L
lemis81
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lemis81
-
merhaba arkadaşlar,bende perşembe günü 2.aşılamamı olacağım.bu süreçte hangi ilaçları kullandınız,kaç yumurta oldu ve ne kadar büyüdüler,paylaşalım mı..dün kontrole gittim,8.günümdü,3 yumurta oluşmuş ve 11-12 mm şu anda,gonal f ve menegon kullanıyorum,sizlerde yazar mısınızyerimseniben
merhaba arkadaşlar bende bu klübe üyeyim ama ne zamandır yazamıyodum neyse bende cumartesi günü 2. aşılamamı yaptırdım ilkine göre 2.sinde daha rahattım doktorumda daha memnundu yumurtaların ve hormon oranlarımın durumundan bayram sonrası belli olcak inşallah hakkımda hayırlısı olur ve bu sefer tutar.umarım isteyen ve gerçekten bu kadar uğraşan herkesin gönlüne göre verir allah
slm kızlar bende 2.aşılamamı cuma günü oldum 1.aşılamamda ağrım pek fazla olmadı ama bu sefer ağrım çok fazla gaz sancısı gibi bi sancı var bide size bişiy sorcam aşılamadan sonra dok.size ilaç verdimi?? bna progestan verdi hazneden kullanıyorum inş.bebeğim tutunmuştur :CüvCüv:
slm kızlar bende 2.aşılamamı cuma günü yaptırdım ilkinde pek fazla ağrım yoktu ama bu sefer çok ağrım oldu hala daha ağrı çekiyorum.aşılamadan sonra doktor size ilaç verdimi bana progestan verdi hazneden kullanıyorum acaba omu ağrı yapıyor anlamadım gaz sancısı gibi bişiy karnımın içi acıyo inş.bebeğim tutunuyodur sonuçum bayramdan sonra belli olacak hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?