2 ayda 10 kilo vereceğimm:)) desteklirinizi bekliyorum ..

canımm benimm ..ahh ahh nerden bildin eşim askerr ve 2 yıldır dağ başındayımm ve 2 yılda aldım bu kiloları yalnızlık sıkıntı derken yiyecekleremi sarıyo insan ne ..böyle böyle aldım iştee bu aralar kendime bakmak bile istemiyorumm inşallah veririm ..yoğurt benmide çok sevdiğim bişey bundan sonra bol bol yicem ..

dağ başları üç yıl benden soruldu ama ben lojmanda oturdum
komşular pastalar gelsin kutlamalar gitsin eğlenceler derken kendinle kaldığın zaman insanın kafasına dank ediyor:ssz:

hayattaki bütün fazlalıklar:28:

ah canım yaa :29: üzüldüm yalnız olmana... ama merak etme ben sana elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. yeter ki boş bırakma burayı:72:

ya canım valla 25 kilo verdim demek çok kolay:1: dilime kolay yani.
ben önce 22 kilo verdim. sonra spor ve diyeti bırakmak zorunda kaldım. 1.5 ay kadar hiç kilo vermedim, almadım da...
son zamanlarda yeniden başladım ve 3 kilo daha gitti...

ben spora borçluyum bunu. deli gibi spor yaptım ben.
şimdi azalttım. haftada 3-4 kez yapıyorum. çünkü artık aşırı derece fazlam yok.

nasıl mı dayandım... ah ah... ağladım zırladım.
tatlıya çok düşkünüm. canım tatlı istiyor diye ağladığımı bilirim. ama yemedim!!!!!!:1::72:
beni gücendiren, şişmanım diye adamdan saymayan, beni beğenmeyen erkeklere inat dayandım hep.
her gece zayıfladığımı düşünerek ve o günlerin hayaliyle uyuyodum.
şimdi 64 kiloyum... o kadar mutluyum ki... herkes tamam artık verme diyor ama ben durmuyorum.
yola çıkarken 55 olcam demiştim, olucam da :24::24:

ne kadar güzel konuşuyorsun canım seni çokk sevdim beni boş bırakma emi:))ben hergün gireceğim buraya ve şu erkeklere inat lafını da çok beğendim erkeklerden bin kat daha azimliyiz biz kadınlarr bende inat edeceğim ama sokaktaki sıska salak kızlara inat (tatlı şirin olanlarına lafım yokk)veee vereceğim 10 kilo versem yeterr gerisi gelir mutlu olup motive olunca olur dimi..

dağ başları üç yıl benden soruldu ama ben lojmanda oturdum
komşular pastalar gelsin kutlamalar gitsin eğlenceler derken kendinle kaldığın zaman insanın kafasına dank ediyor:ssz:

hayattaki bütün fazlalıklar:28:
evet canım ne kötü herkes bu dağ başlarını çekemezz ..ama ben etrafımda birileri olunca yemiyorum o kadar unutuyorum sanki yemeyi ama ben yalnız kaldığında çok yiyen biriyimm öyle bir acıkıyorumki sanki krize giriyorum gibi birden kolay ulaşabileceğim şeylere sarıyorumm oda hoppp kilo oluveriyorr..:((

Merhaba :)

Boyumuz değil ama kilolarımız aynı :) Bende 68 kiloyum ve hedefim 55 kilo olmak. Bende daha önce denedim ancak fast fooddan uzak kalamadığım için versem bile sonradan geri aldım. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. İstiyorsan birbirimize destek olarak beraber yapabiliriz :) Umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın :)

Merhaba :)

Boyumuz değil ama kilolarımız aynı :) Bende 68 kiloyum ve hedefim 55 kilo olmak. Bende daha önce denedim ancak fast fooddan uzak kalamadığım için versem bile sonradan geri aldım. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. İstiyorsan birbirimize destek olarak beraber yapabiliriz :) Umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın :)
inşallah boyun benden daha uzundur canım:))uzun olmak herzaman avantaj ..tabiki vereceğiz neden vermeyelimm ben inanıyorum 2 ayda vereceğim 10 kilo ..biraz diyet hafifte egzersiz yapmak lazım ..yarım mekik diye bişey keşfettim bugün onu yaptımm:))hem okadar zor değil hemde acayup eritiyomuş karın bölgesini..şimdi biraz acıyo ama olsun alışınca acımaz:))
canım menülerimizi yazalım kontrolde tutalım birbirimizi:))

üff galiba ben bu diyet çizelgesini yapamıyorum kızlar söylenenleri yapıyorum ama olmuyo bir türlü:(((bi akıl verin banaa..

menümü yazayım barii:))
kahvaltı:
1 fincan yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
yarım haşlanmış patates
1salatalık 1domates 2dilim ince k.ekmek4zeytin.
azcık peynir

canlarım cicilerim ben çıkıyorumm ...kendi kendime yazdım da yazdım sayfayı
doldurdum nerdeyse
gelirseniz yorum yapın emi..
sizleri seviyorum öpüldünüzz.
kocamannn ...

Merhaba arkadaşım günlüğün hayırlı olsun..inşaallah hedefine ulaşırsın ..senin yazdıkların sanki aynı beni anlatıyor..bende asker eşiyim.köy lojmanında tek bayanım.kiloluyum sıkıntıdan yiyorum, devamlı eşofman giymekten aldığım kilonun farkına varmıyorum..kotlarıma zor sığarken artık yeter diyorum ama nafile...yaz gelecekte tşörtlerden yağlarım fışkıracak diye deli oluyorum..ama bir çabamda yok..yeni ameliyat oldum egzersiz yapamam ama yürüyüş yapacağım eşimle..bende senden ilham alıp başlıyorum inşallah...sanada banada bol azim diliyorum..takipteyim seni...yorumlarım gelecek ...:)

inşallah boyun benden daha uzundur canım:))uzun olmak herzaman avantaj ..tabiki vereceğiz neden vermeyelimm ben inanıyorum 2 ayda vereceğim 10 kilo ..biraz diyet hafifte egzersiz yapmak lazım ..yarım mekik diye bişey keşfettim bugün onu yaptımm:))hem okadar zor değil hemde acayup eritiyomuş karın bölgesini..şimdi biraz acıyo ama olsun alışınca acımaz:))
canım menülerimizi yazalım kontrolde tutalım birbirimizi:))

Senden uzun dicemde görende birşey sanar. 1 63 mü 1 65 mi neydim 2 sene önce tartıldığımda. Uzamamışımdır herhalde :) Benim basen bölgem problemli. Bende onu vermeye uğraşıyorum :/

ayyyyyyi benim bugün misafirlerim vardı bir sürü mamalar yapmıştım onlarla oturunca dayanamadım yedim

nefsime hakim olamadım 3 gün sonra gün var arkadaşda hadi gelde yeme

haftayada günü ben alacam naapcam bilmem

Merhaba arkadaşım günlüğün hayırlı olsun..inşaallah hedefine ulaşırsın ..senin yazdıkların sanki aynı beni anlatıyor..bende asker eşiyim.köy lojmanında tek bayanım.kiloluyum sıkıntıdan yiyorum, devamlı eşofman giymekten aldığım kilonun farkına varmıyorum..kotlarıma zor sığarken artık yeter diyorum ama nafile...yaz gelecekte tşörtlerden yağlarım fışkıracak diye deli oluyorum..ama bir çabamda yok..yeni ameliyat oldum egzersiz yapamam ama yürüyüş yapacağım eşimle..bende senden ilham alıp başlıyorum inşallah...sanada banada bol azim diliyorum..takipteyim seni...yorumlarım gelecek ...:)

Canım benim senii çokk çok iyi anlıyorum ..böyle yerler insana kendini unutturuyor ..mesela ben evdeyken mutluyum ve evdeyken prensesim çünkü buradaki tek kadın benim ama dışarı çıkınca insanları görünce içim sıkılıyor ve aslında ne kadar kendimi ihmal ettiğimi farkediyorum kadınlara bakıyorum şıkır şıkır kendime bakıyorum gözlerimdeki ışık sönmüş ..ve kilo gerçekten büyük bir problem ..ama verince çok güzel olacak :))
canım öncelikle ameliyat olduğun için geçmiş olsun diyorum umarım geçip gitmiştir ..bu yüzden kendine uygun bir diyet düzenlemelisin mesela ne bileyim doktorun ye dediği yada yeme dediği özellikle gıdalar varmı önce onları belirlemek sonrası kolayy:)))akşam kocişle çok fazla yeme ..:)çok canın isterse mesela o gün sulu köfte yaparsın kocacığınada seninde burnuna kokarsa bir tanecik yiyiverr:)ama onun haricinde akşam salata ve yoğurt tavsiye ediyorum ben :))değişik türevlerini buldum sebze -yoğurt meyve-yoğurt kmbinasyonları anlatırım sanada;))kahvaltına dikkat et canım mesela asla aç kalma sabah protein almak maksatlı birde tok tutması açısından 1 haşlanmış yumurta benim değişmezim oldu sende dene derim onun haricinde ben sabahları maydonozda yiyorum hem cildin güzelleşir hemde iştah kapatıyo ..çoçuk yoksa büyük ihtimal geç kalkıyosundur ama erken kalkmak önemli bu diyet döneminde ..bol harekett herneyse birlikte zayıflayalım canım ..ben bugünki menümü yazim bi:))))

ayyyyyyi benim bugün misafirlerim vardı bir sürü mamalar yapmıştım onlarla oturunca dayanamadım yedim

nefsime hakim olamadım 3 gün sonra gün var arkadaşda hadi gelde yeme

haftayada günü ben alacam naapcam bilmem
sana kızdım şimdi canımmm yemeseydin keşkeeee ::((ama olsun misafirlerin geleceği gün ne yap biliyomusun sabahtan hiç yeme onlarla birlikte ye ama çok kaçırma ..sonra akşamda yeme :)))ben öyle yapıyorum hem içimde kalmıyo yaptıklarımın tadını bende çıkarıyorum hemde çok ihanet etmemiş oluyorum diyetimee:)))bu arada ben iyi gidiyorum canımm ..bugün 5. günüm tartılmadım daha 1 hafta olmaını bekliyorum bakalım geçsin 1 hafta tartılcam ama bi hafiflik var sanki üstümde b:)))ayyy verdimmiki çok merak ediyorum:)

Senden uzun dicemde görende birşey sanar. 1 63 mü 1 65 mi neydim 2 sene önce tartıldığımda. Uzamamışımdır herhalde :) Benim basen bölgem problemli. Bende onu vermeye uğraşıyorum :/

Anladım canım ama iyiymiş boyunn:))1-2 cm bile farkediyo kiloda biliyomusunn :((
basen bölgesi için bildiğim çok süper bir egzersiz var ben yemek yaparken bile yapabiliyorum bu hareketi şimdi tutunabilecegin bir yer bul bir masa olabilir yada tezgah vs.. vücudun dik konumda elini beline koyyyy bacağını kırmadan yana dooğru aç açabildiğin kadar ama çok zorlama bu arada basen kaslarını hisset 15-20 arasında aç -kapa sonra bacak değiştir aynını yap bunu 5 set yap 1 hafta sonra hareketi 100 e kadar bile yapabilirsin ve kasların nasıl çalıştığını göreceksin birde yarım mekik netten bi bak caınm hem çok kolay nemde çok faydalı:))

sabah:
1 kupa yeşil çay
minicik peynir
1 dilim k.ekmek
4 zeytin
salatalık-domates-maydonoz
1dilim salam

öğlen yoğurtlu meyve salatası(mmmm nefis oluyoo hemde doyurucu)

akşam yoğurtlu lifmix(aktarlarda satılıyo tahıl kabuklarından oluşan tarçınlı bişey hemde şekeri düzenliyo tavsiye ederim)

bu kadar ben bugün ara öğün yapmadım çünkü acıkmadım yada canım çok istemedi birde 2 lt su içtim şimdiye kadar 3.yüde doldurdum koydum dibime şimdi ama nasıl içcem bilmeyorim onun haricinde 2 kupa daha yeşil çay içtim sabahkiyle beraber 3 kupa ediyor ..
işte böyle tatlı kuşlarımm ben hergün giremiyorum bazen o yüzden zavallı günlüğüm ölüp gitmesin yazıverin arada :)))

:))) kızlar bugün bir film izledim çok güzeldi tavsiye ederim 3 idiot isminde bir film adı bir tuhaf ama konusu arkadaşlık o kadar mükemmel anlatılmışki bayıldımm:)

bende bu yola kısmen girmeye karar verdım:)

ama spor yaparak..bogazımdan kesmesem.zaten pek ıstahlı oldugum söylenemez..ama hep destek tam destek:D

teşekkür ederim randomlife inşallah vereceğim inat ettim ...bu sefer çok kilo aldım çünkü hayatımda hiç bu kiloda olmamıştım ben eski ben değilim dışarı çıkamicam yakında bir kahvaltıya çıkalım diyoruz ben giyinene kadar öğlen oluyo hiçbirşeim üstüme olmuyor çok can sıkıcı takip edersen sevinirimm ..sağol canımm:))

ahh bu cümlen beni mahfetti "ben eski ben degilim" herzaman kendime bunu derim, bu arada bende 162 boyunda ve 68-69 kilodayim benim hedefim 3 ayda 10 kilo ama bogazimi tutamiyorumm:43::43:

ah canım yaa :29: üzüldüm yalnız olmana... ama merak etme ben sana elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. yeter ki boş bırakma burayı:72:

ya canım valla 25 kilo verdim demek çok kolay:1: dilime kolay yani.
ben önce 22 kilo verdim. sonra spor ve diyeti bırakmak zorunda kaldım. 1.5 ay kadar hiç kilo vermedim, almadım da...
son zamanlarda yeniden başladım ve 3 kilo daha gitti...

ben spora borçluyum bunu. deli gibi spor yaptım ben.
şimdi azalttım. haftada 3-4 kez yapıyorum. çünkü artık aşırı derece fazlam yok.

nasıl mı dayandım... ah ah... ağladım zırladım.
tatlıya çok düşkünüm. canım tatlı istiyor diye ağladığımı bilirim. ama yemedim!!!!!!:1::72:
beni gücendiren, şişmanım diye adamdan saymayan, beni beğenmeyen erkeklere inat dayandım hep.
her gece zayıfladığımı düşünerek ve o günlerin hayaliyle uyuyodum.
şimdi 64 kiloyum... o kadar mutluyum ki... herkes tamam artık verme diyor ama ben durmuyorum.
yola çıkarken 55 olcam demiştim, olucam da :24::24:

ma$allah vallahi tebrik ederim, ne kadar azmetmi$sin, bende tatliya çok ama çok dü$kün£üm benim için $eker demek su demek, hava demek, nefes demek, vee KILO demek malesef, tutamiyorum kendimi
sporda yapmiuyorum artik, zaten kendimi herzaman yorgun hissediyorum bu yil nedense...

Anladım canım ama iyiymiş boyunn:))1-2 cm bile farkediyo kiloda biliyomusunn :((
basen bölgesi için bildiğim çok süper bir egzersiz var ben yemek yaparken bile yapabiliyorum bu hareketi şimdi tutunabilecegin bir yer bul bir masa olabilir yada tezgah vs.. vücudun dik konumda elini beline koyyyy bacağını kırmadan yana dooğru aç açabildiğin kadar ama çok zorlama bu arada basen kaslarını hisset 15-20 arasında aç -kapa sonra bacak değiştir aynını yap bunu 5 set yap 1 hafta sonra hareketi 100 e kadar bile yapabilirsin ve kasların nasıl çalıştığını göreceksin birde yarım mekik netten bi bak caınm hem çok kolay nemde çok faydalı:))

bu egzersizi anlamadim, merak ettim tekrar anlatirmisin, tek ellemi masaya tutunuyorsun? detayli anlatirsan sevinirim, çünkü benimde kalça ve popo sorunum var:47:

inşallah hızla verirsin arkadaşım :) kilo vermek isteyen herkes en yakın arkadaşım:)
50 günde 10 kilo vererek ve kas kaybetmeyerek ben bu işi yaptım. hemde normal yediğimin 3 katı kalori alrak becerdim bu işi:)
sende yaparsın..
şimdiden bikini bakmaya başla:)
edit: 74den 64e düştüm 48 günde... boyum 1,68

Son düzenleme:
Back
X