Bende de son bir haftada oldu öyle.
lekelenme devam diyor mu? bir erken gebelik testi alın bence benim de 1 gün sonra çıkmıştıcanm sen yenı hamılesın fırın vardr belkı bıse danıscam sana..
dun adet gnmdu adet olmadım bıkac gndr haff agrım var ara ara yoklayıp gıdıyo... ve az önce cok haff acık pembemsı lekelenme oldu yerlesme kanaması bu sekılde ouyor sanırım deglmı.. cogalmazsa tabıkıde
lekelenme devam diyor mu? bir erken gebelik testi alın bence benim de 1 gün sonra çıkmıştı
hmm anladım canım. inşallah hamilesindir canımm sende. ama olmazsa da üzülme bunda da vardır bir hayıryok canm öle akmıyo zaten bn adet olcmmı dıye merak ettgmden sık sık kontrol edıyorum peceteyle.. peceteye bulastı cok az dıkkat etmesen görnmezdı yanı.. testı pazar gnune kadr yapmk ıstemıyorum canm uzulmek ıstemıyorum cnku
hmm anladım canım. inşallah hamilesindir canımm sende. ama olmazsa da üzülme bunda da vardır bir hayır
Senin yine yeni başlamış cnm benim 5 haftalıkken başladı hala çekiyorum tuvaletle oda arasında resmen mekik dokuyorum evden çıkmıyorum o yüzden nezaman geçecekArkadaşlat hamileliğim boyunca hiç midem bulanmamıştı 8+5 im bugün sabah ilk defa midem bulandı ve istifra ettim bende hamileliğim kolay geçiyordu diye seviniyordum benim gibi 2 . Aydan sonra bulantıları başlayan oldumu(
Benim bu hamileliğimde olmadı ama önceki hamileliğimde aynısı olmuştu, çok normal bi durum diye biliyorum.canm sen yenı hamılesın fırın vardr belkı bıse danıscam sana..
dun adet gnmdu adet olmadım bıkac gndr haff agrım var ara ara yoklayıp gıdıyo... ve az önce cok haff acık pembemsı lekelenme oldu yerlesme kanaması bu sekılde ouyor sanırım deglmı.. cogalmazsa tabıkıde
Benim bu hamileliğimde olmadı ama önceki hamileliğimde aynısı olmuştu, çok normal bi durum diye biliyorum.
ama ben hamıle degılım canım :) yanı beklıyorum adetım gecktı bugun yerlesme kanamasımıdr dıe soruyorum adet agrım yok cunku.. kanam gıbıde degl lekelenme pembemsı kahvemsı... geceye anlasılr bakam cogalrsa agrım olrsa adet gelıyo demektr.. cogalmazsada pazar gnu yapcm test hayrlısı artık
Belli olmaz o işler ben de bir inceki ay 8 gün geciktim çok zor bi regl geçirdim bu ay öylesine yaptım testi bebiş vardı. Sen nasıl istiyosan o olsun umarım.ama ben hamıle degılım canım :) yanı beklıyorum adetım gecktı bugun yerlesme kanamasımıdr dıe soruyorum adet agrım yok cunku.. kanam gıbıde degl lekelenme pembemsı kahvemsı... geceye anlasılr bakam cogalrsa agrım olrsa adet gelıyo demektr.. cogalmazsada pazar gnu yapcm test hayrlısı artık
İçimden geçen senin hamile olduğun canımama ben hamıle degılım canım :) yanı beklıyorum adetım gecktı bugun yerlesme kanamasımıdr dıe soruyorum adet agrım yok cunku.. kanam gıbıde degl lekelenme pembemsı kahvemsı... geceye anlasılr bakam cogalrsa agrım olrsa adet gelıyo demektr.. cogalmazsada pazar gnu yapcm test hayrlısı artık
Çok kötüymüş sabah sabah istifra etmrk ya ben seviniyordum hiç hamilemiyim değilmiyim anlamıyodum bile mide bulantısı kusma nedir bilmezdim ne kadar sürdğ sizinBende hiç bir belirtim yok derken 2. Ayımda yemek yemekten dahi tiksindim mide bulantıları yataktan kalkamamak daha neler çektim anlatamam tuvalet dışında yataktan kalkamıyodum vücudum dirençsiz kaldığı için ama çok uzun sürmüyo o yüzden hiç endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?