Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Endokronoloji bölümüyle görüştün mü? Belki hormonlarında bişey vardır. Ben de 2-3 ay diyetle uğraştım. 80 kg falandım. Ayda 1 kilo ya veriyordum ya veremiyordum. Ki spor diyet çok iyi devam ediyordum. B12 vit ve bazı değerlerim düşük çıktı. Metabolizmam çok yavaş çalışıyormuş. Şu an tedavi oluyorum. 62 kiloya düştüm 3 -4 aydaTesekkur ederim . boy 174 kilo 85-86
65-70 olsam cok iyi olacak ama kilo verecek herseyi denedim olmuyo
Önünde bi nişanının olması seni kamçılamak adına güzel aslında. Ama 2 aylık olarak düşünme. Sen istesen ayda 10 kg da verebilirsin ama kasların erir. 10 kg vermiş gibi durmazsın. Allah korusun sağlığından bile olabilirsin. Ayda 4 kilo ideal. eğer günde 1 saatini spora ayırırsan daha fazla vermiş gibi durursun. Acele etmemekte fayda var. bu iş sabır işi. Nişanına kadar 8 kg verirsen 72 kg olursun ki boyun uzun kaldırır 72 kiloyu benceSuan kendi diyetisyenimden aldigim diyetle ayda 4 kilo verebiliyorum onun disindaki caylar yontemler ise yaramiyor. Ve ayda 4 kilo benim icin yeterli degil. Ne yapacagmi bilmiyorum