2 ayda değişim olur mu?

Ben kilo verirken aynı anda pilates yapmıştım. Ayda beş kilo vermiştim.Gorenler oha kaç kilo verdin falan diyordu. 10 kilo vermiş gibi görünüyorsun çünkü.Tabii ben abartıp her gün yapmıştım pilatesi. Ayda 4-5 verseniz haftada iki de pilatesi ekleseniz spora fit görünursunuz. Aslında insanlar pilatesi kilo verdikten sonra yapın diyor da bende sıkıntı olmadı kilo verisini durdurmak gibi

Su an saglıksız besleniyorsanız bu 2 ayda bence diyet yaptıgınızı kimseye söylemeden orada ufaktan baslayın:)

Zaten vucut buna alıskın olmadıgından cok iyi bir sekilde veriyor ve saglıklı olarak verirseniz 5 kilo bile vucutta 10 gibi görünür.

2 ay vucudu alıstırmak için harika bir zaman:)

Valla bence baya olur. 2 ay az bi süre değil. 10 kilo rahat gider fazlaysa kilonuz ve bi rahatsizliginiz yoksa. Bi de spor yaparsanız sikilasirsiniz. 2 ay sonra gördüklerinde epey farketmiş olursunuz. Başarılar

haftada 1 kilo vermek gayet saglikli diyorlar, tabi ki kilonuza bagli,
2 ayda 8 kilo eder ki o da hedefinizin yarisi zaten,
bence gayet guzel baslangic olur.

Khloe Kardashianin bir programi vardi "Revenge body" diye galiba. Ordada kısa sürede kilo verdiriyorlardi. Ama onda bolca spor da yaptırıyorlardi.bi göz at istersen. Motivasyon acidan

Kızlar sizden belki biraz destek belki biraz akıl belki biraz motivasyon alabilirim umuduyla geldim. Şimdi şöyle ki bazı sebeplerden başka şehirde olmak zorundayım iki aylığına. Ve bu süreçte aldığım kiloları vermek ve değişmek gibi bir düşünce var aklımda. Hem yakın çevremi ailemi ve erkek arkadaşımı iki ay görmeyeceğim hemde bu süreçte artık son zamanlarda insanların kilo aldığımla ilgili üzgün bakışlarını yok etmek ve onları şok etmek hemde kendimi artık bu sevmediğim vücuttan kurtarmak istiyorum. Ama iki ayda müthiş bir değişim olur mu olmaz mı açıkçası kendimi pek motive edemiyorum. Şöyle bir düşünce yok zaten aklımda iki ayda 20 kilo 30 kilo vereyim falan gibi saçma şeyler değil. Hem görüntü olarak sıkılaşmak hemde sağlıklı bir şekilde 10-15 kilo arası vermek istiyorum.
Size sorum şu sizce iki ayda güzel bir değişim yaşanır mı kendimi mi kandırıyorum?
Uzun süredir diyet yapmıyorsanız ilk ay çok rahat 7-8 kilo verirsiniz çünkü ödem gitmiş olur.

10 kilo verirsiniz.
Bir de hayatınıza sporu ekleyin.
Instagram da evde egzersiz hesapları var.
Sedaaltin, burcutuncok, pilatesannesi falan dek geldiklerim
Diyetisyen ile birlikte online programlari ve basarili sonuclari da var, bakabilirsiniz.
Challenge lar var farkli hesaplarda, mesela ay boyunca her gün 1 kalça hareketini 100 kere yapma vs..
Yeterki işi sıkı tutun. Bulursunuz bir yol

Bir aydir diyet yapiyorum 3 kilo verdim ama bunun yaninda her gun leslie vudeolariyla yuruyus yapiyorum ve bir uygulama indirdim ordan her gun karin antremani calisiyorum dogum yaptim karnim ve belim incelsin diye. Bir ayda belim 4 cm basenim 2 cm inceldi cok fark etti benim kilom az 6 kilo hedefim yarisini verdim annemin kilosu cok ayni zamanda yaptik o bir ayda 5 kilo verdi yani yapilir verilir ama istikrarli olursaniz yemeginizi hep kendiniz yapin falan

Back
X