Aşılama 2.asilamayi mi yaptırsam yoksa tüp bebek mi yapsam kararsizim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kararliiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
327
142
53
33
Sebepsiz infertilite var bizde bir kere aşılama yaptırdım tutmadı şimdi ikinci aşılama zaman kaybı gibi geliyor ne yapsam bilmiyorum

Bizim de sebepsiz infertilite. 30 eylül de ilk aşılamamız oldu yumurtalar da sperm de çok iyiydi ama ne yazık ki tutmadı. 1 ay gitmedim şimdi regl olmak üzereyim 2. Aşılama yaptırıcam ben ama hangi ay o konu da kararsızım. Sebepsiz olunca da tüp bebek için biraz daha bekleyelim diyorum.

bence de sebesiz olunca biraz sabretmek lazim. vakti zamani gelince rabbim nasip eder. tüp bebege gecmek icin bir sebep yok bence. bosu bosuna strese girmek olur

Bizdede bir sorun yok olmuyor bir kez aşılama yaptırdık olmadı..
Sebepsiz daha da Zor aslında bir sbep var belki ma bilinmiyor bilinmediğinden tedavide edilmiyor ama aşılamada tutmuyor. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inş

Ben aşılama yaptırıp da hamile kalabilen çok az insan gördüm. Eğer yaşınız da varsa hiç uğraşmayın tüp bebek yapın.

bende ayni durumdayim. buna benzer konu actim ama kimse cevap vermedi :=) gecen ay ilk asilamam tutmadi simdi ikinciyi yaptirmak pek icimden gelmiyor
İnsan bı tek kendi yaşıyor sanıyor bu durumları çünkü çevremde herkes çok kolay hamile kaldı ama ben rapor çıkartabilmek için 2. Aşılamayı mi yaptırsam diyorum aslinda

Bizim de sebepsiz infertilite. 30 eylül de ilk aşılamamız oldu yumurtalar da sperm de çok iyiydi ama ne yazık ki tutmadı. 1 ay gitmedim şimdi regl olmak üzereyim 2. Aşılama yaptırıcam ben ama hangi ay o konu da kararsızım. Sebepsiz olunca da tüp bebek için biraz daha bekleyelim diyorum.
Benim sabrım kalmadı üç buçuk yıllık evliyim herkesin 2. Çocuğu bile oldu ben hiç bı ortama katılmak bile istemiyorum artık ve çok yıprandım cinsellikten bile soğudum

Bizdede bir sorun yok olmuyor bir kez aşılama yaptırdık olmadı..
Sebepsiz daha da Zor aslında bir sbep var belki ma bilinmiyor bilinmediğinden tedavide edilmiyor ama aşılamada tutmuyor. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inş
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki

Benim sabrım kalmadı üç buçuk yıllık evliyim herkesin 2. Çocuğu bile oldu ben hiç bı ortama katılmak bile istemiyorum artık ve çok yıprandım cinsellikten bile soğudum
bacim sabrim kalmadi deme. allah herkesi hayatta en cok istediiyle sinarmis.. bizimde sinavimiz bebek ... bende cok yiprandim.. ama inaniyorum olacak.

Zor surecler yasamadan kimse bilmez anlamaz ama takdir Allahin oyle dusunmek lazim hayatin tadini cikarmamiz lazim kendimizi cok uzuyoruz

Back
X