2 ateş arasında kaldım

Bademella

Anne
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
1.093
188
333
39
istanbul
Merhaba arkadaşlar,

Bu siteyi bulduğum için o kadar mutluyum ki,birçok sorunumu burada paylaşıp rahatladım yardımcı oldunuz..Bunu da paylaşmak istiyorum, belki yalnızdeğilimdir yine..

2 ay çıktığım erkek arkadaşımdan bana zaman ver deyip ayrıldım.Çünkü beni aldatan eski sevgilim geri dönmek istiyor ve rahatsızlık veriyordu.Bu sorunu çözmeye çalışıyordum.

O sıra da çok yakın bir arkadaşımın yıllarca tanışmamızı istediği biriyle tanışıp ondan hoşlandım..2ay çıktığım çocuk gerçekten çok iyi bir sevgili beni çok seviyor,emek veriyor,değer veriyor ve çok sabırlı.Ama ben birtürlü sevemiyorum, zamanla severim diye düşünüyordum ve bu yeni kişiyle karşılaşınca onu sevemeyeceğimi anladım..
Yeni tanıştığım kişi, yıllardır benden hoşlanıyordu ve ona evet diyeceğimi hayal bile edemiyordu..Ben de durmumu ona anlattım ve kafamın karışık olduğunu onunla denemek istediğimi söyledim.

O da benden çok ama çok hoşlandığını ancak bir ilişkiden korktuğunu söyledi..(eski sevgilisi aşırı kıskançmış)Ben de reddettiğini düşünerek umudu kestim ama sürekli onu düşünüyorum..Ayrıca beni bu kadar isterken neden böyle söylediğini de anlamış değilim.

Şimdi bir yandan eski sevgilim hzuruumu kaçırıyor bir yandan da 2 ay çıktığım çocuk dönmemi istiyor.Benim kafam çok karıştı.Sizce ne yapmam lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerinizde olsam tüm erkekleri kenara koyar keyfime bakardım..kaydirigubbakcemile4
Hiçbirini düşünmez,kendimle ilgilenirdim..
Zaten ben hayatıma yoluna koyduktan sonra aşk meşk işleri de düzene girerdi...hihoyyyt

walla canım o kadar çok kişilik anlattın ki pek bişi anlayamadım:uhm:
anladıgım tek şey bunların hepsini toplasalar bi erkek haline getirselerde sen onuda istemezsinkaydirigubbakcemile
kafan anlaşılan çok karışık zamana bırak derim

Bence sen iki ateş arasında değil,üç ateş arasında kalmışın güzelim anladığım kadarıyla.

Seni hala rahatsız eden eski sevgilin,2aylık çıkıp ayrıldığın çocuk ve yıllardır senden hoşlanan senin de tanıdıktan sonra deneme kararı aldığın çocuk...Üç ateş yani :delphin:

Kafan karışık ama yıllardır senden hoşlanan çocukla çıkmak istiyorsun.Onunla tanıştın etkilendin,olabileceğini düşündün,bunu da ona söyledin.

Çocuk yeni bir ilişkiye başlayıp başlamamakla kararsız herhalde.Eski çıktığı aşırı kıskanç olduğu için senin de öyle olduğunu düşünüp çekiniyor olabilir...Kıskançlıktan bitmiş demek ki ilişkileri.Eğer gerçekten bu çocukla ilişkiye başlamakta kararlı isen ona gerçekte kıskanç olmadığını göstermeye çalış,ama dediğim gibi eğer gerçekte kıskanç değilsen.Yok eğer kıskanç isen iyi düşün.Baksana çocuk kıskançlıktan bezmiş zaten :delphin:

Geleyim başına bela olan eski çıktığına...Güzellikle konuş anlat durumu,istemediğini,zorla güzellik olmayacağını,hayatında başka birinin olduğunu,bu kişinin de onun sana hala musallat olmaya çalışığını öğrendiği taktirde hoş şeyler olmayacağını izah et.Yok eğer anlamıyosa anladığı dilden konuş :delphin:

Geleyim şimdi şu 2aylık çıktığına...Bu çocuğu sevmiyosun,etkilenmiyosun.Zaten kafam karışık bahanesi ile de ayrılma kararı almışın.İyi etmişin.Ama keşke dürüst olsaydın.Yani 2ay geçmesine rağmen yüreğinde en ufacık bi kıpırdama olmadığını ve olmayacağını söyleseydin.Umutlanmazdı hiç değilse.Şimdi o da musallat olursa,bide onla mı uğraşacaksın.

Bence eğer bir ilişkiyi bitiriyorsan,aklından ne geçiyorsa bunu dürüst olarak karşındaki ile paylaş.

Paylaş ki neyin ne olduğunu o da kavrasın,ve olmayacak duaya amin demesin boşu boşuna ilk çıktığın gibi...

Ona mı dönsem bunu mu denesemle olmaz canım bu işler. Biri karşına çıkar çarpar. Sonra zaten başka birşey düşünmezsin. Bence hepsini salla gitsin. Kendini zamana bırak. Doğru kişi karşına çıktığı zaman zaten bu soruyu sormazsın bize.

hayatımız da illa bir erkek olması gerekmiyor..onlarsız da pekala sürdürebiliriz...
seçim yapmak zorunda diilsin ki.. üstelik hiç birini sevmiyorsun,aşk yok...
yalnızlığın tadını çıkar ve müddet kendinle yaşa...
birgün sen istemesen bile o (AŞK) kapını apansız çalacak... sevgiler..

bir süreliğine kafa dinlemeni tavsiye edeceğim lale gibi...
çünkü şimdi hangisini seçsen aklın diğerinde kalacak...en iyisi bir süre kendini ve duygularını rolantiye almak olur...kolay gelsin canım...

Eski sevgilime asla geridönmem..Çünkü beni evli bir kadınla aldatacak kadar adi biriydi.Onuçok sevmiştim ve aşkımdan gözüm kör olmuştu.Evlenelim diye geri döndü ama istemediğimi hayatımda biri olduğunu söyledim..İnada bindirdi ve onu reddetmemi sindiremiyor..O yüzden onu düşünmüyorum..

Arkadaşımın tanıştırğı kişinin ilişkisi kıskançlık yüzünden bitti çünkü kız erkek arkadaşlarıyla bile görüşmesinden hoşlanmıyordu sürekli ilgiyi kendisine bekliyordu..Ben de kıskancım tabi ki ama kıskanıyorsam mutlaka mantıklı bir sebebi vardır..(en son kıskandığımda aldatıldığımı öğrenmiştim)

2 ay çıktığım çocuğu gerçekten çok seviyorum ama insan olarak.. arkadaşlık süremiz uzun olsaydı daha iyi olurdu belki..Çok üstüme geldi o yüzden reddedemedim,severim diye düşündüm..

1 yıldır kimseyle çıkmadım ve 2 ay çıktığım çocuk benim için ilk oldu o lanet ilişkinin üstüne.Arkadaşımın tanıştırdığından etkilenmemem lazımdı diye düşünüyorum ondan gerçekten hoşlansaydım ama kafam karışık işte..

iyide adam seni istemedigini sölememişki..
sadece korktugunu sölemiş..
benm anladığım ret etmiş deil bunu ret olarak algılayan sen olmuşsun..
ve böle düşündügün için adam sana yaklaşmak istesede yaklaşamayabilr..

iyide adam seni istemedigini sölememişki..
sadece korktugunu sölemiş..
benm anladığım ret etmiş deil bunu ret olarak algılayan sen olmuşsun..
ve böle düşündügün için adam sana yaklaşmak istesede yaklaşamayabilr..

:S yani bu normal olabilir mi? bana bahane gibi gelmişti ve umutlanmak istemedim

Eski sevgilime asla geridönmem..Çünkü beni evli bir kadınla aldatacak kadar adi biriydi.Onuçok sevmiştim ve aşkımdan gözüm kör olmuştu.Evlenelim diye geri döndü ama istemediğimi hayatımda biri olduğunu söyledim..İnada bindirdi ve onu reddetmemi sindiremiyor..O yüzden onu düşünmüyorum..

Arkadaşımın tanıştırğı kişinin ilişkisi kıskançlık yüzünden bitti çünkü kız erkek arkadaşlarıyla bile görüşmesinden hoşlanmıyordu sürekli ilgiyi kendisine bekliyordu..Ben de kıskancım tabi ki ama kıskanıyorsam mutlaka mantıklı bir sebebi vardır..(en son kıskandığımda aldatıldığımı öğrenmiştim)

2 ay çıktığım çocuğu gerçekten çok seviyorum ama insan olarak.. arkadaşlık süremiz uzun olsaydı daha iyi olurdu belki..Çok üstüme geldi o yüzden reddedemedim,severim diye düşündüm..

1 yıldır kimseyle çıkmadım ve 2 ay çıktığım çocuk benim için ilk oldu o lanet ilişkinin üstüne.Arkadaşımın tanıştırdığından etkilenmemem lazımdı diye düşünüyorum ondan gerçekten hoşlansaydım ama kafam karışık işte..

Eski sevgilini zaten hiç düşünme hele hele aldatıldıysan asla..

Evli bir kadınla aldatmış.Bravo o kadına da ona da. süprizzzzz

Onu sil at bi kere güzelim...Karaktersizin önden gideniymiş :delphin:

Reddedilmeyi sindiremiyorsa soda içsin..paşa paşa sindirir o zaman.İçine de müshil atsın.Tüm sindiremedikleri bir çırpıda çıkıverir süprizzzzz

Bak abartı kıskanç değilmişsin.Çocuk da seni reddetmemiş zaten...Ama istediğinden emin ol öncelikle..Yanlış adım atıp üzülme sonra.Daha yeni tanıştınız,bi tanıyın iyice birbirinizi.

Keşke o 2aylık çıktığın çocuğu en baştan kabul etmeseymişin be güzelim.O da laftan anlamamış mı.Zorla güzellik olmuyo işte.

Bencede sen en iyisi ikisinide aklindan cikar.
Sana gercekten deger veren bir insan cikacak karsina,
o zaman süphen de kalmayacak.
Herseyi zamana birak.

bence de hepsini boşver... 2 ay çıktığın çocuğa da dönmeyi düşünme... inan daha sonra aynı acıyı ona yine yaşatmak zorunda kalabilirsin... bitmişken bitsin... kimseyi üzme bu şekilde... kendin de bir nefes al... mutlaka sevgilin olmak zorunda değil hayatın her anında... :)

Eski sevgilinin sana ulaşabileceği tüm irbatı kes.

2 ay cıktıgın cocuga karşı bir şey hissetmiyorsan onuda boşa oyalama boşa ümit verme al kaşrına konuş.

Şu tanıştıgın cocukta senden gerkcekten hoşlansaydı(çok çok hoşlandım dediğine göre) bu fırsatı ne pahasına olursa olsun kaçırmazdı:kahve:

Hepsini yoluna gönder. Kendi yolundan cıkar.
Sende derslerine bak. Aşk nasıl olsa bulur senişakkıdı

bence hiçbirini sevmiyorsun gibi geliyor
ve illaki biriyle cıkmak zorunda değilsin
bekle daha karsına kimler kimler cıkar yerimseniben

maşallah valla millet bir tane bulamıyor senin 3 tane talibin varsengözlerimebaksanab
bence de sen kimseyle beraber olma..
yok birilerini unutmak, yok kıramadığın için birlikte olmak, yok çok iyi insan olmak..boşver bunları:delphin:
gördüğünde içini titretiyorsa bir adam ona git..:utangac:

Arkadaşımın tanıştırdğı kişiden etkilendim,aklıma düşüyor ama zamana ihtiyacı olması konusu beni düşündürüyor...1 yıldır zaten kötü zamanlar yaşadım ve artık yalnız kalmak istemiyorum.2 si de iyi insanlar olduğu için kimseyi kırmayacak,üzmeyecek bir karar vermem lazım.Tabi kendimi de..

teşekkür ederim yorumlarınız için ama yalnız kalmak istesem zaten bu konuyu açmam burada..Kişu an zaten yalnızım ve karar veremediğim için bu konuyu açıp,değişik yorumları öğrenmek istedim..
kendimce belirlediğim bir süre var ancak 1 hafta geçmesine rağmen kafa karışıklığım hala geçmedi..yorumlarınızı dikkate alıp biraz daha düşünmem lazım

Back
X