• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aydır arayıp sormayan eş ve yaşattıkları

Anasından tam doğamamış bir yaratık daha.

Hem barışma msjı atıyor hem şart sürüyor barzo

Allah aşkına iki ay beklemek hata, salla gitsin! Biz değerliyiz arkadaşım! Böyle "ham meyvayı koparmışlar dalından" türü müsvettelerle psikolojimizi bozmaya değer mi? Ağaç kovuğundan mı çıktık? Biz de ailemizin kıymetlisiyiz de bu "adam" sanıp evlendiğimiz yaratıklara kendimizi harcatmaya değer mi?

Kordon bağını takip edip ait olduğu yere dönsün en kısa zamanda!

Ailenizden önce size saygısı yok ki bu adamın.
2 aydır adım atmamış,aramamış sormamış.
Madem iyi bir mesleğiniz var niçin böyle saçma sapan insanlarla uğraşıyorsunuz?
Yıprandığınıza değer mi?
Ayrıca eşinizin psikolojisinin normal olmadığını düşünüyorum.
evet normal değil. ailesi ile ilgili tüm sorumsuzluklardan kendisini sorumlu tutuyor. mesela annesi rahatsızlansa benim yüzümden oldu. ben askere gittim annem cok üzüldü oyuzden hastalanıyor vs vs. askerliğinide kayseride kısa dönem yaptı yani.

Allah aşkına iki ay beklemek hata, salla gitsin! Biz değerliyiz arkadaşım! Böyle "ham meyvayı koparmışlar dalından" türü müsvettelerle psikolojimizi bozmaya değer mi? Ağaç kovuğundan mı çıktık? Biz de ailemizin kıymetlisiyiz de bu "adam" sanıp evlendiğimiz yaratıklara kendimizi harcatmaya değer mi?

haklısınız kesinlikle değmez. bende kararlıyım. ama attıgı msjlar ve cevremdekı ınsanların bir görüş demesi aklımı karıştırdı oyuzden sizlerden de fikir almak istedim.

Daha neyi bekliyorsunuz? Bosanin hic durmayin. Boyle bir kafayi ne siz nede piskolok degistirebilir. Merak ettim bu evlendikten sonrami degisti?

evet normal değil. ailesi ile ilgili tüm sorumsuzluklardan kendisini sorumlu tutuyor. mesela annesi rahatsızlansa benim yüzümden oldu. ben askere gittim annem cok üzüldü oyuzden hastalanıyor vs vs. askerliğinide kayseride kısa dönem yaptı yani.
En kısa zamanda kendinize yeni bir yön çizin derim.Zira ileriki zamanlarda daha çok üzülecek gibisiniz.

Daha neyi bekliyorsunuz? Bosanin hic durmayin. Boyle bir kafayi ne siz nede piskolok degistirebilir. Merak ettim bu evlendikten sonrami degisti?
evlenmeden önce de sinyallerini verdi. ama bukadar olacagını tahmin edemedim. aileme karsı cok saygılıydı. hiç yalanını yakalamadım. bukadar anneci olacagını tahmin edemedim. sözde mantıktıgımıza da uygun birisiydi. ama sonuc ortada.

Esin cok ozur dilerim ama okuz adam turunun farkli bir versiyonu...terbiye etmeyle duzelicek gibi de gorunmuyor,senin yerinde olsam zaten ailenin yanindasin bir bosanma dilekcesiyle butun baglarini kopar,bu sekilde cektirir bosver ugrasmaya degmez...

haklısınız kesinlikle değmez. bende kararlıyım. ama attıgı msjlar ve cevremdekı ınsanların bir görüş demesi aklımı karıştırdı oyuzden sizlerden de fikir almak istedim.
Msjlara falan hiç kanma, bu yaşa kadar değişmemiş bundan sonra hiç değişmez, anca değişen sen olursun, kişiliğin karakterin herşeyin değişir, ha ne olur gene yaramamazsın! Yolun çok başındasın, işin de varmış sav gitsin geri dönsün anasının kucağına

Adam kendisini bulunmadik kumas zannediyor farkindamisniz... Onun gibi dışarda surusunee bereket.doluu.kayniyor disarsi bu tiplerden. Kadir kiymet bilmeyip ezmeye calisan . Cok bi matafmis gibi kendisiyle sart kosturan sunu bunu yaparsan ben varim diyen bir adamdan ne beklenebilir kii.bence yaninizda gorus tekrar. Diyenleri dinlemeyin. Hayatınızdaki ikinci hatayi yapmis olursunuz

mesajınıza bayıldım.çok tatlısınız :))
ayrıca profil fotonuza da ayrıca baylıyorum..

bu arada siz de bence kendinize daha fazla yazık etmeyin.düzelmez.ama eminim eline boşanma celbi geçtiğinde şok olacak ve ayaklarınıza kapanacak.
bu dayılanmaları kuyruğunu dik tutmalar falan hepsi sizin ondan ayrılamayacağınızı düşündüğü için emin olun..
hele bir işin ciddiyetini görsün bak nasıl tıpış tıpış barışalım diye geliyor..

değmiyor yıprandığımla kalıyorum. kendisinin umrunda bile değil. merhametsiz biri.
Bu genç yaşta yaşanan kötü bir evlilik sizin için iyi bir tecrübe olur ...
Olumlu tarafından bakıp en az hasarla kurtulun .
Böyle bir adamla evlilik sürdürüp üzerine baba olmasını sağlamayin lütfen.

1 yıllık evlisiniz 2 aydır ayrı evlerdesiniz
Adam (lafın gelişi) 10 ayda etmediğini bırakmamış ve zerre pişman değil.
Siz hala ne yapayım diye soruyorsunuz.
Cevap belli
Hazır çocuk yokken

Bu adamdan hemen kurtulmaya bakın çünkü hasta ruhlu bir tipe benziyor. Ne güzel mesleğiniz varmış. Kendi auaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz. Gençliğınize yazık etmeyin. Arkanıza bakmadan kaçın.

Back
X