2 ay adet olmayıp sonra 15 gün adet olan varmı??

spring85

RABBİM seni korusun İnsALLAH paşam...
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
378
9
68
Arkadaşlar en son adetim den 20 gün geçtikten sonra adet oldum ama yaklaşık 16 gün sürdü, yalnız adetimin ilk 5 günü günlük damla şeklinde sonraki 6 günü normal edet düzeninde oldu ve bugün 17. günüm ama halen ara ara oluyor, hıh bitti diyorum ama akşamı tekrar bi damla geliyor.. Böyle durum yaşayan varmıı lütfeenn cevap (

mrb canım aynı şeyi bende yaşadım ve benim 20 gün sürdü reglim korkma lütfen oluyo arada böyle şeyler ama yinede bi doktora görün bende kist çıkmıştı ondan kaynaklıydı.

Yarın için randevu aldım canım gidip bakıcam ne var ne yok... Ama bebeğimiz olsun istiyoruz umarım engel bişi olmaz.. Senin varmı bebeğin? Geçmiş olsun canm peki kötü bişimiydi, tedavi oldunmu kist için?

canım ihmal etme ben gittim doktora kistten dolayı dedi ve ilaç kullandım geçti adetim düzene girdi ve destek ilaçları verdi hamile kalmak için şimdi 15 şubatı bekliyorum bakalım inşallah vardır bebiş hayırlısıyla ben daha 6 aylık evliyim bebişim yok Rabbim verirse olcak inşallah ama psikolojim bozuldu kafaya takma dedi doktor sende takma bişeyi kafaya olur mu??

Sağol canım yarın gitcem heycandan uykuda tutmuyor zaten, hayırlısı olur inşALLAH adımıza... Düşünmeyeyim diyorum ama mümkün olmuyor ( Bebeğimi kaybettiğim 6 ay oldu ve anca hazır hissediyoruz kendimizi, tekrar korkmaktan korkuyorum açıkcası, ben erken doğum yaptığım için bebeğim 25 haftalık doğdu ve 3 gün yaşayabildi, şimdi hayırlısıyla tekrar istiyoruz... Ne kisti çıkmıştı sende canım, ne kadar süre kullandın ilaç, doğum kontrol hapımı verdi? Bebek düşünmek için zaman falan veriyorlarmı? Kusura bakma ne olur senide sorularımla sıkmak istemem.. Çok teşekkürler cvp verdiğin için.. İnşALLAH bebişin göüşündedir ve seninle olur hep, mükemmel bi duygu RABBİM sanada yaşatsın...

sağol canım inşallah yaşarım o duyguyu bana adet söktürücü verdi kisti temizlicek dedi benim 4cm di kist ama ne olduğunu sormadım daha doğrusu atlamışım bu durumu şimdi progestan ve folik asit kullanıyorum inşallah kalırım bana 3 aylık tedavi verdi dur bakalım hayırlısı diyorum ben korkma ve kendine sıkıntı yapma derim istediğin herşeyi sorabilirsin canım sanda geçmiş olsun çok inşallah hayırlısıyla rabbim tekrar nasip eder yeter ki sen salıklı ol derm

geçmiş olsun önce, sen 6 aylık evlisin ve kafayı yedin lütfen yapma boşu boşuna üzüyorsun kendini
benim 11 ay olmamıştı, şimdi ikinciye hamileyim bende senin gibi olmuştum ay olmadı niye olmicakmı adaklar adamıştım şimdi gülüyorum kandime
arkadaşım 3 yıllık evliydi çocuğu olmadı neler yaptı neler
doktorlar ona çocuğun olmaz dediler polistikovermi ne bide rahimde yapışıklılık vardı kocasının sorunları vardı
ayrıldılar sonra gene evlendi şimdi bir oğlu var ve hemen kaldı , allah işte biliyorda vermiyor
belkide olsaydı ayrı olucaktılar şidi iyikide olmamış diyor, zaten bir kadının hemen çocuk yapması iyi değil ne olcağını
bilemiyosun herşey yolundayken 1 yıl geçiyor aaaa bir bakmışız aldatılıyor yada aldatıyo, yada anlaşamayıp ayrılıyor.
bir sürü sebebi var ilk önce evlilik oturucak ondan sonra benim çoğu arkadaşım 3, 4 sene evliği olanlar çocuk düşünmüyorlar
daha erken diyolar çocuk kaçmıyorki herzaman yapılır. allah gönlüne göre versin tüm isteyenlere

çok teşekkür ederm bilgi için çok takıyordum kafayı iyi oldu bunları yazmanız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…