Saç Uzatma Yöntemleri 2 ayda sonuç bu nasıl kizlar

Buda bugunku hali

Uçları nemsiz gibi duruyor :)
Ama onun dışında çok güzel ya boyu falan maşALLAH :)
Şunu sorayım..
Saçlarım;
Kürek kemiğimin 2-3 parmak altında..
Belime yakın şekle en çabuk nasıl gelir..
Mecitefendi sarımsaklı şampuana başladım

Buda bugunku hali =) saclarimi yikadim kuruttum okadar

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-24-01-50-13-2.webp
    Screenshot_2014-12-24-01-50-13-2.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 157
Hahahah sen fazla kiskandn bence seninkide uzar . =) saclarimda kirik yok ışık altinda cektim ve sac uclarım sarı ve baya gür kiskanclik yapmaya gerek yok =) hahahah
yooo nıye kıskanıyımkı saclarım senınkı kadar ben senın ıcın soyledım saglıksız uzamasımı daha ıyı saglıklı uzamasımı?ha cok ıstıyosan resmımıde atarım yanı kıskanıcak kadar kotu sacım yok:KK12:

yooo nıye kıskanıyımkı saclarım senınkı kadar ben senın ıcın soyledım saglıksız uzamasımı daha ıyı saglıklı uzamasımı?ha cok ıstıyosan resmımıde atarım yanı kıskanıcak kadar kotu sacım yok:KK12:
Senin saçların benim umrumda bile değil saclarima laf ettirmem kes sesini ve git .

arkadaşlar buraya resim koyuyorsanız eleştiriyede açık olmalısınız. hakaret içermeyen şekilde olana tabii

uçlar iyi durmuyor gercekten kıskanmadım ama soylıyım sac uzatmak gıbı bır derdım yok çunku

=) oyledir oyle kırık bile yok siz neyib kafasındasiniz acaba =) haha
Yaaa yuru git neyin kafasiymis sen neyin kafasindasin da saclarina bu kadar hayransin cok cirkinler bide koymusun resmini herkesin waauuuuvvv demesini bekliosun cok cirkinler iste hic begenmedim

Back
X