2 ayda 10 kilo vereceğimm:)) desteklirinizi bekliyorum ..

inşallah hızla verirsin arkadaşım :) kilo vermek isteyen herkes en yakın arkadaşım:)
50 günde 10 kilo vererek ve kas kaybetmeyerek ben bu işi yaptım. hemde normal yediğimin 3 katı kalori alrak becerdim bu işi:)
sende yaparsın..
şimdiden bikini bakmaya başla:)
edit: 74den 64e düştüm 48 günde... boyum 1,68

ma$allah, nasil verdin 10 kiloyu yaa benim 3 ayim var 10 kilo vermek için :'''((

ahh bu cümlen beni mahfetti "ben eski ben degilim" herzaman kendime bunu derim, bu arada bende 162 boyunda ve 68-69 kilodayim benim hedefim 3 ayda 10 kilo ama bogazimi tutamiyorumm:43::43:

ma$allah vallahi tebrik ederim, ne kadar azmetmi$sin, bende tatliya çok ama çok dü$kün£üm benim için $eker demek su demek, hava demek, nefes demek, vee KILO demek malesef, tutamiyorum kendimi
sporda yapmiuyorum artik, zaten kendimi herzaman yorgun hissediyorum bu yil nedense...

bu egzersizi anlamadim, merak ettim tekrar anlatirmisin, tek ellemi masaya tutunuyorsun? detayli anlatirsan sevinirim, çünkü benimde kalça ve popo sorunum var:47:

Canım benim anlatayım sende yapp bak kalıyomu o popişten eserr:)) canım şimdi en güzeli percerenin önüne geç yada diyorumya herhangi tutunabileceğin bir şeyin ve dimdik dur sonra tutun oraya ve bacağını yana doğru aç bu arada belinle kalçan arasında kalan o basen bölgesinin gerildiğini hisset bıra aç kapa aç kapa böyle dayanabildiğin kadar yap ideali 20 kez yapmak sonra diğer bacağa geç onunla aynı işlemi yap çok kolayy:))bideee tatlı yeme amannn unut hepsinin tadını biliyorsun hepsinden istediğin kadar yedin ama şimdi rejimdesin ve canın istemiyor böyle düşünn emi kuşumm olacakk :)))

kızlar bayadır giremedim netim sorunluydu nasıl keyiflerr hiç girmemişsiniz benim günlüğe aşk olsunn hani benimle kilo verenler bu arada 1 hafta oldu bugün tartıldım 2 kilo eksik 66 :))) çok şaşırdım aslında regl imede az var ama anlamadım bakalım hayırlısı gidiyomu yoksaa :))ayyy çok mutluyummm
ben girerim arasıra sizde yazın canlarım yokmu veren daha:(((

bence verirsin bir ayda 8-10 kilo veriyor millet .sen 5 kilo vericeksin ayda .iki ayda hedefine ulaşırsın sıkı çalışırsan tabi.diyetine kaçamaksız devam etmen gerek ama .

Canım benim anlatayım sende yapp bak kalıyomu o popişten eserr:)) canım şimdi en güzeli percerenin önüne geç yada diyorumya herhangi tutunabileceğin bir şeyin ve dimdik dur sonra tutun oraya ve bacağını yana doğru aç bu arada belinle kalçan arasında kalan o basen bölgesinin gerildiğini hisset bıra aç kapa aç kapa böyle dayanabildiğin kadar yap ideali 20 kez yapmak sonra diğer bacağa geç onunla aynı işlemi yap çok kolayy:))bideee tatlı yeme amannn unut hepsinin tadını biliyorsun hepsinden istediğin kadar yedin ama şimdi rejimdesin ve canın istemiyor böyle düşünn emi kuşumm olacakk :)))

çok te$ekkür ederim canim $imdi anladim, off yemin ederim $u popoya heveslenleri anlamiyorum ya hiçbir kiyafet yaki$miyor, pantolon aliyorum bacaklar bol bel bol ama popo kismi neredeyse patlayacak o kadar büyük yani üstelikte basenlerim geni$ degil, arkama sanki basket bol topu koymu$ gibi duruyor, bu egzerizle in$allah giderdee, bogazima hakim olamiyorum :(( tatli bagimlisiyim yemeden duramiyorum yada iki gün dayanip misafir gelince bozuyorum misafirimizde çok geliyor sagolsunlar ama rejimimi mahfediyorlar

kızlar bayadır giremedim netim sorunluydu nasıl keyiflerr hiç girmemişsiniz benim günlüğe aşk olsunn hani benimle kilo verenler bu arada 1 hafta oldu bugün tartıldım 2 kilo eksik 66 :))) çok şaşırdım aslında regl imede az var ama anlamadım bakalım hayırlısı gidiyomu yoksaa :))ayyy çok mutluyummm
ben girerim arasıra sizde yazın canlarım yokmu veren daha:(((

ma$allah canim inan ben 68 kiloydum 69 oldum ya $imdi, umudumu kesmek üzereyim :5::5:

bence verirsin bir ayda 8-10 kilo veriyor millet .sen 5 kilo vericeksin ayda .iki ayda hedefine ulaşırsın sıkı çalışırsan tabi.diyetine kaçamaksız devam etmen gerek ama .

banada mantikli geliyor arkada$larim 2 ayda 12 kilo verdiler ben yerimde sayiyorum ama $u lanet olasi i$tahima hakim olamiyorm elimden geleni yapiyorum hatta kafaya 1 litre suyu dikiyorum yok ama yine açim yine aç üstelikte hep tatliya açim zatende tiroidimde ufak sorunlardan dolayi ne yesem yariyor birde tatli yedigimde normal bir insandan daha fazla aliyorum
tüyolarin varmi peki? nasil kendimi kontrol edebilirim? aslinda o kadar çok istiyorumki 3 ayda 10 kilo vermeyi ama i$te...aynalara bakmiyorum fotograf çekilince sadece yüzümü çekmelerini istiyorum, kiyafet almiyorum....yinede kilo vermiyorum

banada mantikli geliyor arkada$larim 2 ayda 12 kilo verdiler ben yerimde sayiyorum ama $u lanet olasi i$tahima hakim olamiyorm elimden geleni yapiyorum hatta kafaya 1 litre suyu dikiyorum yok ama yine açim yine aç üstelikte hep tatliya açim zatende tiroidimde ufak sorunlardan dolayi ne yesem yariyor birde tatli yedigimde normal bir insandan daha fazla aliyorum
tüyolarin varmi peki? nasil kendimi kontrol edebilirim? aslinda o kadar çok istiyorumki 3 ayda 10 kilo vermeyi ama i$te...aynalara bakmiyorum fotograf çekilince sadece yüzümü çekmelerini istiyorum, kiyafet almiyorum....yinede kilo vermiyorum

önce kendine bir program yap sabah şunu yiyecem bunu yiyecem diye .her öğünde bir dilim kepek ekmeği ye .arada diyet ürünler atıştır fazla değil ama öle az .spora başla hareket çok önemli en azından yürüyüş yap .iyi gelicektir kesnlikle .3 ayda 10 kilo rahat verirsin bende gaza geldim 3 kilo fazlam var onu vericeğim inşş...

önce kendine bir program yap sabah şunu yiyecem bunu yiyecem diye .her öğünde bir dilim kepek ekmeği ye .arada diyet ürünler atıştır fazla değil ama öle az .spora başla hareket çok önemli en azından yürüyüş yap .iyi gelicektir kesnlikle .3 ayda 10 kilo rahat verirsin bende gaza geldim 3 kilo fazlam var onu vericeğim inşş...

ekmekle hiç aram yok hiç ayda 2-3 dilim anca yerim zaten, liste yapmayi hiç denemedim denemem lazim çok te$ekkür ederim yarin in$allah yapacagim :)
ben zaten çok hareketliyim ailemle ya$iyorum hafta içi okula git gel 40dk bazen 2 kere gidip geliyorum yani 1 saat 20 dk yürümü$ oluyorum, evimiz dubleks ve günde en az 10 kere inip çikiyorum, haftada bir kaç kez 100-150 ip atliyorum, hafta sonu cumartesi ko$u$turmali bir i$te çali$iyorum 7 saat neredeyse hiç oturmadan, pazar günü ise evin i$lerinin büyük bir kismini ben yapiyorum, bu yüzden ek spor yapmaya açikcasi enerji bulamiyorum zaten az çok hiperaktifim öyle saatlerce oturamam :)

beni çok motive ettin, çünkü herkes bende umudunu kesmi$ gibi geliyor bana, annem büyükl beden kiyafetler göstermeye ba$ladi, sonra morelimi istemeden bozdu az önce, bana dediki "ben senin kadar yesem 30 kilo olurdum " $akasina söyledi ama artik bu tarz yorumlar zoruma gitmeye ba$ladi, normal bir insanin yaptiginin iki katini yapmaliyim kilo vermek için, ama artik kararim kesin, in$allah bu sefer olacak ne olur bana hep destek olun :38::38::38::38:

senin boyun ve kilon kaç?
benim boy 162 kilo 69

Ben de o hapı almayı düşünüyorum. Fiyatı pahalı geldi boşa gitsin istemedim ama sonuç almış çok kişi gördüm.
Bugün yarın sipariş verip ben de tatile incecik gitmek istiyorummmm :)

inşallah hızla verirsin arkadaşım :) kilo vermek isteyen herkes en yakın arkadaşım:)
50 günde 10 kilo vererek ve kas kaybetmeyerek ben bu işi yaptım. hemde normal yediğimin 3 katı kalori alrak becerdim bu işi:)
sende yaparsın..
şimdiden bikini bakmaya başla:)
edit: 74den 64e düştüm 48 günde... boyum 1,68

bunu nasıl başardın anlatırmısın canım

Back
X