2 aydır başladım sonuç 8 kilo

diyet falan kalmadı bende ama kiloda almadım.Yarın Kolon grafisi çekeceğim.Ve çooooooooooooooook korkuyorum sonuçtan.Şu diyet günlüğüm birden hastalık günlüğü oldu ya.Ama çok radikal kararlar aldım sonuçlarım iyi çıkarsa çarşamba günü paylaşırım seninle günlük.Aksi durumda ise by by sevgili günlük

canım kötü şeyler düşünme sakın ben inanıyorum temiz cıkacak ve sen kaldıgın yerden devam edeceksin... hatta cıtır olcaz hepberaber... sonuçları bende merak ediyorum canım aklımdasın ama kac gündür pek giremedim... RABBİM yardımcın olsun inşallah temiz sonuclarla bekliyorum seni...

canım kötü şeyler düşünme sakın ben inanıyorum temiz cıkacak ve sen kaldıgın yerden devam edeceksin... hatta cıtır olcaz hepberaber... sonuçları bende merak ediyorum canım aklımdasın ama kac gündür pek giremedim... RABBİM yardımcın olsun inşallah temiz sonuclarla bekliyorum seni...

Sağol canım bilmiyorum valla hani herkesin bi batıl inancı vardır ya bende de hep düşündüğümün tersi olur komik olan eğer iyisini düşünüyorsam bu sefer tersi olacak diye 2 kat stres oluyorum:))psikolojik delilikler işte

Tahlil sonuçlarım çıktı canım. Spastik Kolon diye bilinen sonuçları çok kötü olmayan ancak yaşam kalitesini bozan bir rahatsızlık.Seni haberdar edeyim dedim

Tahlil sonuçlarım çıktı canım. Spastik Kolon diye bilinen sonuçları çok kötü olmayan ancak yaşam kalitesini bozan bir rahatsızlık.Seni haberdar edeyim dedim

saol canım bende merak ediyordum seni... eee ne yani bu iyimi kötümü... hiç bööle bişi duymadım da ondan soruyom...

Back
X