2 Ayda 10 Kilo(Fotoğraflı)

minikkedipeeb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
31
0
96
Diğer
Merhaba kızlar.Ben de kilosunda şikayetçi olanlardandım.Daha doğrusu göbeğimden. Sanki aldığım bütün kilolar göbeğimde birikiyor :1: Ne giysem göbeğim hemen pörtlüyordu. Biraz arkadaşlarımın da etkisiyle ( yok göbeğimi mıncırmalar yok göbeğime isim vermeler filan :1: ) Haziran'da burada küçük bir spor salonu var oraya yazıldım.3 günde bir gittim.Ve sadece yürüdüm.400 kalori yakıyordum günde.Ramazandan önce haftada 3 gün yüzmeye de gidiyordum.Ama bu ay gitmedim hiç. Belli bir diyete girmedim.Sadece abur cuburdan uzak durdum.Cips,mısır ve patates kızartması sevdalısı biri olarak bunlardan uzak durmam bile bir basarıydı benim icin :1: Başta 70 kiloydum şu an 60-59 arası. Çok büyük bir değişim değil belki ama o göbeğin gitmesi benim için paha biçilemez bir şey :16: Kızlar bu sırada çok fotoğraf çekilen biri olmadığım için bulabildiğim fotoğraflarımı koyuyorum.

Burada 70 kiloyum göbeğim elbiselerin içinde pörtlüyor :( Eki Görüntüle 767308 $2. halim.webp $3. halim.webp

Kızlar bir gün arkadaşla havuza gitmiştik.O gün çekildiğim fotoyu kırpıp koyuruyorum :9: Burada 62 kiloyum $iyi 1.webp

Ve artık 59 kiloyum (maalesef elimde sadece bu foto var :1: ) $iyi 2.webp

Kızlar dayımın düğünü bayramda.Elbisemi özellikle 1 beden küçük almıştım. Hedefim düğüne kadar göbeğimdem kurtlumaktı :1: Başardım da :16: Elbisemi de çekip atıyorum şimdi :9:
$iyi 3.webp

Eklentiler

• $ilk.webp
    $ilk.webp
    11 KB · Görüntüleme: 1.687
  • $3. halim.webp
    $3. halim.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 1.850
Son düzenleme:
tebrik ediyorum değişim bariz şekilde görülüyor

darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına inşallah

tebrikler canım
darısı bize inş. aynı problem bndede var göbek böbek:52:
ben 65 kilodayım ama rahatsız oluyorum inanın o göbekten nasıl verecem bilmiyorum
çok fazla büyük değil aba göbekli olduğumu ortaya koyuyor hemen:17:
iş yerindede sürekli maa başındayım napcam bilmiyorum:14:

tebrik ediyorum değişim bariz şekilde görülüyor

darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına inşallah

Teşekkür ederim :16: Evet inşallah herkes istediği kiloyu verir :)

tebrikler........................

Teşekkürler :16:

tebrikler canım
darısı bize inş. aynı problem bndede var göbek böbek:52:
ben 65 kilodayım ama rahatsız oluyorum inanın o göbekten nasıl verecem bilmiyorum
çok fazla büyük değil aba göbekli olduğumu ortaya koyuyor hemen:17:
iş yerindede sürekli maa başındayım napcam bilmiyorum:14:

Evet anlayabiliyorum az da olsa insanı rahatsız ediyor. En büyük etkeni de hareketsiz hayat :50: İşten kaçta çıkıyorsunuz eğer bir spor salonuna gidecek pek vaktiniz kalmıyorsa evde pilates yapabilirsiniz. İşe yarayacağını düşünüyorum. Umarım siz de istediğiniz görüntüye kavuşursunuz :16:

Tebrikler:46: benim de hedefim 10 kilo .2 hafta once basladim 3 kilo verdim artik yavas yavas kilo veririm :14:

Evet anlayabiliyorum az da olsa insanı rahatsız ediyor. En büyük etkeni de hareketsiz hayat :50: İşten kaçta çıkıyorsunuz eğer bir spor salonuna gidecek pek vaktiniz kalmıyorsa evde pilates yapabilirsiniz. İşe yarayacağını düşünüyorum. Umarım siz de istediğiniz görüntüye kavuşursunuz :16:[/QUOTE]

aahhh canım keşke zamanım olsa 6 7 yi buluyor iş çıkışım eve ölü gibi gidiyorum bu yüzden çok sıkıntılıyım işde. kendimi zor atıyorum eve = (

Evet anlayabiliyorum az da olsa insanı rahatsız ediyor. En büyük etkeni de hareketsiz hayat :50: İşten kaçta çıkıyorsunuz eğer bir spor salonuna gidecek pek vaktiniz kalmıyorsa evde pilates yapabilirsiniz. İşe yarayacağını düşünüyorum. Umarım siz de istediğiniz görüntüye kavuşursunuz :16:

aahhh canım keşke zamanım olsa 6 7 yi buluyor iş çıkışım eve ölü gibi gidiyorum bu yüzden çok sıkıntılıyım işde. kendimi zor atıyorum eve = ([/QUOTE]
haklısınız işiniz zor :31: ama evde de birşeyler yapabilirsiniz mekik çekin bir pilates topu alın internette pilatesin nasıl yapılacağıyla ilgi bir sürü video var videolar eşliğinde deneyebilirsiniz.Haftada üç dört gün yapsanız yeterli :34:

tebrik ederim. benim de derdim seninle aynı. o göbek beni deli ediyor. boyum 174 ve 68 kiloyum öyle aman aman kilolu görünmüyorum ama bir kıyafeti giyerken ay göbeğim pörtledi mi diye düşünmek istemiyorum. 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum 6 kilo verdim ama hareket sıfır. umarım senin gibi spora başlayabilirim, ramazanın bitmesini bekliyorum. bu arada 2. fotoda gördüğümden soruyorum sınıf öğretmeni misin? :)

tebrik ederim. benim de derdim seninle aynı. o göbek beni deli ediyor. boyum 174 ve 68 kiloyum öyle aman aman kilolu görünmüyorum ama bir kıyafeti giyerken ay göbeğim pörtledi mi diye düşünmek istemiyorum. 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum 6 kilo verdim ama hareket sıfır. umarım senin gibi spora başlayabilirim, ramazanın bitmesini bekliyorum. bu arada 2. fotoda gördüğümden soruyorum sınıf öğretmeni misin? :)
Teşekkür ederim :16: Vücudunuzun sıkı olmamasıyla da alakalı olabilir.Spor hocam tavsiye etmişti her gün mekik çek diye.20 ile başlasak günde 50ye çıkarırız.Daha başlayamadım ben ama bugün başlamayı düşünüyorum. Gerçekten faydalı bir yöntem olabilir :13: Yok öğretmen değil lise son öğrencisiyim. Okulum Anadolu Öğretmen olduğu için staja gitmiştik :)

:nazar: harika olmuşsunuz tebrik ederim
kısa sürede spor ve yürüyüşün faydasını görmüşsünüz

Teşekkür ederim :16: Vücudunuzun sıkı olmamasıyla da alakalı olabilir.Spor hocam tavsiye etmişti her gün mekik çek diye.20 ile başlasak günde 50ye çıkarırız.Daha başlayamadım ben ama bugün başlamayı düşünüyorum. Gerçekten faydalı bir yöntem olabilir :13: Yok öğretmen değil lise son öğrencisiyim. Okulum Anadolu Öğretmen olduğu için staja gitmiştik :)

20 mekik bile olsa bugün yaptıklarımız gelecek için kârımız. hırs yaptım 2 gündür ufak ufak çalışmalara başladım.
ben de bu sene staja başlıcam mini mini birlerle :)

20 mekik bile olsa bugün yaptıklarımız gelecek için kârımız. hırs yaptım 2 gündür ufak ufak çalışmalara başladım.
ben de bu sene staja başlıcam mini mini birlerle :)

Şimdi ufak ufak başlasak sonra arttırırız zaten ve mutlaka faydasını görürüz :34:
Bizim okulu zorunlu olarak staja götürüyorlar ama gerçekten öğretmen olmak isteyenler az çoğumuz puan için geldik bu okula :31: Tahminimce siz üniversitede öğretmenlik okuyorsunuz ama :9:

Şimdi ufak ufak başlasak sonra arttırırız zaten ve mutlaka faydasını görürüz :34:
Bizim okulu zorunlu olarak staja götürüyorlar ama gerçekten öğretmen olmak isteyenler az çoğumuz puan için geldik bu okula :31: Tahminimce siz üniversitede öğretmenlik okuyorsunuz ama :9:

ah evet ama pişman sayılırım, son zamanlarda harcanır oldu sınıf öğretmenliği. umarım güzel tercihler yaparsınız :31:

ah evet ama pişman sayılırım, son zamanlarda harcanır oldu sınıf öğretmenliği. umarım güzel tercihler yaparsınız :31:
Evet haklısınız.Ek puan açısından çok şanslıyız biz ama şu kpss ve atanamama korkusu yüzünden öğretmenliğe pek olumlu bakamıyorum :43: Sınava bu sene girecem ben umarım herşey iyi gider ya :43:

Back
X