Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kan tahlili yaptir Cnm ona göre hareket edersinBen bu akşam test yaptım evde negatif çıktı sizce erken mi ama erken olsa çatlatma iğnesinin etkisi olurdu off yoksa yine mi tutmadı![]()
Tutmazsa biraz para biriktirip baslicam senBence kan tahlili yaptir Cnm ona göre hareket edersin
Bende adet olucam sanırım belim kasığım çok ağrıyor eğer tutmazsa Cnm inşallah tutar tüp bebeğe baslicakmisin
Bende aynı Cnm tutmazsa bu ay hemen başlamayı düşünüyorum doktor felan bakıyorum bı kaç tane buldum ama bakayım hangisine giderim bilmiyorumTutmazsa biraz para biriktirip baslicam sen
Fiyatlarını biliyor musun canım ilaçlar falan toplam ne kadar oluyo acabaBende aynı Cnm tutmazsa bu ay hemen başlamayı düşünüyorum doktor felan bakıyorum bı kaç tane buldum ama bakayım hangisine giderim bilmiyorum
Cnm bı arkadaşım var bezmialem tıp fakültesi hastanesi ne gidiyor yarı yarıya 5000 lira demişti hastaneye göre değişiyor heraldeFiyatlarını biliyor musun canım ilaçlar falan toplam ne kadar oluyo acaba
Tüp Bebek tedavisinde de ilaçlar raporlu demi benim 2 rapor hakkım vardi bitti 5000 lira sadece hastanenin aldığı para mıCnm bı arkadaşım var bezmialem tıp fakültesi hastanesi ne gidiyor yarı yarıya 5000 lira demişti hastaneye göre değişiyor heralde
Tam olarak bilmiyorum Cnm ama ilaçlarda raporludurTüp Bebek tedavisinde de ilaçlar raporlu demi benim 2 rapor hakkım vardi bitti 5000 lira sadece hastanenin aldığı para mı
Ben regl oldum canım inşallah senin aşılaman tutarTam olarak bilmiyorum Cnm ama ilaçlarda raporludur
Maalesef Cnm bende regl oldumBen regl oldum canım inşallah senin aşılaman tutar![]()
Anladım ki ağrı olsun olmasın tuttuğunu göstermiyormuş. Hakkımızda hayırlısı olsun canımMaalesef Cnm bende regl oldum
Aynen öyle Cnm hayırlısı bakalım kismette varsa olurAnladım ki ağrı olsun olmasın tuttuğunu göstermiyormuş. Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Merhaba bnde 2. Aşılamamı oldum yarın test vermeye gidiyorum heyecandan uyuyamıyorum. Göğüslerde hassasiyet ve ağrı da olmuşmuydu sizde.progestan fitil kullanıyorum ondan mı bilmiyorum ama çok akıntım oluyor. Sık idrara çıkma kasık ağrısı batma hissi ve ara ara adet sancısı gibi ağrı oluyor ateş basması ve ayaklarda buz kesme gibi belirtiler var bnde hamilemiyimdir acaba sizce.Ateş basması çok belirgin olmasa da vardı bende de. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.