Saç Uzatma Yöntemleri 2 ayda sonuç bu nasıl kizlar

anesteziask

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
56
12
18
Tekirdağ
Oncelikle fotografta biraz saclarim tuhaf cikmis ısıktan sanirim. 2ayda bu kadar uzama elde ettim esofmanimin kemer kismi kapandı

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-05-18-23-55-1.webp
    Screenshot_2014-12-05-18-23-55-1.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 1.233
Son düzenleme:
Evet canm uzamis gercekten esofmanlarin kemer yerinden farkettim

Nasil uzattn guzelim?
Azcigini bana ver yine uzatirsin:KK59:

ah böyle saçlarım olması için nelerimi vermezdim benim saçlar şuan kısacık maalesef :((( vee belime kadar gelsin istiyorum ekime kadar yaklaşıkk 1 sene boyunca uzatmış olucaam. ya böyle daha hızlı uzaması için ne yapabilirim acaba :/

Ben bakim yagi kullandim sadece jojoba yilan susam badem zeytin camterebentin hindistan simdide hair care serisini kullanıyorum o da başarılı

Canim o karisik bakim yglarini ne siklikta kullandin ve nasil bir yöntemle aciklarmisin lütfen . maşallah saclarina bu arada . bird ne kadar sürede boyle oldu bakimlardan önce nerdeydi

Canim o karisik bakim yglarini ne siklikta kullandin ve nasil bir yöntemle aciklarmisin lütfen . maşallah saclarina bu arada . bird ne kadar sürede boyle oldu bakimlardan önce nerdeydi

Canim benim saclarim lise1 den beri yani 5 6 senedir uzun ben surekli altlarindan 4 5 parmak aldriyorum saclarim cok kisaydi ortaokul2 de omzuma bile gelmiodu lise 1 de belimde oldu saçlarım hizli uzuyor ben sadece yag sürüyorum sacima baska bakim yapmiyorum onuda haftada 2 kere sürüp 4 saat bekletiyorum . Suanda hc bakim urunlerini kullniyorum kremini yagini ve sampuanini kullanıyorum suanda memnunum saclarimla cok ugrasmiyorum kendisi duz zaten. Bide geceleri tepeden cok sıkı olmayacak sekilde topluyorum ucuna yakin yerden gene lastik doluyorum saçlarım ezilmesin die =)

woow nasil uzattin anlatabilirmisin :) benimde gebelikten dokuldu saclarim biraz uzatmaya ihtiyacim var :)
Ben sadece bakim yaglari kullandim canim sinameki fln hc denemedim . Yag olrak susam zeytinyağı badem yağı yilan yagi jojoba hindistan cevizi yağı kullandim suanda hc nin sampuanini yagini ve kremini kullaniyorum memnunum =)

Back
X