- Konu Sahibi anesteziask
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canim benim . Ben genelde bakim yagi kullandim sadece bu zamana kadar simdi yeni yeni hc hair complex serisini kullanıyorumEvet canm uzamis gercekten esofmanlarin kemer yerinden farkettim
Nasil uzattn guzelim?
Azcigini bana ver yine uzatirsin![]()
Hc yi bende kullanmistim bi ara canmSağol canim benim . Ben genelde bakim yagi kullandim sadece bu zamana kadar simdi yeni yeni hc hair complex serisini kullanıyorum
Ben bakim yagi kullandim sadece jojoba yilan susam badem zeytin camterebentin hindistan simdide hair care serisini kullanıyorum o da başarılıNe yaptiniz da böyle uzadı? Çok güzel.
Teşekkür ederim inşaallah canimçok güzel uzamış darısı başıma
Hangi sıklıkta kullanıyorsunuz bakım yağını? Ben de HC care bakım yağını kullanmaya yeni başladım.Ben bakim yagi kullandim sadece jojoba yilan susam badem zeytin camterebentin hindistan simdide hair care serisini kullanıyorum o da başarılı
hair care sampuan yağ ve ovex kremini kullanıyorum bu aralar . Haftada 2 kere kullniyorum yaginiHangi sıklıkta kullanıyorsunuz bakım yağını? Ben de HC care bakım yağını kullanmaya yeni başladım.
Ben bakim yagi kullandim sadece jojoba yilan susam badem zeytin camterebentin hindistan simdide hair care serisini kullanıyorum o da başarılı
woow nasil uzattin anlatabilirmisin :) benimde gebelikten dokuldu saclarim biraz uzatmaya ihtiyacim var :)Oncelikle fotografta biraz saclarim tuhaf cikmis ısıktan sanirim. 2ayda bu kadar uzama elde ettim esofmanimin kemer kismi kapandı
Teşekkür ederim =) canım boyum 1.67Daha fazla uzatma bence boyle cok hos gorunuyor, bide boyun kac canim
Canim o karisik bakim yglarini ne siklikta kullandin ve nasil bir yöntemle aciklarmisin lütfen . maşallah saclarina bu arada . bird ne kadar sürede boyle oldu bakimlardan önce nerdeydi
Ben sadece bakim yaglari kullandim canim sinameki fln hc denemedim . Yag olrak susam zeytinyağı badem yağı yilan yagi jojoba hindistan cevizi yağı kullandim suanda hc nin sampuanini yagini ve kremini kullaniyorum memnunum =)woow nasil uzattin anlatabilirmisin :) benimde gebelikten dokuldu saclarim biraz uzatmaya ihtiyacim var :)
Boyuna gorede gayet iyi valla , cok guzel duruyor , darisi basima artikTeşekkür ederim =) canım boyum 1.67
Inşallah canımBoyuna gorede gayet iyi valla , cok guzel duruyor , darisi basima artik![]()