2 ayda 8 kilo - Zayıflama Listem

çünkü çabuk verilen kilolar çabucak geri alınır, vücut kıtlık psikolojisine girer ve yağ depolarını korumak için metabolizmayı yavaşlatmaya çalışır, bu da bize kilo vermeye karşı direnç ve fazlasıyla geri alınan kilolar olarak geri döner.

slm canım bende begendım dıyet lısteni bende yeni basladım bakalım nasıl olcek umarım bır an önce verebılırım

10 gunde 3 kilo verdim arkadaşlar. ama benmi çok sağlıksız oldu :)
sabahları 45 gr olan eti form yanında fınfıklı nescafe.
oğlen ayranla ve yine 45 gr eti form bisküvi
akşam çorba ne varsa (şehriyeli falansa az tabi).yanında yoğurttttttt muhakkak üzerine pul biber serperek.
yatana kadar acıkırsam su içiyorum ve mandalina yiyorum.o kadar. şuan acaip bi şekilde mutluyum.kilo verdiğimi gördükçe daha hırslanıyorum.ben gunde 2 ekmek yiyen biriydım hele akşamdan.tabakalr dolusu yemek yerdim.ama eti form açlığımı muhteşem şekilde kesiyor.pasta borek tatlı pilav makarna kesinlıkle yemıyorum.ve yememde.meğer ne yükmüş vücuduma anlatamam.işe gelme nedıyle gunde 2 saatlık yolumda var.herşey tıkırında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…