2 ayda 15 kilo ve?

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Selam kizlar. 2 ayda 15 kilo vermem lazim bu mumkun mu ? Mumkunse nasil bir Yol izlemeliyim ?

Ve benim istedigim bir vucut tipi var. Ince bacaklar ve kalkik bir popo sizce bunu 2 ayda elde etmem mumkun mu?

Selam kizlar. 2 ayda 15 kilo vermem lazim bu mumkun mu ? Mumkunse nasil bir Yol izlemeliyim ?

Ve benim istedigim bir vucut tipi var. Ince bacaklar ve kalkik bir popo sizce bunu 2 ayda elde etmem mumkun mu?

canm sana söyle söylym ben 1 ayda yaklask 9 10 kilo verdim ve evde tek basma yaptm bnu ama bu bünyeyede baglı tbki sıkı bi vcu istiyosan direk plates derim fitness deneme bile smdiden söylym braktgn anda tüm kaslar yaga dönsyo a ama evde nasl yaptn dersen sabah günde 1 dilim veya 2 dilim en fzla ekmek haslanms yumurta falan 6 da en son yiyodum ondan snra cok ackyodm geç yattgm icn elma bni cok tok tutar onları yiyodum 77 kilodan 67 ye düsmüstm acıkcası neler tok tutuyosa sni o seklde bi diyet yapmstm kendme bacaklarmn gidcgne inanmyodm ama gitti :)

• Beğen
Reactions: mbz
canm sana söyle söylym ben 1 ayda yaklask 9 10 kilo verdim ve evde tek basma yaptm bnu ama bu bünyeyede baglı tbki sıkı bi vcu istiyosan direk plates derim fitness deneme bile smdiden söylym braktgn anda tüm kaslar yaga dönsyo a ama evde nasl yaptn dersen sabah günde 1 dilim veya 2 dilim en fzla ekmek haslanms yumurta falan 6 da en son yiyodum ondan snra cok ackyodm geç yattgm icn elma bni cok tok tutar onları yiyodum 77 kilodan 67 ye düsmüstm acıkcası neler tok tutuyosa sni o seklde bi diyet yapmstm kendme bacaklarmn gidcgne inanmyodm ama gitti :)

Ne guzel :) benim listem gunde 3 öğün her besinden çok aZ yagsiz tuzsuz seklinde sizce nasil ?

Ne guzel :) benim listem gunde 3 öğün her besinden çok aZ yagsiz tuzsuz seklinde sizce nasil ?

bence gayet iyi :) ekmek duurumu flan nasl ne zmandr yapyosn canm ? bnde yaptgm zmanlar yag yok tuz yok peynrmi bile light alyodum ama benm ekmegi kesmem ck ise yaradı sanrm ve 6 da en son ymek :)

Evet verebilirsin ama kesinlikle 1000 kaloriden asagi inme diyetinde ve hep protein olsun her ögününde beyaz et,süt ürünleri yumurta gibi.. sebze meyve tabiki sart .. cok cabuk kilo verirsen vicudun sarkabilir ondan spor sart günde yarim saat..
bol sans :16:

Sabahları bir bardak kaynar suya bir limon sıkın. Özellikle kan yağları yüksek olanlara iyi gelir. Her gün bal şerbeti için, bir bardak kaynar suya bir çay kaşığı bal koyun, içine bir limon sıkın, için. Ya da yarım limon. 100 kiloluk adam bir limon sıksın, 50 kiloluk adam yarım limon.
HER GECE İÇİN AYDA 3-4 KİLO VERİN
Her gece yatmadan bir bardak kaynar suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyup içerseniz, yine bedenin bütün toksinlerinin atılmasına yardımcı olur. Bir ayda 3-4 kilo verdirir, toksinleri atar bedeninizden. Çok önemlidir, kan yağları ve kolesterolü düşürür. Zayıflamaya yardımcı olur.

Merhaba canım. Ben de bundan 2 sene önce 1400 kalorilik bir diyet ve sporla 2 ayda 12 kilo vermiştim. Azmedersen yaparsın :)

Tesekkur ederim canim diyetin icerigi nasildi? Ve sarkma yasadin mik?
Canım bildiğin klasik bi diyetti. Tam hatırlamıyorum ama 3 ana 3 ara öğün vardı.Günde en fazla 5 dilim kepekli ekmek yiyordum,aralarda meyve ya da süt vardı..Şuan ben 1000 kalorilik bi diyet yapıyorum,umarım yine zayıflayacağım :)

Canım bildiğin klasik bi diyetti. Tam hatırlamıyorum ama 3 ana 3 ara öğün vardı.Günde en fazla 5 dilim kepekli ekmek yiyordum,aralarda meyve ya da süt vardı..Şuan ben 1000 kalorilik bi diyet yapıyorum,umarım yine zayıflayacağım :)

Anladim cnm peki vucudunda sarkma oldu mu?

Anladim cnm peki vucudunda sarkma oldu mu?

Hayır canım kesinlikle olmadı.Çünkü spor da yaptım.Aksine çok sıkılaştı.Hatta sana bi tane before & after fotosu yükliyim :)

Eklentiler

• önce ve sonra...webp
    önce ve sonra...webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 319
Back
X