- 19 Kasım 2024
- 211
- 234
- 18
- 36
- Konu Sahibi goodheartedgirl
-
Ayy inşallah öyledir, çok teşekkür ederim.Ortadaki hariç hepsınde var çizgi. Erken gebelık testlerı zaten kasetten önce bellı ediyor. Muhtemelen var ve çok yeni. Kan vermenız gerekiyor. Saglıkla gelsın.
Ayy inşallah öyledir, çok teşekkür ederim.
Bugün regl olmam gerekiyordu , yarın gecikmemin ikinci günü olacak, kan versem belli olur mu, yoksa erken mi
Canım silik çizgi var 3 ündede inşallah hamilesindir adet tarihlerimiz aynıymış benimde bugün olmam gerekiyordu olmadım ama test alipda yapmadım seni görünce simdi cesaret aldım yarına olmazsam bende yapayimSelam herkese.
Ben 2 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durması nedeniyle kürtaj oldum.
Son adet tarihim 8 Haziran, normalde bir kaç gün değişmekle beraber bugün âdet olmam gerekiyordu ama olmadım.
Bugün 3 tane erken gebelik testi yaptım, ücünde de ikinci çizgi silik çıktı ama normal kaset testte bir şey çıkmadı.
Sizce gebelik var mı? İnşallah vardır, bebeğimi kaybettikten sonra çok üzüldüm, çok istiyorum.
İnşallah canım, teşekkür ederim.. sana da bana da, isteyen herkese sağlıkla nasip olsun, Allah gönlüne göre versin inşallah.Canım silik çizgi var 3 ündede inşallah hamilesindir adet tarihlerimiz aynıymış benimde bugün olmam gerekiyordu olmadım ama test alipda yapmadım seni görünce simdi cesaret aldım yarına olmazsam bende yapayim
İnşallah canım amin inşallah seninde gönlüne göre versin inşallah haber edelim birbirimize maasallah ne kadar çok almışsın ay öyleİnşallah canım, teşekkür ederim.. sana da bana da, isteyen herkese sağlıkla nasip olsun, Allah gönlüne göre versin inşallah.
Bence yap sen de, yarın sabah ilk idrarla yapacağım ben de, yine silik çizgi görürsem kan vericem. Güzel haberler veririz inşallah birbirimize.
Bu akşam tesadüfen sokagimdaki eczanenin nöbetçi olduğunu gördüm ve 8 tane test aldim.
İnşallah canım.İnşallah canım amin inşallah seninde gönlüne göre versin inşallah haber edelim birbirimize maasallah ne kadar çok almışsın ay öyle
Kan versenız kesin belli olur çünkü kanda ıdrardan önce çıkar sonuç.Ayy inşallah öyledir, çok teşekkür ederim.
Bugün regl olmam gerekiyordu , yarın gecikmemin ikinci günü olacak, kan versem belli olur mu, yoksa erken mi olur acaba?
Çok geçmiş olsun canım zor bir durum ama inan rabbim senin daha güzeli hazırlıyordur üzülme stres yapma kendine inşallah suan hamilesindir ve çok mutlu olursunİnşallah canım.
Napayım kendimi biliyorum, dayanamam, koyulaşma var mı diye her gün yaparım çünkü
2 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim,
biliyorum sabırsızlık güzel bir şey değil ama , insan bekliyor ve umutlanıyor .
Sağol canım inşallah, güzel duaların senin için de karşılık bulsun.Çok geçmiş olsun canım zor bir durum ama inan rabbim senin daha güzeli hazırlıyordur üzülme stres yapma kendine inşallah suan hamilesindir ve çok mutlu olursun
Sağol canım yok daha yapmadım çıkıp alamadım test iki saate felan anca çıkabilirim alınca yaparım direkSağol canım inşallah, güzel duaların senin için de karşılık bulsun.
Ben şu bu sabah gidip kan testi verdim, sen ne yaptın?
Yaptın mı gebelik testi?
Anladım canım, yapınca yaz lütfen.Sağol canım yok daha yapmadım çıkıp alamadım test iki saate felan anca çıkabilirim alınca yaparım direk
Ne zaman çıkacakmış test sonuçlarıSağol canım inşallah, güzel duaların senin için de karşılık bulsun.
Ben şu bu sabah gidip kan testi verdim, sen ne yaptın?
Yaptın mı gebelik testi?
Tabiki canım yazarım inşallah aminnAnladım canım, yapınca yaz lütfen.
İkimiz de iyi haberler veririz inşallah birbirimize.
Daha önce sabah kan verdiğimde akşam 8-9u bulmuştu, büyük ihtimalle yine öyle olacak.Ne zaman çıkacakmış test sonuçları
Tabiki canım yazarım inşallah aminn
Doğru sağlık ocaklari öyle maalesef hayırlı güzel haberlerin gelsin inşallah da geç olsun canımDaha önce sabah kan verdiğimde akşam 8-9u bulmuştu, büyük ihtimalle yine öyle olacak.
Sağlık ocağı olduğu için biraz gecikiyor sonuçlar.
Daha önce sabah kan verdiğimde akşam 8-9u bulmuştu, büyük ihtimalle yine öyle olacak.
Sağlık ocağı olduğu için biraz gecikiyor sonuçlar.
Hadi ya üzüldüm canım, benim de test sonucum çıkmadı ama moralim de bozuldu. Sabah ilk yaptığım testte ikinci çizgi çıktı, ama sonra tekrar yaptım hiç bir şey çıkmadı. Modum düştü ya.Ben yaptım canım da galiba yok ya hayalet gibi gördüm ama sonra yok oldu gibi anlamadım ya
Bence hamilesiniz ne zaman çıkar sonuçHadi ya üzüldüm canım, benim de test sonucum çıkmadı ama moralim de bozuldu. Sabah ilk yaptığım testte ikinci çizgi çıktı, ama sonra tekrar yaptım hiç bir şey çıkmadı. Modum düştü ya.
Ayy inşallah, teşekkür ederim.Bence hamilesiniz ne zaman çıkar sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?