Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende düşük yaptıktan sonra hemen adet kaldım kan verin bence hamilesiniz
Geçen ay 25 inde korunmasız ilişkinin 5 günü kan testi negatiftiBende düşük yaptıktan sonra hemen adet kaldım kan verin bence hamilesiniz
Bende düşük yaptıktan sonra hemen adet kaldım kan verin bence hamilesiniz
Geçen ay 25 inde korunmasız ilişkinin 5 günü kan testi negatiftiBende düşük yaptıktan sonra hemen adet kaldım kan verin bence hamilesiniz
İnşallahBu test pozitif bence hamilesin
2 gün bekleyeyim diyorumTestini yarın tekrarla yada elinde varsa şimdi ona göre anlayabilirsin
Sen bilirsin ama erken öğrenmen senin için daha iyi ben tekrar hamile kaldım ama düşük oldu yine2 gün bekleyeyim diyorum
Yia hayırlısıyla gelsin ozaman minik bebeğin çok teşekkür ederim tedirginim açıkçası ilk gebeligim düşük ile sonuçlandı ve 2 ay sonra gebe olmak sağlıklımıdırHayirli olsun. Bende geçen sene mayis ayı düşük yaptim. Temmuzda hamileligimi ögrendim. Doguma az kaldı. Saglikla kucagina al![]()
Benimde daha önce çok kaybim oldu. Doktorlar beklemek daha iyi diyorlar ama. Doktor kontrollerine iyi gidildiginde bir sakınca olacagini sanmiyorum. Mesela ben bu gune kadar 5 kere hastaneye girdim çıktîm aslinda çokta buyuk sebepler olmasa bile tedbir amaçli. Doktorum testi gorur gormez gel dedi. Takip ediyor. Masraftan kaçmayin doktorunuz ne diyorsa onu yapin. Saglikla Alin kucaginizaYia hayırlısıyla gelsin ozaman minik bebeğin çok teşekkür ederim tedirginim açıkçası ilk gebeligim düşük ile sonuçlandı ve 2 ay sonra gebe olmak sağlıklımıdır
Çok teşekkürler özele mi gidiyorsunuz acabaBenimde daha önce çok kaybim oldu. Doktorlar beklemek daha iyi diyorlar ama. Doktor kontrollerine iyi gidildiginde bir sakınca olacagini sanmiyorum. Mesela ben bu gune kadar 5 kere hastaneye girdim çıktîm aslinda çokta buyuk sebepler olmasa bile tedbir amaçli. Doktorum testi gorur gormez gel dedi. Takip ediyor. Masraftan kaçmayin doktorunuz ne diyorsa onu yapin. Saglikla Alin kucaginiza
Ben Türkmenistan da yaşiyorum. Hayir özel degil devlet hastanesi.Çok teşekkürler özele mi gidiyorsunuz acaba
İnşallah Rabbım hakkınızda hayırlı olanı nasip etsinBen Türkmenistan da yaşiyorum. Hayir özel degil devlet hastanesi.
ama Doktor yakınımız 32+1 :) az kaldı
Çok beklemiştim. Insallah bunca sabıra degecek güzel evlat olur![]()