slm herkese ben aranıza yeni katıldım ve 10 yıllık evliyim iki yıl önce hamile kaldım ve 4 aylıkken düşükle sonuçlandı.İki yıldır uğraşıyoruz fakat hamile kalamadım ve doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi.tüplerim kapanmış,kirst varmış ve yapışıklık olmuş ameliyattan sonra doktor çok iyi geçtiğini ve bütün bunları hallettiğini söyledi,ameliyattan sonra 4 ay boyunca yine bebeğimiz olmadı ve doktor aşılama yapmamaız gerektiğini söyledi birinci aşılamamda tutmadı ikinci aşılamamda allaha şükür tuttu.ve şu anda 3 haftalık hamileyim.
Arkadaşlar benim sizlere sorum kasığımda ve bacağımda çok ağrı var ve kasığımdaki ağrı yüzünden bazı gceler uykumdan uyanıyorum sizce kötü bişey mi bu allah korusun düşük belirtisi olabilir mi? yoksa normal mi?içinizde buna benzer durumlar olan arkadaşlar varmı bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar benim sizlere sorum kasığımda ve bacağımda çok ağrı var ve kasığımdaki ağrı yüzünden bazı gceler uykumdan uyanıyorum sizce kötü bişey mi bu allah korusun düşük belirtisi olabilir mi? yoksa normal mi?içinizde buna benzer durumlar olan arkadaşlar varmı bilgilendirirseniz çok sevinirim.