- Konu Sahibi minikkedipeeb
Merhaba kızlar.Ben de kilosunda şikayetçi olanlardandım.Daha doğrusu göbeğimden. Sanki aldığım bütün kilolar göbeğimde birikiyor
Ne giysem göbeğim hemen pörtlüyordu. Biraz arkadaşlarımın da etkisiyle ( yok göbeğimi mıncırmalar yok göbeğime isim vermeler filan
) Haziran'da burada küçük bir spor salonu var oraya yazıldım.3 günde bir gittim.Ve sadece yürüdüm.400 kalori yakıyordum günde.Ramazandan önce haftada 3 gün yüzmeye de gidiyordum.Ama bu ay gitmedim hiç. Belli bir diyete girmedim.Sadece abur cuburdan uzak durdum.Cips,mısır ve patates kızartması sevdalısı biri olarak bunlardan uzak durmam bile bir basarıydı benim icin
Başta 70 kiloydum şu an 60-59 arası. Çok büyük bir değişim değil belki ama o göbeğin gitmesi benim için paha biçilemez bir şey
Kızlar bu sırada çok fotoğraf çekilen biri olmadığım için bulabildiğim fotoğraflarımı koyuyorum.
Burada 70 kiloyum göbeğim elbiselerin içinde pörtlüyor
Eki Görüntüle 767308
Kızlar bir gün arkadaşla havuza gitmiştik.O gün çekildiğim fotoyu kırpıp koyuruyorum
Burada 62 kiloyum
Ve artık 59 kiloyum (maalesef elimde sadece bu foto var
)
Kızlar dayımın düğünü bayramda.Elbisemi özellikle 1 beden küçük almıştım. Hedefim düğüne kadar göbeğimdem kurtlumaktı
Başardım da
Elbisemi de çekip atıyorum şimdi 

Burada 70 kiloyum göbeğim elbiselerin içinde pörtlüyor

Kızlar bir gün arkadaşla havuza gitmiştik.O gün çekildiğim fotoyu kırpıp koyuruyorum

Ve artık 59 kiloyum (maalesef elimde sadece bu foto var

Kızlar dayımın düğünü bayramda.Elbisemi özellikle 1 beden küçük almıştım. Hedefim düğüne kadar göbeğimdem kurtlumaktı

Eklentiler
Son düzenleme: