• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Ayda 20 kilo vermek isteyenler beraber yola çıkalım :)

kurkmantolumadonna

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
19
0
16
Bursa
Merhaba arkadaşlar uzun süredir siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum. Belki birbirimizi destekleyerek bu işi daha da kolaylaştırırız diye düşündüm. 17 yaşındayım 78 kiloyum boyumda 1.68. Vermem gereken tam 20 kilo var. Sağlıksız bir şekilde olmasını istemiyorum.. Diyete yarınn başlıyorum ve bana katılırsanız çok mutlu olurum :)

Çılgın kız : )) neden 2 ay neden 20 kg ? Ben de 1,68 boyundayım ve benimde doğumda aldığım kilolar var.Ve en kötüsü de 23 kg verip herkesi şok edip aynı hızla almak oldu.Şİmdi ben de 2 ay ( kendimi motive edebilmek adına ) zaman biçtim o yüzden ilgimi çekti.1,68 boyunda biri olarak hayatımda 63-64 kg olduğumu gördüğüm bir iki ay vardı.Ve o zaman 38-40 bedendim.20 kg gelişim sürecini halen tamamlamamış biri olarak çok ablacım senin için.Başarılar : )

Sağlıklı bir şekilde 2 ayda 20 kilo vermenin imkanı yok (senin kilondaki birisi için). Aceleye gerek yok, yavaş yavaş olsun kalıcı olsun.

Sağlıklı bir şekilde 2 ayda 20 kilo vermenin imkanı yok (senin kilondaki birisi için). Aceleye gerek yok, yavaş yavaş olsun kalıcı olsun.

Benim kilomdaki birinin bir ayda 8 kilo vermesi anormal değil. Belki 2. ayda kilo verme potansiyelim biraz düşer ama en azından 2 ayda rahatça 12-13 kilo verebilirim. Çünkü şişman insanların kilo vermesi daha kolaydır her zaman :) Ve bunu sağlıksız şok diyetlerle değil yediklerimden kısarak şekeri hayatımdan çıkararak ve spor yaparak başarmayı planlıyorum.

Çılgın kız : )) neden 2 ay neden 20 kg ? Ben de 1,68 boyundayım ve benimde doğumda aldığım kilolar var.Ve en kötüsü de 23 kg verip herkesi şok edip aynı hızla almak oldu.Şİmdi ben de 2 ay ( kendimi motive edebilmek adına ) zaman biçtim o yüzden ilgimi çekti.1,68 boyunda biri olarak hayatımda 63-64 kg olduğumu gördüğüm bir iki ay vardı.Ve o zaman 38-40 bedendim.20 kg gelişim sürecini halen tamamlamamış biri olarak çok ablacım senin için.Başarılar : )

En azından 65'i görmek istiyorum :(
Bir de mezuniyet seneye. :) Sadece artık kendimi iyi hissetmek bütün kıyafetlere girmek istiyorum :/

1 ayda hiç diyet yapmadan,akşam 5e kadar bulduğu her şeyi yiyen ancak 5'ten sonra sadece sıvı alarak 10 kilo veren biri olarak 2 ayda 20 kilo vermek istemen hiç de mucize gelmiyo bana,mümkün yani en azından 2 ayda 18 kilo vermesi gereken biri olarak öyle olmasını istiyorum,umarım başarabiliriz :13:

Canım 2 ayda 20 kilo vermek zor olabilir ama başarılmayacak şey değil. Ben de buralardayım günlüğüme beklerim, bu yolda birlikte ilerlemek isteyen herkesi beklerim. İnşallah başarırsın.:31:

Son düzenleme:
Back
X