• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin ve erkek kardeşimin bana yasattiklari?

Allah aşkına siz neyi alttan almışsınız ben mi göremedim?

Kardeşinize o kadar düşmanlık besliyprsunuz ki sizin enerjinizi çocuk anlamış zaten.

O bir erkek kız kardeş gibi olamaz ki ne bekliyordunuz anneniz de ikinizin arasında kalmış yazık kadına ya bir tanesi de aklıbaşında değil

Belkide ailenizin suçudur ama kardeşinizi acayip kıskanıyorsunuz. Gider gitmez Çocuğunuzu da bahane ederek enerji emmeye başlamışsınız.

Sizde suçlusunuz hiç zeytin yağı gibi üste çıkmayın. Kardeşinizin yerinde olsam yüzünüze asla bakmam.

Onunda suçu var ama siz hiç abla gibi olmamışsınız.
Dogru siz biliyorsunuz öz gecmisimizi neticede hanimefendi. Ben masumum demiyorum ama misafir gidip sürekli ne yapyitsam ikisinde söylendi yukseldi canım sıkıldı he bagirdim dedi ertesi gün devam etti. Herseyi saydi ben aynı şekilde karşılık vermedim bile. 2-3 laf dediyse 1 dedim. Uzattifa uzadı baktı annemde bisey demiyor devam ettire etti kovmaktan beter oldum el kadar bebegimle.

Kardeşimin hiç biseyini asla kıskanmadım maddi manevi herzaman yaninda oldum. Tasindi maddi destekte bulundum yillardir yapiyordum zaten. Çok özel bi sirrini aylar önce bana anlattı guvenip anneme anlatmadigi. Zaten çok üzgün ve şaşkınım

Dogru siz biliyorsunuz öz gecmisimizi neticede hanimefendi. Ben masumum demiyorum ama misafir gidip sürekli ne yapyitsam ikisinde söylendi yukseldi canım sıkıldı he bagirdim dedi ertesi gün devam etti. Herseyi saydi ben aynı şekilde karşılık vermedim bile. 2-3 laf dediyse 1 dedim. Uzattifa uzadı baktı annemde bisey demiyor devam ettire etti kovmaktan beter oldum el kadar bebegimle.
Neyse siz böyle devam edin. Siniriniz geçtiğinde şapkanızı önünüze koyun kendi hatalarınızı da görün.

Deger görmediğimi hissettiğim bir yerde durmam.Vaatlerle, beklentilerle cikilan yolda zarar görmüşsün.Sakinlestikten sonra ailenle ilgili seyleri daha gercekci bir zemine oturt.Anne olduktan sonra annenle iliskin daha mi cok canini yakti acaba?
Bebisine saril benim icin de saril bir kahve ic.Bu sorunu hemen su anda cozmek sonuca varmak zorunda degilsin.Kendine zaman tani.

Deger görmediğimi hissettiğim bir yerde durmam.Vaatlerle, beklentilerle cikilan yolda zarar görmüşsün.Sakinlestikten sonra ailenle ilgili seyleri daha gercekci bir zemine oturt.Anne olduktan sonra annenle iliskin daha mi cok canini yakti acaba?
Bebisine saril benim icin de saril bir kahve ic.Bu sorunu hemen su anda cozmek sonuca varmak zorunda degilsin.Kendine zaman tani.
Yani tamam herseyi geçtim ama ben hala emziren bu insanim evet biraz daha alinganim ama kardesimin evine ilk defa gittim yabancı yer. Hergun bizlede takilmadi. Oraya gitmeden dedim ikisinefe hani akşamları bebek uyurken çık gürültü yapmalayalim diye bisey olmaz hallederiz dediler. Herkesin yorgunluk vsde üstünde vardı ama ikiside hep beni böyle manyak ruh sagligi bozuk damgasi vurdular yıllardır . O kardesle asla konusmam tek kardeş ztn hiç bi yararini görmedim yillardit. Annemde benimle gelmedi tepki kiymadi üzerime yurudu ustune 32 yasinda kufurnu duydum eliyle Tokat gösterdi yok yoluma devam edecem ediyorum. Daha bi kaç gun önce kızımın 1 yaş doğum gunu için şunu düşünüyorum diye hediyesini gösterdi. Tm eyvallah maddi manevi oldu yanimda hakkini ödeyemem ama o kardeş kallesin etkisunde çok kaliyor. Yıllardır diyorum manoule oldugnu anlatamıyorum. Ustune benle annemin iliskiside o yüzünden bozuluyor. İkisi yapidkan ikiz gibi biriyle tartışırken öbürü hemen araya giriyo. Artık bende biktim isyan ediyorum olaylar beni okadar uzdiki. Sabahı zor ettim kaldığım apart otelde korktum dışarıdan sesler gelince iki saat uyumus uyumamosimdir

Son düzenleme:
Yani tamam herseyi geçtim ama ben hala emziren bu insanim evet biraz daha alinganim ama kardesimin evine ilk defa gittim yabancı yer. Hergun bizlede takilmadi. Oraya gitmeden dedim ikisinefe hani akşamları bebek uyurken çık gürültü yapmalayalim diye bisey olmaz hallederiz dediler. Herkesin yorgunluk vsde üstünde vardı ama ikiside hep beni böyle manyak ruh sagligi bozuk damgasi vurdular yıllardır . O kardesle asla konusmam tek kardeş ztn hiç bi yararini görmedim yillardit. Annemde benimle gelmedi tepki kiymadi üzerime yurudu ustune 32 yasinda kufurnu duydum eliyle Tokat gösterdi yok yoluma devam efucrm.
Yasadiklarin cok agir seyler.Anladigim kadariyla iliskiniz senin fedakarliklarin ya da suclanarak susturulman sonucu bu yillara gelmis.Zaten bebege davranisindan kardeşinin normal olmadigi sonucuna variyorum.sen alinganlik yaptin da bebek ne yapti bunu yasamak icin.Onlarin tarzi bu bence.Bitmesi gerekiyorsa biter zaten.Sen bunlari yasamak istemiyorum dedigin icin bitecekse de bitsin..

Yasadiklarin cok agir seyler.Anladigim kadariyla iliskiniz senin fedakarliklarin ya da suclanarak susturulman sonucu bu yillara gelmis.Zaten bebege davranisindan kardeşinin normal olmadigi sonucuna variyorum.sen alinganlik yaptin da bebek ne yapti bunu yasamak icin.Onlarin tarzi bu bence.Bitmesi gerekiyorsa biter zaten.Sen bunlari yasamak istemiyorum dedigin icin bitecekse de bitsin..
Aynen öyle kizimin yaninda sinir krizi gecirdim allahtan utanin diye kaç kez uzuntuden peridan oldum aynı anda eşyalar toparladim bebeğim öyle bu annem aliyo bebeğin için kal diyor ztn bebeğim için gidiyorum dedim. 2 gun öncesinde basladiginda ben otele gifihim dedim anneme iki gun kaldı dedi kal fln zor kaldım hiç bisey yiyip içmek istemedim kardeşimde devam etti yok saymaya . Anneme çok kızdım sucladim yalnızken ama hic bisey farketmedi. Ben bu olaydan önce annemle sahil krnarinda aglarken bunun içinmi cagirdinmi beni diye ne sartlar altımda geldiğim en iyi sen biliyorsun diye sarılmadı bile bana köpek kafasi oksar gibi kafama dokundu ztn sevgisini göstermruen insan

Back
X