2 ayda 15 kilo vermeliyim acil kızlar

Çok teşekkür ederim spora nasıl odaklanıp motive olabilirim sizce ?
Spor şöyle yaptın mı sürekli yapasın gelir bıraktın mı hiç yapamıyorsun ben her gün düzenli yürüyüş yapar ve ekstra her gün ya ip atlar ya da Leslie yapardım 70 küsür kiloda 38 bedene sığıyorum sıkılaştığım için

Haklısınız çok teşekkür ederim spora çok üşeniyorum hamlık hissi beni ürkütüyo her şeye çok istekli başlıyorum ama devamı bi türlü gelmiyor napıcam bilmiyorum belki bi kaç ay sonra sözlenicem bu kilolarda hiç istemiyorum kendimi motive etmem lazım buraya yazınca iyi hissediyorum başkalarıyla fikir alışverişi yapınca siz sadece diyet ile mi verdiniz acaba ?
Ben 116 kiloyla ilk başladığımda önce sadece yürüyüş yaptım her gün sonra ise Leslie yapmaya başladım hala da haftanın 6 günü Leslie yapıyorum 3 günü de yürüyüş yapıyorum bazı günler de bölgesel bacak karın kol çalışıyorum hiç spor sevmeyen biri olarak Leslie tavsiye ederim bir tek onu sevdim hiç üşenmeden yaparım kilon çok değil öyle düşün canım ne kilolar gidiyor🤭beni görenler sen en fazla 75 kilosundur diyorlar spor sayesinde😅birden yüklenme yavaş yavaş arttır ki sıkılma

Spor şöyle yaptın mı sürekli yapasın gelir bıraktın mı hiç yapamıyorsun ben her gün düzenli yürüyüş yapar ve ekstra her gün ya ip atlar ya da Leslie yapardım 70 küsür kiloda 38 bedene sığıyorum sıkılaştığım için
Evet başlayınca devamlı yapmak istiyo insan gerçekten kilodan ziyada görüntü sıkı durmakta daha önemli diye düşünüyorum kendimce teşekkür ederim tekrardan

Ben 116 kiloyla ilk başladığımda önce sadece yürüyüş yaptım her gün sonra ise Leslie yapmaya başladım hala da haftanın 6 günü Leslie yapıyorum 3 günü de yürüyüş yapıyorum bazı günler de bölgesel bacak karın kol çalışıyorum hiç spor sevmeyen biri olarak Leslie tavsiye ederim bir tek onu sevdim hiç üşenmeden yaparım kilon çok değil öyle düşün canım ne kilolar gidiyor🤭beni görenler sen en fazla 75 kilosundur diyorlar spor sayesinde😅birden yüklenme yavaş yavaş arttır ki sıkılma
Çok teşekkür ederim leslie denicem yazış şekliniz beni çok mutlu ve motive etti 🥰🥰

Merhaba kaç kiloya düştünüz bende 63ten 57ye düşmek istiyorum ilk hedef olarak. Leslie 3mil yapmaya başladım tarçınlı su içiyorum bide porsiyonlarimi kucultmeye başladım ekmek tatlida yemiyorum bakalım bir ayda ne olacağım

Back
X