2. aydan sonra başlayan mide bulantısı

Dilekmuratdilek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
8
2
1
42
arkadaşlar iyi günler gebeliğimin ilk iki ayı mide bulantısı yaşamadım ancak 2 haftadır çok midem bulanıyor normalde bulantı 3 ay sürer derler benim sonradan başladı . aklımda deli sorular internet araştırmalarım bu durumun idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı olabileceğini söylüyor ki zaten akıntım da çok birde maalesef fetüsün zarar görmesinden kaynaklı olacağı da söyleniyor yani tabi rutin hamilelik belirtisi de olabilir ama neden geç başladı diye şüpheye düştüm ayın 5 inde 10 gün sonra randevum var tarama testlerim yapılcak acaba 10 gün bekelemeden gitsemmi tekrar diye düşünür oldum
bu durumu yaşayan sonrada mide bulantısı çeken varmı

Çevremden duyduğum kadarıyla mide bulantı başlangıcı, süresi, bitişi kişiden kişiye göre değişiyormuş. Ancak tedbiri elden bırakmamak adına kontrole gitmek de fayda var tabi.

Normal bence benim de 8. Hafta bittikten sonra başlamıştı o zamana kadar gebelik çok rahatmis diye düşünüyordum ama sonrası :) yinede şükürler olsun herseye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…