2 ayda 12 kilo

drasula

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
4
0
16
35
Ankara
herhangi bir diyet uygulamadım bilerek ve isteyerek.diyetisyenlede görüşmem olmadı.

internette araştırmalar yaptım ve en doğru besinleri seçerek göz kararı kafamda bir tablo oluşturdum .

EKMEK YAĞ TUZ ŞEKER bunları asla ama asla kullanmadım
evime misafir gelince onlara yaptığım kek tatlı sulu yemek fırında tavuklar ... vs bunların hiç birinden yemedim.misafirlerime sundum kendim yemedim.

misafirliğe gittiğimde önüme gelen hiç bir yemeği ağzıma götürmedim.aman ye bi kereden bişey olmaz diye çok diyenler oldu fakat asla yemedim irademe hakim oldum.

kahfaltıda göz kararı yetecek miktarda peynir ortalama 4-5 zeytin ve bolca domates salatalık tüketiyorum.

sabah 11 de ara öğün olarak iki yada 3 kayısı kurusu yada o an kayısı yoksa 1 elma yiyorum.

öğlen yemeği olarak herhangi bir sebzeyi yağsız tuzsuz kendi suyunda haşlayarak üzerine iki kaşık yoğurt döküp yiyiyorum

öğlen yemeğinin üzerinden ortalama 2 saat sonra tekrar bir iki kayısı yada elma yiyiyorum.

akşam yemeğimi 6 dan sonraya bırakmamaya özen gösteriyorum. akşam yemeği olarak tekrar herhangi bir sebzeyi kendi suyunda haşlayarak yoğurtla yiyiyorum.

karpuz ye dediler yemedim yumurta ye ne olacak dediler yemedim bunların kalori değerlerini hep inceledim ve tercih etmedim.patatesten bişey olmaz dediler halbuki patates insanın karnının acıkmasına neden oluyor şeker değerinden ötürü.

sebze ve sebze başka bir şey tavsiye etmiyorum.

günde 2 litre ye yakın su içmeye çalışıyorum

her akşam yarım saat tempolu yürüyüş ve yarım saat parklardaki spor aletlerinde çalışıyorum.

başlarda zor geliyordu ilk iki üç hafta fakat tartının üzerindeki azalmayı gördükçe insana bir istek geliyor azimle devam ediyorsunuz.

üç beyazdan yağdan şekerli meyvelerden şekerli içeceklerden uzak durup sebze ağırlıklı beslenince ve bol su içip sporuda yapınca verilemeyecek kilo yoktur diye düşünüyorum. son 5 yıldır çok çektim bu kilodan artık kendimden utanıyordum bu genç yaşımdan kendimden soğumuştum. ve nasılsa veremiyorum kilo diyerek daha bi iştahlı yemeye başlamıştım . ama can boğazdan geldiği gibi giderde diye düşündüm ve birde sanırım allah tarafından bir şey oldu ve bu iradeye hakim olabiliyorum.hedefim 60 kilo sanırım önümde 2 bilemediniz 3 ay var.

Son düzenleme:
Back