2 ay oldu unutamıyorum..

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
48
İzmir
günaydın kızlar..3 yıl biriyle çıktım evlilik yolunda ilerliyorduk,çok şeyler yaşandı ama sonu kötü bitti.Kendisi evliliğimizi düşünmedi ailesinin dediği işte 2 yıl çalıştı son yıl artık benim çeneme daha fazla dayanamadı benim dediğim işe girdi çünkü ailesi para vermiyordu.Yediği içtiği kadardı maaşı ekstra para vermiyorlardı maaş gibi.Neyse efendim benim dediğim işe girdi iyi hoş güzel,bizim kavgalar başladı.Alkol içmeme karışma şöyle böyle,arkadaş çevresi desen hep kötü,kız arkadaşlarıı aldatan tipler.Neden böyle senin arkadaşaarın dediğimde sen karışma söyleme sakın kıza kötü olmasınlar diyordu,abisinin nişanlısını aldatmasına bile göz yumuyordu..Sonra bir de beni bastırıp hep kendi istediği gibi yaşmaya başladı ben karşı çıkıncada küfür etti,ayrıldık sonra peşimden çok koştu 2 defa falan affettim gözyaşlarına dayanamadım,öle bi ağlıyordu ki..Ama devam etmedi işte.En son 8 eylülde bir kızla gördüm o görüş son oldu benim için o da bir daha aramadı bende diyeceğimi dedim.Senin ailende var problem dedim senin bu şeylerine göz yumuyorlar dedim,çünkü o kızları dükkana da getiriyordu.Benim ailem olacak dedim oğlum sen ne yapıyorsun der dedim,eğer grurun varsa sakın beni bir daha arama dedim.Neyse bunun üzerine bir daha bni aramadı,geçenlerde gecenin 12 inde aramış 2 defa bende duymamışım,ne hakla beni arıyorsun dedim ben seni aramadım manyak mısın diye bir de üzerine hakaret yedim..Neyse kızlar sorun şu ki benim artık kendime gelmem lazım ama kendime gelemiyorum.Yzın araba kullanmayı öğrendim,kuran öğrendim,staj yaptım,şuan tenise başladım ama nafile kafamı yastığa koyunca yine ağlıyorum yine ağlıyorum.Üniversite öğrencisiyim günümün çoğu okulda geçiyor klübe falan da yazıldım ama işte dediğim gibi çok affettim bu adamı,hani şöyle bir daha gelmesini bekler gibiyim.Kendime kızıyorum,neden bu kadar affediciyim ben diye..Dertleşmek istedim,eski erkek arkadaşımla ilgili her türlü yorum yapabilirsiniz ki bende biraz olsun kendi haklılığım konusunda verdiğim karar konusunda içim rahatlasın.Çünkü bu adam benm haksızlığıma o kadar çok inandırdı ki bazen kavgalardan sonra gidip özür diliyordum o derece..Suçluluk duygusu çok yaşadım kızlarVe unutmak için böyle aktiviteler yetmeyebiliyormuş( Bu kadar beni üzen insanı neden unutamazsın derseniz geçen o güzel günler bana dediği şeyler,işte o özel anlar aklıma geldimi hiç bişi yapasım gelmiyor(

2 ay oldu demişisn 2 ay çok az bı sure... zannedersem bi aldatma olmuş. başkasıyla gördüm demişsin. boyle bır adamla devam etseydın evlılıkte senı aldatsaydı daha mı ıyı olacaktı... inan bana birçoğumuz yaşadı yaşadıklarını.... evet asla unutulmuyor orası ayrı sadece geçmişte kalıyor. senınde geçmişte bırakman için zamana ıhtıyacın var....ınan bana bır zaman sonra çıkar birisi karşına gene seversin gene guvenırsın. olmayacak şey değil bu. tecrubeyle sabıttır

jnm malesefki biraz daha üzülmen ağlaman gerekicek....ağla ,acını çek dibine kadar....ama sonra kalk ve emin ol geçicek bütün bunlar...allah da seni böylelerinden korusun

canım artık kimseye güvenmiyorum evet aldattı ama işte ayrıldıktan sonra gördüm bu da aldatmak hemen birini hop diye bulamaz sonuçta öncesinden varmış o kız.daha öncesinde de yakalamıştım zaten böyle mesaj tarzı birşey..

canım ınan bana tekrar guveneceksın. bende yaşadıklarının benzerını yaşadım. bir daha sevemem dahası guvenemem diyordum. uzun sure hayatıma kimseyı almadım aşık olamıyordum çunku. baya zaman gectıkten sonra şimdi eşim olan insan karşıma çıktı. ilk konuştuğumuz gunden ıtıbaren ona guvemeye başladım. eee hanı guvenmeyecektım guvenemeyecektım ben... nasıl oldu bılmıyorum ama oluyo ışte tekrar sevıyor tekrar guvenıyoruz
tek fark ne biliyor musun... bir daha aptal olmuyoruz canım gözü kapalı güvenmıyoruz o kadar

canım ya gerçekten çok zor zamalar geçirdim 2 aydır onun sesini bile duymuyorum,ama bu sorunlar son 1 yıldır vardı nerdeyse o kadar yıprandım ki..bende artık evlenmek mutlu olmak istiyorum ama insanlar hep çıkarcı olmuş..kime nasıl güveneyim senin adına çok sevindim şanslıymışsın canım..

Yaslarınız kac?
Gençlik askı falan mı, yani dile kolay 3 yıllık iliski

Uzun ilişkilerden sonra bu hissettiklerin normal. Ben de 3,5 yıllık ilişkim bittiğinde hergün ağlıyordum, sonra bir gün namaz kıldım, Allaha dua ettim, onu unuttur ya da onu unutturacak birini karşıma çıkar dedim, 2 gün sonra şu anki eşimi karşıma çıkardı Rabbim. Ondan iyisini bulamam, beni onun gibi kimse mutlu edemez bunların hepsi yalan. Ondan iyisi daha güzel çıkıyor karşısına insanın. Biraz zamana ihtiyacın var. Ayrıca bu kişiyle evlenseydin, ailesiyle anlaşamayacaktın ve aldatılacaktın. Yol yakınken kurtulmuşsun. Sevinmelisin.

canım ya böyle şeyleri duyunca içimde bir umut oluyor ne kadar güzel unutmuşsunuz,evlenmişsiniz.bende namazlarımdan sonra hep şöyle dua ettim allahım o bnm için hayırlı değilse onun yanlışlarını bana göster diye dua ettim cnm sonradan hep bu kız olayları karşıma çıktı..bnmde öyle iyi biri karşıma çıksın artık

Hastalıklı bi ilişkiyi sürdürmektense, acısını yaşa ve unutmayı bekle. Acısın, kanasın, canından can koparsın...

Yapraksız kaldın diye gövdeni kestirme.
Zira bu işin baharı var.

İşte ne güzel. Allahtan hayırlısını istemişsin o da sana yol yakınken gerçek yüzünü göstermiş. Dua et... Allahın uygun gördüğü bir vakitte kısmetin de çıkacaktır karşına

İşte ne güzel. Allahtan hayırlısını istemişsin o da sana yol yakınken gerçek yüzünü göstermiş. Dua et... Allahın uygun gördüğü bir vakitte kısmetin de çıkacaktır karşına

inşallah cnm evde kalıcam diye korkuyorum bile bazen..etrafıma bakıyorum herkes kötü gibi geliyor,herkes aldatacak,üzecek..böyle bir de etrafımda hiç evlenmeyen yalnızlığı seçen kadınlar,ablalar var:)bnde 24 yaşındayım yalnızlığı da hiç sevmem biran önce evlenmek yuva kurmak istiyorum ama etrafta da kimse yok böyle evlenilecek..Herşeyin hayırlısı allahtan canım..napalım:)

Daha çok gençsinnnnnnn... Hayırsız bir evlilik yapmaktansa hiç evlenme daha iyi Ben eşimle 22 yaşımda tanıştım 28 yaşımda evlendim. İyice tanı zaten. Hemen yuva kurmak için balıklama atlama

Daha çok gençsinnnnnnn... Hayırsız bir evlilik yapmaktansa hiç evlenme daha iyi Ben eşimle 22 yaşımda tanıştım 28 yaşımda evlendim. İyice tanı zaten. Hemen yuva kurmak için balıklama atlama

tabiki cnmm..bnde zaten hayırlısı olsun diyorum ama gelsin artık ya çok acı çektim eğer kaderimde o kişi varsa bi an önce çıksın diye dua ediyorum,bu kadar göz yaşı ağlamalar boşunaymış diyeyim diyorum..

Uzun süren bir ilişkini 2ayda zaten unutamazsın.
Nefret etmen gerekir nasıl etmiyosun hayret.
ALDATILDIN !Varmı dahası.
İşte sana nefret duyman için tek ve büyük neden...

valla bu işin bu doğası bu ayrılınca üzüleceksin ağlayaksın ve zamanla unutacaksın....
biraz daha sabırlı ol bak zamanla geçecek..

3 yıllık ilişkiyi 2 ayda unutamazsın elbette.. Biraz zaman ver kendine..

Ve sadaka ver ki kurtulmuşsun daha geç olmadan..

Boşuna yine gelse gibi de düşünme, gelse ne olacak affedeceksin ve sonuç yine hüsran..

Evlenmek için evlenme, pişman olursun

Ömür boyu sürdürmek istediğin şeyi bu kadar aceleye getirme

Daha 24 yaşındasın , evde kalmış kız kurusu moduna girmen için daha çooook var

' Nasipte varsa gelir Çin'den Yemen'den nasip değilse ne gelir elden '

Hakkında hayırlısı olsun..

bak işte yaa seni kimseye yar etmem ya benimsin ya toprağın ona göree

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…