Dogru siz biliyorsunuz öz gecmisimizi neticede hanimefendi. Ben masumum demiyorum ama misafir gidip sürekli ne yapyitsam ikisinde söylendi yukseldi canım sıkıldı he bagirdim dedi ertesi gün devam etti. Herseyi saydi ben aynı şekilde karşılık vermedim bile. 2-3 laf dediyse 1 dedim. Uzattifa uzadı baktı annemde bisey demiyor devam ettire etti kovmaktan beter oldum el kadar bebegimle.Allah aşkına siz neyi alttan almışsınız ben mi göremedim?
Kardeşinize o kadar düşmanlık besliyprsunuz ki sizin enerjinizi çocuk anlamış zaten.
O bir erkek kız kardeş gibi olamaz ki ne bekliyordunuz anneniz de ikinizin arasında kalmış yazık kadına ya bir tanesi de aklıbaşında değil
Belkide ailenizin suçudur ama kardeşinizi acayip kıskanıyorsunuz. Gider gitmez Çocuğunuzu da bahane ederek enerji emmeye başlamışsınız.
Sizde suçlusunuz hiç zeytin yağı gibi üste çıkmayın. Kardeşinizin yerinde olsam yüzünüze asla bakmam.
Onunda suçu var ama siz hiç abla gibi olmamışsınız.
Kardeşimin hiç biseyini asla kıskanmadım maddi manevi herzaman yaninda oldum. Tasindi maddi destekte bulundum yillardir yapiyordum zaten. Çok özel bi sirrini aylar önce bana anlattı guvenip anneme anlatmadigi. Zaten çok üzgün ve şaşkınım