Haklısın benimde ümidim yok geçenkinde çok stres yapmıştım ama bunda o kadar rahatım kiBen 2 defa aşılama yaptırdım tutmadı kasmaya gerek yok şunu yersem ıyi tutunur söyle yaparsam tutunmaz deme sonrası cok üzülürsün InsaAllah tutunur size
Bende ilk asilamamda eve geldim lavoboya girdim kanamam oldu belirti 0 idiHaklısın benimde ümidim yok geçenkinde çok stres yapmıştım ama bunda o kadar rahatım ki
Bende ikisinde de hiç kanama olmadı bakalım tabi nasipten öte köy yok derlerBende ilk asilamamda eve geldim lavoboya girdim kanamam oldu belirti 0 idi
2.asilamamda kanamam olmadı belirtiler vardı tutmadı herşey nasip kısmet
Hayırlısı olmuyor demeyelim elbet bir gün olacak öyle inan canım hem daha yolun başındayızbana da idrara sıkışık ol falan demedi aşılama yaparken aşılamadan sonra progestan kullandırdı folbiol verdi bir de ama olmadımı olmuyor işte. Doktorum bursanın en iyi hekimlerinden bırakmak da içime sinmiyor. Tüp bebek merkeziyle çalışıyo kliniğinde yapmıyo sperm yıkamayı merkeze giidp spermleri aldık 20 dakika yol sürdü klniğe gittik aşılamayı yaptı hemen
benim 3 yıl oldu canımHayırlısı olmuyor demeyelim elbet bir gün olacak öyle inan canım hem daha yolun başındayız
bende evleneli 3 yıl olacak ama umudumuzu kaybetmeyelim bir şekilde olacak inanıyorum belki şimdi zamanı değil ama olacakbenim 3 yıl oldu canım
evleneli 3 buçuk yıl oldu canım 3 yıldır uğraşıyorum. ilk kaybımdan 2 sene 2. kaybımdan 1 sene geçti. 3. kez hamile kalamıyorum 1 yıldır . Ben inancımı kaybettim artık.bende evleneli 3 yıl olacak ama umudumuzu kaybetmeyelim bir şekilde olacak inanıyorum belki şimdi zamanı değil ama olacak
Ne güzel kendi kendine hamile kalabiliıyormuşsun canım .o duyguyu hiç yaşayamayanlar var.Bence öncelikle düşüklerinin sebebini araştır sonra Allah’ın izniyle kucağına da alırsın.evleneli 3 buçuk yıl oldu canım 3 yıldır uğraşıyorum. ilk kaybımdan 2 sene 2. kaybımdan 1 sene geçti. 3. kez hamile kalamıyorum 1 yıldır . Ben inancımı kaybettim artık.
araştırdık gen testleri falan yapıldı bişey çıkmadı 2 genimde pıhtılaşma çıktı ama doktor tam sebep bu diyemem dedi belli değil yani neden olduğu pıhtılaşmanın olduğu genler düşükler üzerinde çok etkili olan genler değil. Keşke hiç kalmasaydım kayıp daha kötü inan bana. Acısını yaşayacağına yarım kalcağına olmaması daha az üzücü.Ne güzel kendi kendine hamile kalabiliıyormuşsun canım .o duyguyu hiç yaşayamayanlar var.Bence öncelikle düşüklerinin sebebini araştır sonra Allah’ın izniyle kucağına da alırsın.
Beni de arkadaşım 2 kez düşük yapmıştı o da ilkinde hamile olduğunu anlamadan ilaç kullanmış öyle düşmüş ötekinde de pıhtılaşma var düşmemesi için iğne yapmamız gerek demiş kocası çocuğu iğne öldürür yaptırma demiş öyle düşmüş yani sen yine iyi bir araştırma hastanesine git yerden yere bile değişiyor tahlil sonuçları elbet bir nedeni vardır .araştırdık gen testleri falan yapıldı bişey çıkmadı 2 genimde pıhtılaşma çıktı ama doktor tam sebep bu diyemem dedi belli değil yani neden olduğu pıhtılaşmanın olduğu genler düşükler üzerinde çok etkili olan genler değil. Keşke hiç kalmasaydım kayıp daha kötü inan bana. Acısını yaşayacağına yarım kalcağına olmaması daha az üzücü.
inşallah tutar canım aşılaman hayırla sonuçlanır .Beni de arkadaşım 2 kez düşük yapmıştı o da ilkinde hamile olduğunu anlamadan ilaç kullanmış öyle düşmüş ötekinde de pıhtılaşma var düşmemesi için iğne yapmamız gerek demiş kocası çocuğu iğne öldürür yaptırma demiş öyle düşmüş yani sen yine iyi bir araştırma hastanesine git yerden yere bile değişiyor tahlil sonuçları elbet bir nedeni vardır .
Tabi o da çok zor canım insan umut ediyor yarı yolda kalıyor
İnşallah canım bende sana dua edeceğim tanımadığın biri için edilen dua kabul olurmuşinşallah tutar canım aşılaman hayırla sonuçlanır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?