- 3 Şubat 2025
- 372
- 121
- 18
- 38
- Konu Sahibi goodheartedgirl
-
Bende 3 ay önce kaybettim kalbi durduğu için 11 haftalikti 3 aydır deniyorum ama hamile kalamadim inşallah sende vardırİnşallah canım.
Napayım kendimi biliyorum, dayanamam, koyulaşma var mı diye her gün yaparım çünkü
2 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim,
biliyorum sabırsızlık güzel bir şey değil ama , insan bekliyor ve umutlanıyor .
Çok geçmiş olsun, maalesef çok ümitlenmistim ama olmad bu ay, zaten durumum zor , düşük yumurta rezervi yüzünden. Bir kere yakaladım o mucizeyi, benimle kalamadı, umarım tekrar bir mucize olur.Bende 3 ay önce kaybettim kalbi durduğu için 11 haftalikti 3 aydır deniyorum ama hamile kalamadim inşallah sende vardır
İnşallah hepimize nasip olur benim 3 kızım var en küçüğüm 13 yaşında bu kadar aradan sonra olunca çok mutlu olmuştuk ama kısmet olmadiÇok geçmiş olsun, maalesef çok ümitlenmistim ama olmad bu ay, zaten durumum zor , düşük yumurta rezervi yüzünden. Bir kere yakaladım o mucizeyi, benimle kalamadı, umarım tekrar bir mucize olur.
Sana da inşallah en yakın zamanda sağlıkla nasip olmasını diliyorum canım.
Merhaba yazdıklarınızı gördüm. Bende o silik çizgilerle çok hayal kırıklığına uğradım. Gerçekten çok sinir bozucuydu. Amaaa en son Prodoctor markasının testlerinde çok çok silik çizgiler gördüm. Daha sonra gittim sağlık ocağına kan verdim 18 Nisandı galiba. Değerim 0.100 çıkmıştı. Gebe olmadığımı düşündüğüm için hiç oralı olmadım. Ama 6 gün sonra içime bir kurt düştü tekrar test yaptım. Veee hamileymişim. Çok yeni olduğu için algılamamış olabilir dedi doktor. Yani benim durumum biraz şaşırtıcı çünkü insanlar önce kanda çıkar diyorlar ama benim öyle değildi önce testte gördüm sonra kanda.. 18 nisanda kan verdiğimde 23 günlük hamileymişim. Ya laboratuvar hatasıydı ya da başka bişey. Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin. Bir daha bi deneyin derim bu kadar testte çizgi gözükmesi normal durum değil.Çok geçmiş olsun, maalesef çok ümitlenmistim ama olmad bu ay, zaten durumum zor , düşük yumurta rezervi yüzünden. Bir kere yakaladım o mucizeyi, benimle kalamadı, umarım tekrar bir mucize olur.
Sana da inşallah en yakın zamanda sağlıkla nasip olmasını diliyorum canım.
Ne güzel, ne kadar şaşırtıcı ve Güzel bir hataMerhaba yazdıklarınızı gördüm. Bende o silik çizgilerle çok hayal kırıklığına uğradım. Gerçekten çok sinir bozucuydu. Amaaa en son Prodoctor markasının testlerinde çok çok silik çizgiler gördüm. Daha sonra gittim sağlık ocağına kan verdim 18 Nisandı galiba. Değerim 0.100 çıkmıştı. Gebe olmadığımı düşündüğüm için hiç oralı olmadım. Ama 6 gün sonra içime bir kurt düştü tekrar test yaptım. Veee hamileymişim. Çok yeni olduğu için algılamamış olabilir dedi doktor. Yani benim durumum biraz şaşırtıcı çünkü insanlar önce kanda çıkar diyorlar ama benim öyle değildi önce testte gördüm sonra kanda.. 18 nisanda kan verdiğimde 23 günlük hamileymişim. Ya laboratuvar hatasıydı ya da başka bişey. Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin. Bir daha bi deneyin derim bu kadar testte çizgi gözükmesi normal durum değil.
Evet kan testim negatif maalesef ve regl oldum zaten.Test sonucunuz çıktı mı benzer bi durumu yaşıyorum 5 ay önce 6 haftalık kalp durması sonucu kürtaj oldum reglim 3 gün gecikti 2 gündür test yapıyorum belli belirsiz bi çizgi görünüyor gibi ama anaormal bi durum olmasından çok korkuyorum çünkü bir önceki gebeliğimde 5 gün önce silik çizgi çıktı ve 3 güm boyunca tekrarladım her gün daha belirgin olmuştu şimdi gecikmemeye rağmen 2 gündür çok silik yine düşük yapmaktan korkuyorum henüz kan testi vermedim
İnşallah canım..İnşallah hepimize nasip olur benim 3 kızım var en küçüğüm 13 yaşında bu kadar aradan sonra olunca çok mutlu olmuştuk ama kısmet olmadi
Geçmiş olsun ama üzmeyin kendinizi sağlıksız bir durum olmasındansa bence hala şansınızın olması da iyi bir durumEvet kan testim negatif maalesef ve regl oldum zaten.
Artık testlere hiç güvenim kalmadı gerçekten.
Aynı markadan 10a yakın test aldım, belki de o partide bir hata vardı, bilmiyorum.
Ama tek bildiğim bu hayal kırıklığının verdiği hüzün..
Umarım sizinki benim gibi sonuçlanmaz da güzel haberler alırsınız, merak ettim lütfen bir gelişme olursa yazın.
İnşallah iyi bir haber olur.
Geçmiş olsun ama üzmeyin kendinizi sağlıksız bir durum olmasındansa bence hala şansınızın olması da iyi bir durumUmarım tez zamanda hayırlı haberleri alırsınız. Bende bugün test verdim hamileyim ama hcg çok düşük 14 çıktı. Kimyasal olmasından veya farklı bir şey olmasından çok korkuyorum daha önce düşük yaptığım için daha endişeliyim. Böyle düşünmemin sebebi en son ilişki tarihine göre düşününce geç döllenme ihtimali bana düşük görünüyor. Ama insallah mucize olur ve tekrar aynı olumsuzlukları yaşamam o kadar zor süreçler ki Allah isteyen herkese problemsiz nasip
etsin insallah…
Hayırlısıyla inşallah sağlıklı bir gebeliğin olsun canım rabbim aynı durumu yaşatmasın tekrardan insallah bu sefer sağlıklı birsekilde kucağına almayı nasip etsin allahim kötü düşünme güzel düşün hep insallah hersey güzel olur senin içinGeçmiş olsun ama üzmeyin kendinizi sağlıksız bir durum olmasındansa bence hala şansınızın olması da iyi bir durumUmarım tez zamanda hayırlı haberleri alırsınız. Bende bugün test verdim hamileyim ama hcg çok düşük 14 çıktı. Kimyasal olmasından veya farklı bir şey olmasından çok korkuyorum daha önce düşük yaptığım için daha endişeliyim. Böyle düşünmemin sebebi en son ilişki tarihine göre düşününce geç döllenme ihtimali bana düşük görünüyor. Ama insallah mucize olur ve tekrar aynı olumsuzlukları yaşamam o kadar zor süreçler ki Allah isteyen herkese problemsiz nasip etsin insallah…
Bu mucizelerin kimi bulacağını hiç bilemeyiz canım rabbimden ümidini asla kesme. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebiş haberi alırsın. Güzel duaların için teşekkür ederimNe güzel, ne kadar şaşırtıcı ve Güzel bir hata
Keşke böylesi başımıza gelse..
Çok tebrik ederim, çok sevindim.
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.
Ben de regl olmadan acaba olabilir mi, sonradan yükselebilir mi diye düşünüyordum ama maalesef regl oldum.
Öyle bir mucizenin de beni bulacağını hiç sanmıyorum.
İnşallah, teşekkür ederim kendimi üzmemeye ve stres yapmamaya çalışıyorum. Her ne kadar zor olsa da, biliyor stres aslında hamilelik düşünürken, isterken bizi yıpratan en önemli faktör.Geçmiş olsun ama üzmeyin kendinizi sağlıksız bir durum olmasındansa bence hala şansınızın olması da iyi bir durumUmarım tez zamanda hayırlı haberleri alırsınız. Bende bugün test verdim hamileyim ama hcg çok düşük 14 çıktı. Kimyasal olmasından veya farklı bir şey olmasından çok korkuyorum daha önce düşük yaptığım için daha endişeliyim. Böyle düşünmemin sebebi en son ilişki tarihine göre düşününce geç döllenme ihtimali bana düşük görünüyor. Ama insallah mucize olur ve tekrar aynı olumsuzlukları yaşamam o kadar zor süreçler ki Allah isteyen herkese problemsiz nasip etsin insallah…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?