 gün geçsin hastalanmassam öyle yapıcam..
ben korkmaSAN YAPIYORUM EŞİM YAPSA korkarım ondan kendm yapyorum daha iyi sonç alırsın bencede bekle ama bn adet günümde yaparım çünkü hamle kalldıktan hemen snra iğneye başlamam lazım o yüzden fazla bekleyemem
hamile kaldıktan sonra ne iğnesine başliyacaksın?tabi aşılama yapıldıysa birde adet olmadıysan test günü gelince kan testi yapman lazım.ben tam test günü adet olmuştum gerek kalmamıştı..bu arada duramadım test yaptım tek çizgi negatif çıktıama hala adet olmadım belki belli olmamamış olabilirmiş,yarından sonra tekrar yapıcam bakalım işallah..
hayırlısı canım kırmızılar gelmzse brdaha yaparsın bende kan pıhtılaşması srunu var o yüzden hemen öğrenip iğneye başlıycam daha öncden 3 dşüğüm oldu bu hastlıktan dolayı inşallah bu sefer salıklı sıhatli bebeklerimizi kucamıza almayı nasip etsin allah
çok geçmiş olsun canım işallah busefer herşey yolunda gider..bende bugün kırmızı kartı gördüm malesef((gerek kalmadı teste.perşembe günü 2. aşılamaya için randevu alıcam.Allah hepimze hayırlısını versin..
HAKINIZDA HAYIRLISI canım inş tutar bu arada sizin sorun varmıydı bende haziranda yapcam bakalım inş gerek kalmaz ya
sağol canım,eşimde sperm yavaşlığı var daha önce yazmıştım,başka sorun yok..Allah seninde gönlündekini nasip etsin.
amin canım hakkımızda hayırlısı ya benim kafamı çok karıştırıyolar kimi dyo aşılama yap kimi yapma bekle allah yardımcımız olsun yaza kadar beklemesemmi ki sen nedersin
canım ben baktım o adrese, alsak mı? dedik ama almadık.şimdi 2. aşılama tedavisine başlamak üzereyiz, bu ay geçti artık olmassa birde onu deneriz(işallah gerek kalmaz)...
canım bana sorarsan bekleme derim neden,değerler yükselebilir ama aynıda kalabilir. benim doktorum şöyle dedi "sperm değerleriniz artıyor fakat ilerde azaladabilir de artar diye bir garanti veremem belli olmaz biz elimizdekini değerlendirelim sonuca en kısa zamanda ulaşalım" demişti.zaten aşılama yaptırdım sonucu öğrendim diyene kadar 25-26 gün geçiyor..alt komşum hiçbir sorun olmamasına rağmen aşılama ile çocuk sahibi olmuşlar ,kadın geç evlendim diye beklemek istemedim dedi..ben
demi acele ediyorum bilmiyorum , yaşım daha 26 bu arada:)
canım benimde yaş 23 eşim 27 ondan birazcık bekleme taraftrıyım 6 aydır tedavi görüyoz nisanda tekrar bi tahlil var eşimin artış olmamışsa yada düşmüsse bende beklemiycem mayıs haziran gbi başlarım[/QUO
evet canım ozaman beklemende fayda var.bende kontrole gittim bugün 2.aşılama için dr tüp bebek yapalım dedi((
arkadaşlar bugün 2. aşılamaya başlamak için dr. gittim doktorum tüpbebek yapalım daha kestirme dedi(yada 2. aşılama yapıcaksak rahim filmi çekicez dedi.ozaman 1. aşılamada neden çekmedik dedim 1.de yapmıyoruz dedi bu normal bişeymi acaba. Rahim filmi 1. aşılamadan önce yaptıran varmı?1 ay ara verelim nisanın sonu gibi tüpbebek tedavisine başlıyacağız Allah izin verirse.kafam cok karıştı
1ay arayı oyüzden verelim dedim. bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim..
canm sizin sadece hereket sorunu yokmuydu tüp içn erken deyilmi ayrıca garanti dyede bişey yok tıtmasa oda tutmuyo eşine bidaha tahlil yaptr değerlerine bi bak artış varmı bide bikaç doktora danış derim biz ilk gttihimizde ilk dr tüp yapın dedi tedaviyi bile anatmadı ilgilenmedi ikinci dktr tahlil ultranyon istedi önmeli bi sorun yok dedi ilaçla tedavi ederiz dedi gerçektende arttı bence başka doktorada görün bide eşine tekrar test yaptr belki artmıştr yada daha kötüyse sonuç ona göre karar ver hareket kaçtı ki sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?