2.aşılamada hamile kaldım.

mbgenc

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
7
0
6
35
Konya
slm herkese ben aranıza yeni katıldım ve 10 yıllık evliyim iki yıl önce hamile kaldım ve 4 aylıkken düşükle sonuçlandı.İki yıldır uğraşıyoruz fakat hamile kalamadım ve doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi.tüplerim kapanmış,kirst varmış ve yapışıklık olmuş ameliyattan sonra doktor çok iyi geçtiğini ve bütün bunları hallettiğini söyledi,ameliyattan sonra 4 ay boyunca yine bebeğimiz olmadı ve doktor aşılama yapmamaız gerektiğini söyledi birinci aşılamamda tutmadı ikinci aşılamamda allaha şükür tuttu.ve şu anda 3 haftalık hamileyim.
Arkadaşlar benim sizlere sorum kasığımda ve bacağımda çok ağrı var ve kasığımdaki ağrı yüzünden bazı gceler uykumdan uyanıyorum sizce kötü bişey mi bu allah korusun düşük belirtisi olabilir mi? yoksa normal mi?içinizde buna benzer durumlar olan arkadaşlar varmı bilgilendirirseniz çok sevinirim.

merhaba inş. sorunsuz bi gebelik gecirirsin saglıkla bebegini kucagına alırsın Allahın izniyle ben bi şey sormak istiyorum cnm aşılama öncesi hangi ilacları kullandın yazarsan sevinirim

bu arada çok teşekkür ederim,inşallah bütün hamile arkadaşlarla ve bebek isteyenlerle beraber.

tebrikler rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin

kasık ağrısının olması çok normal aklınıza kötü şey getirmeyin
bende çatlatma iğnesiyle hamile kalmıstım kasık ağrım felaket olmuştu.

bide sormak istediğim üç haftalık hamileyim demişsiniz değeriniz nasıl kan tahlili yaptırdınızmı

değerimi bir hafta önce kan tahlili yaptırmıştım ilkimde 156 çıkmıştı ertesi gün tekrar yaptırdığımda 289 çıkmıştı.bir daha yaptırmadım doktora hemen telefon ettim ve hamilesin dedi,doktorumun yanına gittim bir gün sonra baktı ve ve gördü.

teşekkür etmeyi unuttum kusura bakmayın lütfen :)
sizin bu kasık ağrılarınız ne kadar sürmüştü?

değeriniz gayet iyi yukselmiş.bol bol dinlenin ağır işten ani hareketlerden sakının.
doktorunuzunda dediklerine harfiyen uyarsanız inşallah sorunsuz bir hamileliğiniz geçer.tabi bulantıları saymassak

yalnız ben öğretmenim ve doktorum şu an için 10 günlük rapor verdi bugün doktorla görüştüm ve hamilelik boyunca rapor alabilirmiyim diye olmaz dedi ne yapıcağımı bilmiyorum.

teşekkür etmeyi unuttum kusura bakmayın lütfen :)
sizin bu kasık ağrılarınız ne kadar sürmüştü?

rica ederim bir faydam olursa ne mutlu bana

kasık ağrım yanılmıyorsam 5 haftalığa kadar sürmüştü
izin konusu sorun olacak galiba size
ücretsiz izin alabiliyormusunuz

ilk bebeğimde de ağrım çoktu ve düşükle sonuçlandığı için çok korkuyorum .
Ücretsiz izin alabiliyoruz lakin ev aldık ve aylık iki bin lira ödememiz var zaten birimizin maaşı direk evin borcuna gidiyor elimize bişey kalmaz izin alırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…