Bebek Beslenmesi 2 ay aradan sonra bebeğim tekrar emer mi ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Denizkumgunes_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
9
1
1
36
Merhaba hanımlar .İçimi çok acıtan bir konuyu sizinle paylaşmak , düşüncelerinizi öğrenmek istedim.2017 Mayıs 'ında doğum yaptım .Tecrübesizdim , ailemden akrabalarımdan ayrı bir şehirde yalnızdım .Hastanede mama verdiklerinde itiraz etmediğim gibi bebeğim aç kalacak korkusuyla olan sütümü de yok ettim .İki aydır da ilaç kullanmak zorunda olduğum için hiç emzirmiyorum.İlaç kullanmazsam doktor kalp krizi riski olduğunu söyledi.Şimdi 7 aylık oldu.İlacı bıraktığım için meme vermek istedim ama ağladı çimcirdi beni .Unutmuş memeyi.Ne kadar üzüldüğümü tahmin edemezsiniz Arkadaşım yeni doğum yaptı . Bebeğim memede yaşıyor diye anlatıp duruyor bana .Onun için mutlu oluyorum tabiki ama minik kızımı düşününce üzüntüm daha da katlanıyor.Uykularım kaçıyor , uyuduğumda rüyalarıma giriyor. Geçen gün makinede sağdığımda 10 cc süt çıktı .Eşim denemeye devam etmemi söylüyor .Benzer durumlar yaşayanlar var mı , başarılı oldular mı merak ediyorum . Teşekkürler şimdiden ..

medela sns ile doğumdan sonra sütün gelene kadar bebegimi devam sutuyle gogsumden besledim 2.ayimizda redetmeye baslamisti yine medelayla beslemeye başladım şu anda 5 aylık sorunsuz emiyor.bu arada medela sns satacagim.Ilgilenenlere

Benim oğlum 8.5 aylikken emmeye başladı ama süt olması lazim sürekli sağman lazım
Mesajınız bana umut vermişti giriş yapamadığım için cevap yazmak bugüne kaldı . Ne yaptıysam almadı tedaviye de tekrar baslamam gerekti oluruna bıraktım artık.Elimden geleni yaptım . Allah bana ikinci çocuğu nasip ederse ilkinde yaptığım hataları yapmayacağım

Keşke Türkiye de de git biberon al demek yerine eşlere git sns al denilse . böyle bir sistem olduğunu bilseydim keşke en başında benim geçti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…