Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle kasık agrıları ve göğüs hassasiyet yaşayıp gebe kalan varmı merak ediyorum.Doktor yumurtalıkların çok güzel dedi rahim duvarın iyi dedi ama. Cok takmamak lazım sanırım
Gitmedi henüz.Eşin de gittimi doktora
Yaa gerçekten mi Allahımda içime öyle bi istek koyduki heray heyecanlanıyorum2 ay çok erken. Bana da aynı şeyleri dedi doktor oldu çok şükür![]()
O zaman sorun ne öğrenemezsiniz tam olarak bizim 1 sene olmayınca ılk ben daha sonra eşim muayene oldu yani eşinizin mutlaka sperm testi yaptırması gerekıyoGitmedi henüz.
Biraz daha beklemekte fayda var o zaman. Allah razı olsunO zaman sorun ne öğrenemezsiniz tam olarak bizim 1 sene olmayınca ılk ben daha sonra eşim muayene oldu yani eşinizin mutlaka sperm testi yaptırması gerekıyo
Merhaba 2 ay çok erken sağlıklı bireylerde korunmasız düzenli 8 ay ilişki sonrası bile %70-80 hamile kalma oranınız var benim sağlıklı gebeliğe ulaşmam 1 sene 4 ayımı aldı bir problem olmamasına rağmen 2 seneye kadar doktorlar denemeyi kabul ediyor. Bu süreçte stres yapmayın ve her ay tüm ovülasyon haftanızı her gün ya da gün aşırı değerlendirin şansınız artacaktır. En kısa zamanda güzel haberlerle gelin inşallahSelam arkadaslar 3 aydır evliyim 2 aydır çocuk düşünüyoruz. Ama gecen ay negatif çıktı. 2 hafta önce gögüs uclarımda hassasiyet oldu ve belim agrıdı. Adetime 3 gün var karnım agrıyo sizce gebe olabilirmiyim. Bidr beyaz akıntı geliyo acaba ben mi cok stres yaptım.
O zaman sorun ne öğrenemezsiniz tam olarak bizim 1 sene olmayınca ılk ben daha sonra eşim muayene oldu yani eşinizin mutlaka sperm testi yaptırması gerekıyo
Merhaba 2 ay çok erken sağlıklı bireylerde korunmasız düzenli 8 ay ilişki sonrası bile %70-80 hamile kalma oranınız var benim sağlıklı gebeliğe ulaşmam 1 sene 4 ayımı aldı bir problem olmamasına rağmen 2 seneye kadar doktorlar denemeyi kabul ediyor. Bu süreçte stres yapmayın ve her ay tüm ovülasyon haftanızı her gün ya da gün aşırı değerlendirin şansınız artacaktır. En kısa zamanda güzel haberlerle gelin inşallah![]()
Sadece tavsiye yoksa herkesin kendi hayatı yaşınızın da küçük olduğunu tahmin ediyorum evliliğinizin tadını çıkarın. Çocuk sahibi olmak çok çok güzel inşallah bir gün tadın elbette ama her iki taraf için de ömürlük sorumluluk bir süre evliliğin tadını çıkarın sevgili gibi yaşayın çocuk olunca bana dua edeceksiniz :)
Çok haklısınız içşme evlat sevgisi girdi o yüzden tezcanlı davranıyorum stres yapıyorumGüzel yorumlaeınız için öncelikle çok teşekkür ederim içim biraz rahatladı. Sizin adınıza cok sevindim Sağlıklı güzel ömrü olsun yavrucagınızın darısı başıma inş
Ben 32 yaşında evlendim bana kalda evlenir evlenmez çocuk düşünüyordum ama eşim hele bi toparlanalım 1 sene falan diyince üzülüyordum sonuöta tek bir tarafnın isteğiyle olacak bir şey değil. 2. senemize yakın oldu çocuğum ve gerçekten çok güzel ama tabii ki zor hep derim iyi ki o 1 seneyi beklemişiz :) Diyorum ya tavsiye sadece ama daha tazecik evlisiniz kendinizi hemen çocuk yapmalıyız stresine sokmayın evli olmanın iki kişi olmanın tadına varın sonra da üç kişi olmanın tadını alırsınız inşallah. Rabbim gönlünüze göre versinGüzel yorumlaeınız için öncelikle çok teşekkür ederim içim biraz rahatladı. Sizin adınıza cok sevindim Sağlıklı güzel ömrü olsun yavrucagınızın darısı başıma inş
Amin inşaAllah sizede sağlıklı huzurlu hayat diliyorumBen 32 yaşında evlendim bana kalda evlenir evlenmez çocuk düşünüyordum ama eşim hele bi toparlanalım 1 sene falan diyince üzülüyordum sonuöta tek bir tarafnın isteğiyle olacak bir şey değil. 2. senemize yakın oldu çocuğum ve gerçekten çok güzel ama tabii ki zor hep derim iyi ki o 1 seneyi beklemişiz :) Diyorum ya tavsiye sadece ama daha tazecik evlisiniz kendinizi hemen çocuk yapmalıyız stresine sokmayın evli olmanın iki kişi olmanın tadına varın sonra da üç kişi olmanın tadını alırsınız inşallah. Rabbim gönlünüze göre versin
Sizin içinde hayırlısı olmasını diliyorumDoktor bir problem olmadığını söylemiş bende 10 aylık evliyim şuan önceliğim değişti tabii ama geçen aylarda 2 ay kadar korunmasız ilişki sonucu bendede olmadı sonrasında korunmaya karar verdik önceliklerimizde dolayı,üzülmüyorum. Sağlıklı beslenmek vitaminlerinizin iyi olması da çok etkiliyor.