2 ay oldu demişisn 2 ay çok az bı sure... zannedersem bi aldatma olmuş. başkasıyla gördüm demişsin. boyle bır adamla devam etseydın evlılıkte senı aldatsaydı daha mı ıyı olacaktı... inan bana birçoğumuz yaşadı yaşadıklarını.... evet asla unutulmuyor orası ayrı sadece geçmişte kalıyor. senınde geçmişte bırakman için zamana ıhtıyacın var....ınan bana bır zaman sonra çıkar birisi karşına gene seversin gene guvenırsın. olmayacak şey değil bu. tecrubeyle sabıttır
canım ınan bana tekrar guveneceksın. bende yaşadıklarının benzerını yaşadım. bir daha sevemem dahası guvenemem diyordum. uzun sure hayatıma kimseyı almadım aşık olamıyordum çunku. baya zaman gectıkten sonra şimdi eşim olan insan karşıma çıktı.ilk konuştuğumuz gunden ıtıbaren ona guvemeye başladım. eee hanı guvenmeyecektım guvenemeyecektım ben... nasıl oldu bılmıyorum ama oluyo ışte tekrar sevıyor tekrar guvenıyoruz
tek fark ne biliyor musun... bir daha aptal olmuyoruz canım gözü kapalı güvenmıyoruz o kadar
Yaslarınız kac?
Gençlik askı falan mı, yani dile kolay 3 yıllık iliski
Uzun ilişkilerden sonra bu hissettiklerin normal. Ben de 3,5 yıllık ilişkim bittiğinde hergün ağlıyordum, sonra bir gün namaz kıldım, Allaha dua ettim, onu unuttur ya da onu unutturacak birini karşıma çıkar dedim, 2 gün sonra şu anki eşimi karşıma çıkardı Rabbim. Ondan iyisini bulamam, beni onun gibi kimse mutlu edemez bunların hepsi yalan. Ondan iyisi daha güzel çıkıyor karşısına insanın. Biraz zamana ihtiyacın var. Ayrıca bu kişiyle evlenseydin, ailesiyle anlaşamayacaktın ve aldatılacaktın. Yol yakınken kurtulmuşsun. Sevinmelisin.
canım ya böyle şeyleri duyunca içimde bir umut oluyor ne kadar güzel unutmuşsunuz,evlenmişsiniz.bende namazlarımdan sonra hep şöyle dua ettim allahım o bnm için hayırlı değilse onun yanlışlarını bana göster diye dua ettim cnm sonradan hep bu kız olayları karşıma çıktı..bnmde öyle iyi biri karşıma çıksın artık
İşte ne güzel. Allahtan hayırlısını istemişsin o da sana yol yakınken gerçek yüzünü göstermiş. Dua et... Allahın uygun gördüğü bir vakitte kısmetin de çıkacaktır karşına
inşallah cnm evde kalıcam diye korkuyorum bile bazen..etrafıma bakıyorum herkes kötü gibi geliyor,herkes aldatacak,üzecek..böyle bir de etrafımda hiç evlenmeyen yalnızlığı seçen kadınlar,ablalar var:)bnde 24 yaşındayım yalnızlığı da hiç sevmem biran önce evlenmek yuva kurmak istiyorum ama etrafta da kimse yok böyle evlenilecek..Herşeyin hayırlısı allahtan canım..napalım:)
Daha çok gençsinnnnnnn... Hayırsız bir evlilik yapmaktansa hiç evlenme daha iyiBen eşimle 22 yaşımda tanıştım 28 yaşımda evlendim. İyice tanı zaten. Hemen yuva kurmak için balıklama atlama
inşallah cnm evde kalıcam diye korkuyorum bile bazen..etrafıma bakıyorum herkes kötü gibi geliyor,herkes aldatacak,üzecek..böyle bir de etrafımda hiç evlenmeyen yalnızlığı seçen kadınlar,ablalar var:)bnde 24 yaşındayım yalnızlığı da hiç sevmem biran önce evlenmek yuva kurmak istiyorum ama etrafta da kimse yok böyle evlenilecek..Herşeyin hayırlısı allahtan canım..napalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?