- 6 Mayıs 2024
- 237
- 94
- 18
- 30
- Konu Sahibi Deniz1esin
Kızlar merhaba bundan 2.03 sene önce sürekli başım dönüyor muş gibi hissediyordum bayılacak gibi oluyordum kendimi hiç iyi hissetmiyordum hemen doktora gittim MR çekildi ilaçlı tomografi çekildi temiz çıktı ben de böyle bir huy vardı bir yerim ağrıyınca en ufak bir şey hissedince hemen panik yapıp ölüm korkusu geliyor ve hastaneye gitmek istiyordum her şeyimi baktırıyordum temiz çıkınca rahatlıyordum o düşünceler o korkular benden gidiyordu en son Kendimi böyle kötü hissettiğim de MRm ve tomografi temiz çıkmasına rağmen bu kötü his benden gitmedi hala bayılacak gibi hissediyordum insanın içine çıkasım gelmiyordu psikolojik olabileceğini söylediler psikiyatriye gittim panik bozukluk teşhisi koyuldu bir sene ilaç kullandım gerçekten o aralar rahattım daha sonra gebe kaldım ilacı bıraktım Gebelmde rahat geçti üç ay önce doğum yaptım sezaryen ile bu aralar ilk başta ufak ufak yoklamaya başladı yine aynı his geldi bayılacakmış gibi olma baş dönmesi hissediyor olman içimde heyecan kalp çarpıntısı olma iki gün başım şiddetli ağrıdı gözlerimin üstünde şakaklarda ve hafif başımın üstüne doğru ağrı hissediyordum ağrı olmayınca baskı ve doluluk hissi yaşıyorum sezaryenin sezeryandan kalan bir etkin bilmiyorum bu baş ağrısından sonra neden yine benim başım böyle diye çok kafaya taktım şu an sürekli düşünüyorum kafamda bir şey mi var beynimde bir şey mi var diye bebegimi evime odaklanamiyorum pazartesi günü psikiyatriye randevu aldım hiç gitmek istemiyordum emzirdiğim için ama tekrar bu şüphe bu korku yine bana geldi Pazartesi günü doktora gideceğim ama bu şekilde baş ağrısı çeken var mı resmen buralarda derman arıyorum başım bir tuhaf oluyor 1.02 kere tansiyonum 13’e 9: 14.08 falan çıktı tansiyonum yükseliyor diye onu kafaya takıyorum sürekli bu şekilde benim gibi panik bozukluk yaşayan var mı gerçekten kafamda bir şey mi var bu baş ağrın benim normal midir kızlar ne olur sizde bir şey söyleyin